Spaima nuclearelor – booster la spaima virusului artificial care “omoară pe capete”

Vreau să comentez puţin din perspectiva creştină atitudinea faţă de vuvuzelele care ne sperie cu nuclearele deoarece am impresia că este un nou sezon din episodul Marelui Reset.

Din start, trebuie să atragem atenţia că cel mai facil mod de a controla oile este prin frică. Am văzut foarte clar în perioada plandemiei şi ar trebui să fim lucizi. Din păcate, oile rămân oi, dar noi creştinii trebuie să creştem din treaptă în treaptă şi dacă am fost înşelaţi de demonul spaimei înainte, să nu mai punem botul încă o dată.

Frica este atât de periculoasă încât suntem avertizaţi că fricoşii nu vor moşteni Împărăţia Cerurilor. De ce? Deoarece frica este doar o camuflare pentru necredinţă. Dacă suntem credincioşi şi credem că Dumnezeu este Tatăl Nostru şi ne iubeşte şi este Atotputernic, nu avem de ce să ne fie frică. Avem poate teamă ca nu cumva să ne depărtăm de Dumnezeu, dar în rest avem îndemnul să ne fie frică doar de cei care pot să ne vatăme sufletul, nu trupul.

Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena.

Biblia Ortodoxa, Matei 10, 28

Întorcându-ne la nucleare, am explicat cu vârf şi îndesat cum Marele Uriaş (SUA) în căderea sa va face victime. Căderea este cauzată evident de moleşirea şi pierderea vitalităţii, coeziunii şi cumva a culturii americane, toate din cauza diluării identitare, adică SUA se comportă (s-a comportat) ca un adolescent tembel care a avut totul pe tavă. După victoria din al 2-lea Război Mondial şi trecerea generaţiei care a câştigat războiul şi a avut conştiinţa sau a trăit sub ethosul jertfei şi a efortului supra-uman pentru prezervarea unor valori, inevitabil Imperiul a luat-o la vale, mai întâi economic şi apoi societal.

Zilele astea, în economie şi finanţe trăm lucruri pe care le-am comentat la criza din 2008 când eu mă aşteptam să aibă loc căderea dolarului, dar abia acum se întâmplă prin crearea unei monede unice de către BRICS. De altfel, nu doar eu, ci şi armata SUA se pregăteau de dezastru mult mai devreme …

Pentru ca nu au alte variante, americanii nu vor continua decat sa tipareasca in continuare dolari, in speranta ca vor putea astfel sa produca inflatie si prin urmare sa devalorizeze dolarul si sa poata plati datoria. Foarte probabil insa nu vor reusi si nu e decat o chestiune de timp pana la formarea unui prag limita de oameni care sa isi piarda increderea in dolar si apoi sa renunte la el. Exemplul pe care il da Rikards pentru intelegerea fenomenului este o sala de cinema in care la un moment dat, trei oameni se ridica, si ies in fuga din sala. Tie ti se pare ciudat si te uiti in continuare. Daca insa vezi ca zece oameni fac chestia asta, foarte probabil te vei gandi ca ei stiu ceva, ca poate sala ia foc sau urmeaza sa explodeze o bomba si o iei si tu la fuga. La fel este si cu dolarul, cand se va ajunge la un prag limita de oameni care sa nu mai aiba incredere in dolar, acesta va pica si prin urmare toata economia mondiala va ingheta.

DECEMBRIE 2010 – ARMATA SUA SE PREGĂTEŞTE PENTRU EXPLODAREA MĂMĂLIGII

Întorcându-ne la nucleare, acestea sunt ultimul asset important al SUA alături de armată. Dar armata convenţională nu poate să facă mai mult decât a făcut deja. Adică, să provoace războaie şi invazii prin ţările din lumea a 3-a, să le fure petrolul, să pedepsească pe cei care renunţă la dolar şi să încerce să constrângă expansiunea chinezească. Decenii de-a rândul, de la Venezuela, până la Ghadafi, Siria, Yemen, Iran şi mulţi alţii, cei care au pus beţe în roate Marleui Uriaş s-au cam ars. Unii au rezistat însă pe baricade şi în ultimul timp din ce în ce mai mult … Aş enumera aici Arabia Saudită, Erdogan şi chiar Assad. Nu mai zic de Putin. În alte vremuri, era suficient să se încrunte americanul la tine ca să îngheţi. Acum, un turcalete turbat îşi bate joc de americani şi îi minte ca va accepta Suedia în NATO. Culmea e că presa pune botul şi nu are habar pe ce lume trăieşte. READ MY LIPS: Turcia nu va accepta niciodată intrarea Suediei în NATO şi ura americanilor va creşte atât de mult încât e posibil să îi sacrifice pe agari şi să îi dea pe mâna ursului.

