Ne atacă ruşii cu drone. Ce e de făcut?

În primul rând, trebuie să terminăm defrişarea pădurii pentru a recupera şi alte eventuale resturi de dronă deoarece lăstarii şi buruienile ne împiedică să găsim resturile care se ascund prin lăstăriş şi tehnologia NATO nu le poate detecta. Culmea e că tehnologia NATO nu le-a detectat înainte să pice, deşi nu e chiar culmea.

Dincolo de caragialismul reacţiilor, situaţia cu drona îmi aminteşte de căutarea tembelă a pacienului zero cu Covid, când lucrurile erau clare că va fi super-naşpa şi căutarea unui caz este total irelevantă şi inutilă, alte măsuri fiind mult mai importante. Pe atunci, părerea mea a fost că trebuiau închise graniţele şi chemaţi de acasă studenţii la medicină pentru a fi pregătiţi pentru ce urma să vină.

Acum evident România ar trebui să declare fie neutralitatea şi să ceară Ucrainei să facă pace cu Rusia, fie să declare mobilizarea de război deoarece este clar că SUA nu vor pace ci vor război cu Rusia, ideal prin intermediul altora, cum ar fi ucrainieni, români şi polonezi. Abia după ce nu va mai fi suficientă carne de tun se vor gândi americanii dacă merită sacrificată şi Europa de Vest.

Am explicat de nenumărate ori de ce SUA vrea ca România să intre în război, dar încă nu a găsit modalitatea prin care deşi vom fi aruncaţi, articolul 5 să nu fie activat. Deja vă reamintesc că toţi americanii, atât de stânga cât şi de dreapta doresc extinderea războiului cu Rusia (vezi PENCE CREDE CĂ RUSIA VA ATACA ROMÂNIA).

De asemenea am explicat ca guvernanţii vor executa orbeşte ordinele din afară şi deja sunt zvonuri legate de reintroducerea armatei obligatorii. Nu este deci de prezis că oricine are 2 neuroni, a plecat deja, dacă nu vrea să fie carne de tun, fie pe front, fie în fabricile şi uzinele ţării care vor produce în curând doar armament.

Pe lângă umorul reacţiilor şi tragicomicul apropierii intrării noastre în război, ar mai fi de menţionat şi penibilitatea cu care ruşii ne tratează. Suntem atât de irelevanţi încât nu ne dau şi nouă măcar o dronă întreagă, ne dau doar resturi. Atât de irelevanţi suntem! Mi-a adus aminte asta de acei refugiaţi africani care când au ajuns la graniţa României din greşală, au început să plângă deoarece ei doreau să ajungă în vest.

Prin urmare, prezic că şi participarea noastră la război şi “atenţia” cu care ne vor trata ruşii vor fi de un nivel scăzut, aşa cum s-a întâmplat în Al 2-lea Război Mondial unde am fost folosiţi carne de tun de către nemţi, trimişi să luptăm cu ciomage, fără arme, folosiţi de ruşi ca manevră în marea încercuire a trupelor nemţilor.

Una peste alta, această “intrare în răzbel” va fi folosită de guvern ca praf de fum pentru acoperirea inflaţiei record, semn al incompetenţei, prostiei, incapacităţii şi nepăsării coaliţiei. Dacă vă miraţi de ce s-a răzgândit Ciolacu cu privire la mărirea taxelor şi impozitelor acum sper că vă este clar: s-a decis să fim aruncaţi carne de tun în faţa ruşilor, prin urmare în curând criza economică va fi copil cuminte.

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.