Schimbă claxoanele ceva?

Pseudo-revoluția camionagiilor (truckers) din Canada este încă o dovadă cât de lame au ajuns canadienii. Nici de o revoluție nu sunt în stare! Nu că românii ar fi … Dar în timp ce ei stau ca proștii și claxonează, nu fac bani. Dacă nu fac bani, o să moară de foame. Între timp, Trudeau și alții din elita globală întunecată, fac ședințe, analizează și se gândesc ce rele să mai toarne peste omenire după plandemie și hiperinflație. Probabil dilema curentă a elitelor este dacă a venit timpul de război nuclear sau încă e suficient să ne mai frecăm între noi cu tancuri și puști?

Totul e calculat inginerește – ce model, cât prezice că va reduce din populație în cât timp. Totul are scopul ca să omoare oameni și să facă loc miliardarilor și conducătorilor lumii pentru terenuri de golf și pentru vânători în păduri virgine, unde nu sunt melteni primprejur să îi amenințe cu furcile.

Nimic nu e întâmplător din ce vedem că se întâmplă în lume, chiar dacă televiziunile au cam ocolit să transmită această manifestație/mișcare/pseudo-revoluție sau cum i-o zice.

În primul rând, camionagii sunt una dintre cele mai vaste categorii sociale din SUA – cum nu se mai produce nimic, a rămas transportatul junkurilor produse de chinezi pe care lumea le comandă pe Amazon. Problema este că această categorie va fi eliminată complet în 5-10 ani de tirurile automate. Trecând peste vrăjala că convoaiele acelea o să aibă nevoie de operatori umani, că tranziția va dura, că nu se poate peste noapte blah, blah. Realitatea este că o mare felie din acestă categorie va zbura, așa cum agricultorii au cam fost rași când s-a introdus tractorul. Cum așa ar zice careva? Că iote, avem agricultori. Avem, poate avem 1-2%, dar înainte de tractoare erau 95% și avea puterea să facă praf fabricile de tractoare dacă gândeau și dacă li se aprindea beculețul. Evident, schimbarea era inevitabilă, dar una e să te trezește peste noapte fără meserie și alta e ca un tată agricultor să-și pună fiul să devină tractorist deoarece este clar că tractoarele vor fi viitorul …

În al doilea rând, camionagii sunt puțin sălbatici. E o meserie pentru singuratici care se controlează, până nu se mai controlează cum au făcut cei 2 camionagii pe plaiuri mioritice, tată și fiu, care ofticați fiind de un alt conducător de autovehicul, l-au făcut acordeon, coordonându-se prin stație – cel din față a frânat și cel din spate nu a frânat. Este doar chestiune de timp până protestul se va transforma în măcel și vor trimite tunurile de apă peste ei.

Vor renunța însă sau nu la mandate? E posibil să cedeze, deoarece oricum se renunță la vaccinare cam peste tot deoarece s-a văzut că nu ajută, ba chiar cei care sunt vaccinați fac sigur omicron și nu toți fac ușor. Prin urmare, politicienii oricum nu știu cum să o dea întoarsă și cum vedem la noi, se fac că plouă și reduc restricțiile treptat, suflând în iaurt că au scăpat netrași prin furci, deși și-au bătut joc de oameni. Camionagii canadieni nu prea se pricep însă la trasul prin furci, sau cel puțin nu deocamdată. Din ce știu însă, liderul Quebecului a făcut deja apel la renunțarea la certificatul de vaccinare dar Trudeau nu poate să facă un pas înapoi – este prea mândru și prea încrezător în puterea lui.

Viitorul protestului este incert, iar partea cu gofund-ul care le-a confiscat donațiile este încă un semn că Marele Reset controlează tot ce ține de finanțe de la bănci, paypal, visa până la site-uri private de donații gen patron sau gofundme. Este firesc ca oamenii să se mute pe crypto ceea ce va agrava situația băncilor centrale și ale statelor în general, mai ales dacă va crește numărul de tranzacții și crypto va fi folosit macar pentru un procent din plata serviciilor. De aceea încearcă să lanseze fiecare țară o monedă crypto oficială, pentru a oferi o infrastructură tentantă pentru utilizatori și a sifona astfel interesul și atractivitatea rețelelor distribuite independente, cum este Bitcoinul. Nu m-ar mira să auzim din ce în ce mai des apeluri la interzicerea acestei monede, dar așa cum a fost cu Brexitul, oricât de strânsă este o menghină, mereu există un șurub care să o slăbească și să lase pe cei care se zbat să scape.