Să trecem însă la nucleare. Personal, cred că nuclearele au putere destructivă, la fel de mult cât cred că omul a ajuns pe lună. Adică, cam 50%. Singurele utilizări ale nuclearelor, în afară de bangul de moment, care poate fi realizat ca fapt divers şi cu o grămadă de TNT sau chestii de alea de au folosit la 911, mare brânză nu pot realiza, mă refer la radiaţii şi iarna nucleară cu care au speriat americanii generaţii întregi pentru a convinge tinerii să lupte în războaie aiurea pe glob împotriva comuniştilor. Oficial, ideologia americană era că SUA trebuie să constrângă expansiunea sovietică deoarece altfel, comuniştii vor acapara toată lumea şi va veni un moment în care războiul nuclear va fi inevitabil. Şi războiul nuclear va duce la sfârşitul umanităţii … de aceea tinerii yankei erau chemaţi la oaste să lupte de partea cealaltă a globului ca să constrângă expansiunea sovietică şi să evite sfârşitul umanităţii care ar veni printr-un război nuclear.

Deci nu de puţine ori, nuclearele au fost folosite ca baubau pentru a motiva oamenii să meargă la război, deoarece un război convenţional ACUM e mai bun decât un război nuclear MÂINE. Gogoaşa asta va fi folosită de draci şi acum ca să convingă românii să se arunce carne de tun bleagă în faţa ursului aiurea, fără niciun scop şi fără niciun rezultat decât jocurile geopolitice şi maşinaţiunile interne ale Imperiului, care încearcă să lovească în China, prin Rusia şi îşi doreşte un război deoarece armamentul este singura industrie care mai produce ceva în SUA şi prin urmare, de la cei 2% taxă de protecţie, trebuie să trecem la cu totul alte procente, pentru că altfel Imperiul intră în insolvenţă şi Roma nu mai are pâine gratuită de la sclavii de peste mări şi ţări care trebuie să se lupte între ei, să se omoare şi să muncească pentru ca paraziţii din Imperiu să devină şi mai graşi dar mai ales pentru ca miliardarii de la centru să se poată distra uitându-se la spectacole macabre reale nu în filme ci live la TV.

Un principal argument pe care îl am că nuclearele nu sunt deloc baubaul de care zic ei este că acestea nu au fost folosite. A crede că politicienii de până acum au fost oameni cu scaun la cap, calculaţi şi pacifişti, care s-au ferit să distrugă omenirea, este naivitate. Politicienii de acum sunt la fel de jalnici, răi şi inconştienţi ca şi politicienii de ieri şi de alaltă-ieri. Doar Dumnezeu fereşte omenirea de auto-distrugere, nu înarmarea Ucrainei care să termine Rusia pentru că altfel Putin dă cu nucleara în noi. De altfel, dacă americanilor le-ar fi păsat de pacea lumii şi evitarea unui război nuclear, ar fi lăsat Ucraina în pace şi Nulland nu ar mai fi produs revoluţia portocalie.

Dar, după cum zice şi Benjamin Owen, faptul că mulţi japonezi care au fost în Hiroshima şi Nagasaki au trăit până la adânci bătrâneţi arată că radioactivitatea nucleară este cu mult sub sperieturi şi că în afara de o ciupercă mare la nivel local, datorată volumlui mare de material explozibil inclus în bombă, mare lucru nu pot face.

Există nişte limite clari ale volumului explozibil al unei bombe. Culmea este că deşi tehnologia a avansat şi teoretic putem gândi că bombele sunt mai puternice ca altă dată, acele poveşti cu rachete de 10 sau 20 de ori mai puternice ca cea de la Hiroshima nu prea se încadrează dacă ţinem cont de tehnologiile de astăzi. Vă pun în vedere un singur aspect: aviaţia este extrem de puţin folosită în Ucraina. De ce? Deoarece în prezent există nenumărate arme anti-aeriente, drone, rachete automate care pot lovi orice zboară. Aşa cum avioanele ruşilor nu prea pot să zboare pe cerul Ucrainei şi mare parte din misiuni au loc cu elicoptere care zboară jos de tot pentru a nu fi depistate şi lovite, tot aşa şi bombardiere care să poată transporta pe distanţe mari nucleare masive, nu prea sunt credibile. În caz de război, avioanele clasice, bombardierele şi chiar rachetele lansate vor fi rapid date jos înainte să ajungă la ţintă.

Vă aduc în vedere încă un exempl: Iron Dome-ul Israelului. După cum ştim, din cauza dragostei pe care “creştinii” americani o au faţă de evrei, SUA oferă Israelului arme avansate la preţ mic, de casare. Părerea mea este că Iron Dome-ul este tot produs de americani dar este deja depăşit, ca un laptop vechi de care nu mai au nevoie. Deci dacă Iron Dome-ul e depăşit, vă imaginaţi cum pot rachetele masive care transportă nucleare să mai ajungă la ţintă dacă Iron Dome-ul are performanţe spectaculoase împotriva unor obuze şi rachete mult mai mici lansate mult mai de aproape? Şi dacă Irdon Domeul este “second hand”, vă imaginaţi de au americanii (sau chinezii) ca sisteme de apărare. Chiar în Ucraina, dacă ne uităm, anti-aerianele funcţionează extrem de bine şi nu ştiu dacă ucrainienii au primit ceva noutăţi sau bunătăţi, probabil folosesc vechile baterii sovietice. De partea cealaltă, ce să mai zicem, că cum scot ucrainienii un avion, este dat jos …

