La ordinea zilei

“Dacă nu ai ordine în minte nu poți avea ordine în viață.” – Pr. Arsenie Boca

Am multe capete la blog neterminate din anul trecut și vreau să le rezolv anunțând că nu le voi mai termina. Reamintesc că acest blogul nu are un scop anume, altul decât de loc de dat cu capul când nu te poți scărpina. Prin urmare să facem puțină recapitulare la temele principale cu mici punctări din ultimele evenimente care au avut loc.

Inflație

Urăsc să mă repet, dar din nou inflația va fi problema anului 2023 deoarece nu văd în ce condiții aceasta se poate opri, date fiind fundamentele: tipărirea de bani, strângerea controlată a șurubului. Singura dilemă legată de inflație este ce poate fi mai nasol, adică dacă vom intra în război și noi românii.

Teoria conspirației din perioada virusului spunea că vor să reducă populația prin virus. Apoi, prin vaccin. Eu cred că cel mai simplu mod de a reduce populația este prin efectul psihologic al unei crize economice perpetue în care tinerii sunt îngroziți de perspectiva să se căsătorească și să facă copii. Și nu mă refer la tinerii “moderni” din vest, ai vesticilor – deja speriați de “schimbarea climei” – ci la tinerii “refugiaților” care venind în vest și dând de bine (mult mai bine ca la ei) s-au apucat să se înmulțească ca iepurii și astfel produc efecte “nedorite” pe plan demografic, care au ajuns să problematizeze chiar și pe inginerii sociali ai marelui reset care oricum se gândeau că afluxul de sclavi va fi un suport bun pentru “transformarea societății” cel puțin prin prisma impactului cultural, de distrugere a fibrei tradiționale a societății care ar putea opune rezistență și coagula forțele conservatoare ale unei țări și chiar ale unei Europe unite.

Control

Războiul a fost mană cerească – deși autorii creșterii prețurilor, prin politica “verde” sunt liderii europeni (de la centru) și sclavii lor de la București , Sofia și alte țări care le implementează dictatele, Putin s-a nimerit la țanc cu invazia lui pentru a justifica această creștere și pentru a pune umărul și la consolidarea sistemului de control. Fără un sistem de control, politicile globale nu pot da roade deoarece chiar dacă sistemul de conducere este controlat, implementarea în rândul populației a “noii ordini” nu poate fi realizată – iar faptul că nu sunt 100% vaccinați este un exemplu. Acei 10% sunt periculoși nu prin număr ci prin faptul că constituie un bec aprins pentru ceilalți – acum cei 90% vaccinați se întreabă “de ce 100% din spitalizații de Covid din Australia din ultimele două săptămâni sunt vaccinați“? Să zicem că poate Australia nu este un exemplu bun deoarece rata de vaccinare s-a apropiat de 100% … Ideea este însă că salvarea planetei prin eradicarea populației nu se poate face dacă nu există control total deoarece aceasta “misiune” este una atât de complexă încât trebuie anunțată și nu poate fi făcută în secret de o mână de oameni. Trebuie să existe o ideologie, anumite mantre cu care să se controleze o parte dintre sclavi, prin spălarea inginerească pe creier încât să fie folosiți pentru a executa pas cu pas, operațiunile necesare implementării planului întreg. Virusul a fost o operațiune, magia criptomonedelor alta, războiul din Ucraina alta, atacurile cibernetice care vor urma în 2023 alta. Crize multe, oportunități de a schimba lumea sau de a face pași înspre schimbarea lumii, prin urmare este nevoie de creșterea și dezvoltarea infrastructurii de control.

Iar controlul este de două tipuri: ideologic și operațional. Prin controlul ideologic înțeleg spălarea pe creier necesară operării maselor de actori activi (idioți utili) care să implementeze anumite etape și să aibă rol de forțe de presiune socială care să împingă lucrurile într-o anumită direcție (deoarece controlul total este deocamdată imposibil). Ca mijloace și instrumente de implementare a controlului ideologic aș enumera evident mass-media, bursele educaționale și în general orice ține de educație.

Prin controlul operațional înțeleg toate pârghiile concrete de control financiar, politic și al resurselor materiale ale unor popoare în vederea alinierii lor la “setul de valori comune” fie sub tutela UE, fie în colaborare cu UE sau NATO, în cazul nealiniatelor. De interes pentru noi este aqius-ul comunitar, deși doar acesta în sine nu ar avea prea mare putere dacă măcar am avea o bancă națională independentă care să lase leul să pice și astfel să stimuleze producția internă în detrimentul importurilor destabilizatoare și a distrugerii balanței de comerț.