Au trecut deja 9 zile de proteste și nu s-a schimbat nimic. Există o aparentă unitate a poporului în jurul camionagiilor și canadienii văd că sunt mulți împotriva sistemului. Dilema mea este cum de furia și rebeliunea oamenilor este atât de moderată încât în afara de fâlfâit steaguri și strigat sloganuri, protestatarii nu fac altceva? Asta nu îmi sună bine, mă așteptam ca după o zi, două, toată Canada să iese în stradă și să ocupe parlamentul, guvernul etc. Câtă vreme guvernanții i-au umilit de câțiva ani buni și i-au tratat ca pe niște oi proaste, mai au toleranță pentru o adunătură de bolnavi mintali și ingineri sociali care nu se gândesc la nimic altceva decât la reducerea populației?

12 comments

  • “The names of both individuals and entities as well as crypto wallets have been shared by the RCMP with financial institutions and accounts have been frozen and more accounts will be frozen,” she said, referring to crypto exchange accounts. – https://www.zerohedge.com/geopolitical/canada-freezes-convoy-bank-and-crypto-accounts-threaten-dogs-msm-journos-dox-donors
    Ce credeti ca poate confisca(prin abuz/nedrept) mai usor statul – niste cryptomonede sau o bucata de argint ingropata unde stie doar proprietarul? Sau cum ai putea face tranzactii mai usor atunci cand statul iti va bloca conturile(iarasi, pe nedrept) – cu crypto sau cu o moneda de argint?

    • crypto (mai ales BTC) nu poate fi controlat de niciun guvern – daca citeai cu atentie, intelegeai ca “freezing-ul” se refera la confiscarea unor eventuale conturi ale detinatorilor in acele exchange-uri care au domiciliu fiscal in Canada – asta e tot; nu stiu de cate ori sa repet ca niciun guvern nu poate controla reteaua, va rog cautati “what is bitcoin” si urmariti 5 minute pentru a nu prelungi aiurea o polemica inutila

      https://news.bitcoin.com/despite-recent-threats-from-canadian-officials-real-crypto-or-decentralized-assets-cannot-be-frozen/

      ca sa poata “confisca” monedele efectiv, guvernul (sau hackeri anonimi) au nevoie de chei fara de care nimeni altcineva nu le poate controla; nu exista “sediu” Bitcoin unde guvernul sa poata trimite politia; exchange-urile sunt ca bancile, e la fel de usor sa blocheze conturile de la exchange-uri ca conturile de la banci, dar numai necunoscatorii isi tin banii in exchange-uri crypto, un scurt istoric sau macar un abc al stocarii ar clarifica pe eventualii necunoscatori

  • Apropos de urmărire:

    https://observatornews.ro/tehnologie/politia-romana-a-pus-ochii-pe-cei-care-detin-criptomonede-un-soft-special-va-urmari-toate-tranzactiile-458867.html

    Acum nu cred că au cele mai tari dotări și nici cei mai buni specialiști în cripto la Poliția Română căci probabil nu au salarii pe măsură, mai degrabă niște IT-iști prinși cu mâța-n sac și strânși cu ușa. Desi este posibil să atragă ceva meseriași în viitorul apropiat dându-le stimulente gen 5% din captură. Cel mai probabil este o mișcare de p.r. ca să justifice banii dați pe proiect și un pic de bau-bau către public. Dar ideea este că băieții se mișcă și încearcă și ei ceva. Vom vedea dacă le și iese.

  • Speculații pe crypto se fac, sărăciri și îmbogățiri la fel.

    Cu urmărirea însă e altă poveste. Tehnologia din spatele crypto este publică. Dacă Bitcoin ar putea fi urmărit, și-ar putea da seama oricine care are cunoștințele matematice și informatice necesare (adică milioane de oameni și-ar putea da seama dacă chiar ar fi așa).

  • Naivitatea voastra mi se pare colosala; de fapt cred ca nu va lumineaza Dumnezeu/ati pierdut lumina in chestiunea aceasta(mai ales(pe) admin, care e in domeniu de ani de zile) si de aia nu puteti vedea acest lucru. Sa crezi ca banii crypto nu pot fi urmariti…in epoca tehnologiei… Pai si oamenii aia care conduc lumea, chiar credeti ca vor lasa cryptomonedele in afara controlului/influentei lor? Eu cred ca insasi sionistii au facut sistemul blockchain si cryptomonedele. Cu ce fel de bani credeti ca vom ajunge “ca nimeni sa nu poata cumpara sau vinde” decat cel care are pecetea Antihristului? Cu bani fizici, sau electronici? Cu care e mai mare sansa sa se intample asta?
    In SUA, daca nu ma insel, trebuie sa platesti impozit pentru castigurile pe care le ai din cryptomonede; deci unde mai este anonimatul?
    Mai cred ca sunt si un fel de schema de a-i saraci pe oamenii care investesc in cryptomonede, prin pump and dump. Si poate in final prin colapsul total al lor. Cred ca daca as avea toate datele la indemana, s-ar vedea ca majoritatea celor care si-au bagat banii in crypto au pierdut, iar cativa, foarte putini, s-au imbogatit. Cei care conduc acest joc la scara globala.
    De ce nu aur si argint – acestia cu siguranta nu pot fi urmariti. Si daca sunt pusi unde trebuie, nici confiscati, decat prin tortura. Plus, metalele pretioase nu scad peste noapte cu zeci de procente. E clar ca in spatele crypto sunt o mana de oameni care trag de sfori. Argintul are un potential atat de mare – e de 10 ori mai rar decat aurul, dar de 80 de ori mai ieftin. Iar acum din pamant iese la raportul 1:7. Uitati-va la sfarsitul Bibliei, sa vedeti care era raportul in urma cu 2000 de ani – 1:13,6. Deci are potential sa creasca de cel putin 5-6 ori fata de aur, iar daca acesta creste, atunci argintul poate urca de zeci de ori; iar daca se mai descopera ca fiecare uncie de argint a fost vanduta pe hartie la 500-1000 de persoane, fiecare crezand ca o are, atunci poate creste de >100X, si totusi pe nimeni nu intereseaza aceste chestii evidente. Dar lumea vrea crypto, vrea robie de buna voie.
    https://www.brighteon.com/e4564756-a6f1-40a8-9733-247d066d1d94 – What Is It About Crypt-O That You Don’t Understand? – Catherine Austin Fitts , 5 minute are filmarea