Deci în final am următoarel chestiuni de zis despre nucleare:

  1. nu s-a dovedit că sunt radioactive, iarna nucleară este o poveste
  2. chiar dacă ar fi nasoale cum le fac ei reclamă, transportul acestora la destinaţie este o problema din cauza tehnologiei anti-rachetă
  3. dacă nuclearele erau nasoale, erau folosite până acum, politicienii nu au fost mai deştepţi altă dată decât acum
  4. nuclearele au fost folosite ca bau-bau în SUA pentru manipularea populaţiei şi probabil vor fi folosite pentru a justifica un război împotriva Rusiei, în viitor, pe lângă “stimularea” şi justificarea ajutorării Ucrainei în prezent

Ca o mică paranteză, şeful serviciilor de securitate ale Ucrainei declara mai demult că el nu crede că Rusia mai are nucleare. Am comentat undeva şi eu că este total de neînţeles renunţarea Ucrainei la nucleare la memorandumul de la Budapesta şi singura explicaţie logică ar fi fost că ucrainienii ştiau sau erau convinşi că nuclearele nu înseamnă în realitate mare brânză şi sunt doar o pacoste din punct de vedere financiar şi operaţional, relevanţa acestora militară fiind extrem de redusă.

Deci deşi am criticat de multe ori pe ucrainieni că prin apelul lor să fie primiţi în NATO şi prin alte apeluri de genul instituirii “no-fly zone” peste Ucraina, par inconştienţi, de fapt e posibil ca ucrainienii (liderii lor) să ştie câte ceva despre nucleare de nu este frică deloc şi prin urmare în acest context al cunoştinţei fie a irelevanţei fie a inexistenţei nuclearlor, să ceară implicarea NATO convenţional directă, adică să ceară SUA să lupte efectiv cu ruşii. Ceea ce ar avea sens, adică şi SUA deşi sprijină Ucraina, la nivel declarativ nu se implică mai mult, deoarece “nuclearele”. În realitate, eu cred că SUA nu ar cu ce se ajute mai mult Ucraina, trimiterea de soldaţi este exclusă deoarece SUA abia pot să rotească trupele pe care le au în sutele de baze cu care au împânzit lumea şi militar, SUA nu au mai câştigat un război de la Al 2-lea Război Mondial. Au pierdut în Vietnam, au pierdut în Koreea şi mai nou în Afganistan şi în Siria. Nu zic asta desconsiderând puterea şi capacitatea SUA, dar părerea mea este că fără mobilizare totală şi fără convingerea populaţiei de utilitatea şi importanţa unui război, nu se poate câştiga şi ocupa prea uşor nici măcar un teritoriu apărat cu puşti. Aceeaşi poveste este evident valabilă şi pentru Rusia atât în Afganistan cât şi în Ucraina. Dacă e să calculăm pe cifre, Războiul din Ucraina are deja mai mulţi ani cât le-au trebuit americanilor ca să câştige Al 2-lea Război Mondial, diferenţa fiind bineînţeles implicarea societăţii. Acum însă războaiele se lungesc deoarece produc bani şi politicienii au prins şmecheria că e mai bine să ai războaie mici şi de durată şi să le lungeşti cât poţi de mult, decât să câştigi un război ca să faci pace şi să câştigi alegerile deoarece ai adus pacea pentru poporul tău.

Războiul permanent este ştirea zilei de ceva ani deja şi este meniul non-stop pe care Marele Reset ni-l oferă. Ieri a fost războiul cu virusul, azi războiul cu ruşii dar mâine va fi războiul cu roboţii. Şi tot aşa mai departe.

Pentru creştini este necesară conştientizarea acestui război la nivel psihologic. Creştinii au oricum un război spiritual cu îngerii căzuţi, cu patimile, cu obişnuinţele rele, cu tentaţiile şi iluziile lumii. Nu desconsider nuclearele pentru a calma spiritele şi pentru a propune creştinilor să ducă o viaţă “liniştită” deoarece omenirea nu va pieri dacă România nu intră în război cu ruşii. Atrag atenţia că adevăratul nostru duşman este demonul iar aceste gogoşi cu nuclearele sunt spaime şi artificii aprinse de drăcuşori ca să ne distragă atenţia de la frontul real al bătăliei şi ca să ne tulbure.

Dar nu doar creştinii, ci chiar şi ateii ar trebui să fie indiferenţi la perspectiva anihilării totale a lumii. Dacă aşa ceva va avea loc, nimic din ce facem acum nu ne poate pregăti. Ce pregătiri să faci pentru iarna nucleară? Unde să fugi? Cu siguranţă sunt nebuni care cred că dacă au bunkere avansate şi cu tot felul de facilităţi, pot trece peste iarna nucleară. Nu ia în calcul că poate iarna nucleară nu e atât de nasoală ci bunkerele lor vor fi magnet pentru supravieţuitori, ca să nu mai zic că fără petreceri la baruri şi excursii la mare, vor înnebuni oricâte gadgeturi tehnice ar avea ei în acele bunkere.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.