Nimeni nu mai vorbește în ziua de astăzi despre balanța de comerț – cel mai clar indicator al independenței unei țări. În momentul în care imporți mult mai mult decât exporți, acesta este semnul cert că ești dator vândut deoarece nimeni nu îți dă pe degeaba. Și chiar dacă pe moment ți se pare că stai bine, este doar chestiune de timp până cineva îți va cere banii sau te va pune să le faci un serviciu pentru acei bani – de exemplu să declari război Rusiei.

Sfârșitul politicii

Nu zic sfârșitul democrației că nu cred că am avut vreodată. Dar unul dintre atașurile cu care vine “criza permanentă” (sper să explic în viitor de ce criza permanentă din neoliberalismul resetului este același lucru cu revoluția permanentă din marxism) este acela că nu vom mai avea politică și dezbateri politice. Deși tehnic vor mai exista partidele, acestea nu vor fi decât un fel de comitete ale aceluiași partid singura diferență fiind de cine stă pe un anume scaun la un anume moment.

Sub stindardul unității – necesare din cauza crizei – partidele vor renunța la propriile viziuni, idei, perspective și se vor alinia la ordinile primite de la centru, de la “specialiștii” care vor rezolva criza. Nu mai este mult și inteligența artificială, roboții de chat gen GPT vor dicta deja politicile și pur și simplu nu vom mai avea decât niște păpuși care să comunice anumite decizii luate de IA, cel puțin până când totul va fi online și prezența fizică a liderilor politici nu va mai fi necesară, aceștia putând fi înlocuiți prin personaje fictive virtuale care vor fi produse de IA și vor face “trecerea” către transhumanță mai fără frecușuri. Acest subiect însă va fi probabil fierbinte și în acest an, deja GPT-ul făcând valuri la prima iterație. Având însă în vedere că învață rapid, este clar că se va mai discuta foarte mult despre GPT și părerea mea este că este un fel de drog gateway care să permită oamenilor familiarizarea și încrederea în IA, după ce Tesla cu al său self-drivind a cam eșuat să convingă. Nu m-ar mira însă ca în câteva luni GPT (sau altul similar) să fie deja prezentat ca actor cu inteligență generală funcțională.

Apocalipsa

Inevitabil, având în vedere minunățiile prin care am trecut, dar mai ales cele prin care vom trece în 2023, mulți își vor pune întrebarea dacă nu cumva trăim apocalipsa. Ca să nu întrăm pe această gaură de iepure, voi zice pe scurt că singura certitudine că trăim Apocalipsa va fi când va învia Ilie și ne va îndemna să nu luăm pecetea lui Antihrist. Alminteri, chestia aceea cu pecetea necesară pentru a cumpăra și vinde este aproape gata să fie finalizată, cam cum e cu procentele de vaccinați din Australia: 97-98%.

Există mereu speranța ca Dumnezeu va întoarce lucrurile și vor fi și semne în acest sens, așa cum a fost Omicron – un semn clar de la Dumnezeu care însă nu a fost receptat cum trebuie din păcate de ortodocși care mulți au rămas cu frica-n glandă de virus și nu s-au pocăit pentru credința tembelă în vaccin și în știrile oficiale, nici după ce toate s-au dat pe față, anume cum că virusul a fost făcut în laborator, cum că miliardarii încearcă să ne reducă și altele asemenea. Deși mulți părinți au atras atenția dinainte că vaccinul este semn de necredință și înainte-mergător al pecetei prin colaboraționismul cu sistemul de control și comandă a infrastructurii dictaturii tehnocratice care îl va propulsa pe Antihrist, au existat creștini care au cedat presiunii diabolice și au avut încredere în sistem.

Această nefericită dare pe față – cernere i-am zis eu de mai multe ori – se va repeta la o scară incrementală chiar până acolo unde vom avea semne certe și indubitabile de la Dumnezeu, pe care Sf. Paisie Aghioritul le numea “o intervenție a lui Dumnezeu în istorie”. Ca să explicăm ce vor fi aceste semne, nu e nevoie, trebuie doar să spunem că minuni se întâmplă mereu, dar așa cum iudeii, când Hristos le vindeca orbii îl certau că îi vindecă sâmbăta, tot așa oamenii de astăzi vor zice “să-și păstreze Dumnezeul creștinilor minunile pentru creștini, de ce ofensează pe iudei și pe transsexuali?”. Altfel spus, deși poate pe moment minunile lui Dumnezeu vor avea un impact prin terminarea războiului, nu va trece mult și lumea va uita.

Închei deci prin a vă anunța că 2023 nu va fi probabil ultimul an de pe pământ (decât pentru cei care vor muri de infarct) și deși vom avea inflație foarte mare, nu vom muri de foame. Cu toate greutățile, există oportunități majore pentru o bună felie a celor care nu sunt total pierduți în blenderul îndoctrinării, în sensul pe care l-am tratat în articolul PREPPING – IERARHIA OBIECTIVELOR ȘI SFATURI PRACTICE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.