    • iti inteleg ignoranta deoarece neavand cunostinte tehnice minime, nu ai habar de crypto si blockchain; cu exceptia distribuirii si democratizarii banilor, toate metehnele mentionate de tine sunt exponential mai mari in banii fiat emisi de bancile centrale

      si legat de sionisti … nu pot sa controleze crypto, crypto este prin definitie antisionist

  • Banii crypto nu prea pot fi nici urmăriți, nici confiscați… sau greșesc eu?

    • “banii crypto” sunt ditamai ecosistem cu monede, rețele, actori, mineri, programatori, influenceri etc; BTC de exemplu nu poate fi urmărit sau confiscat

  • E simplu… (a si spus-o cineva mai sus), lumea tace – statistic vorbind – pentru ca enorm de multi sunt prinsi in acest complex indestructibil al bancilor, al locului de munca, al cresterii copiilor si desigur al “oligatoriilor” vacante in afara tarii odata pe an etc. Dostoievski anticipeaza inca din anii 1850 in toate marile sale carti, ca progresismul a invins si va invinge mereu asa cum vedem de la Revolutia Franceza si pana azi. Deci nu e de mirare ca lumea accepta orice….

  • dupa cum am spus, protestele incep sa fie incet-incet destructurate, la fel cum s-a intamplat si cu “occupy wall street” care desi a ocupat niste strazi aiurea perioada, nu a dus la niciun rezultat concret!

    Downtown closures extended as police arrest 7, issue dozens of tickets

    https://www.cbc.ca/news/canada/ottawa/ottawa-convoy-protests-second-weekend-1.6341510

  • Gigel, ma mira atitudinea ta pro-cryptomonede sau cel putin ca nu le vezi ca un lucru rau. Chiar atat de naiv/orb sa fii incat sa nu-ti dai seama ca cei care conduc lumea vor controla mult mai usor finantele daca toti vor avea bani electronici? Ca iti vor putea impune o multime de legi dictatoriale, carora daca nu te vei supune, te vor amenda si retrage pe loc banii din contul tau de crypto, bloca contul. Inflatia atunci chiar ca nu o vei mai putea evita, nici amenzile nedrepte. Nu-ti vei mai putea ascunde nicaieri banii de mana lunga a statului. De ce nu aur si argint? Bani care nu pot fi tipariti, deci nu pot fi devalorizati, care nu pot fi urmariti de stat(cat ai, cand i-ai cheltuit, pe ce, unde ii tii, samd), nu pot fi confiscati prin apasarea unui singur buton. Nu incurajez evaziunea sau furtul, dar cand statul incearca sa te ucida economic, poate ar fi bine sa te poti si apara. Crypto pentru mine inseamna sclavie totala, prezentata acum ca alternativa buna la fiat currency; ce capcana a diavolului!
    Referitor la articol, sunt de acord cu tine, ca nu schimba nimic doar claxoanele, fara alte masuri, ci chiar face mai rau, deoarece pierd timpul in mod neproductiv. Cred ca pur si simplu trebuiau sa nu se vaccineze si sa nu accepte certificatul “verde” – ar fi fost suficient; cu riscul de a fi dat afara de la lucru. Dar oamenii au ajuns atat de sclavi fata de sistem si sunt atat de saraci, incat nu pot supravietui nici macar cateva luni fara serviciu; nimeni nu are rezerve. Asa ca toti se vand pentru un blid de linte, ca Isav/Edom.

    • sunt cititori ai acestui blog care au facut bani frumosi din investitiile in Bitcoin – din pacate una e sa inveti alta e sa faci …

      pana una alta cei care conduc lumea controleaza deja finantele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.