Ne atacă ruşii cu drone. Ce e de făcut?

În primul rând, trebuie să terminăm defrişarea pădurii pentru a recupera şi alte eventuale resturi de dronă deoarece lăstarii şi buruienile ne împiedică să găsim resturile care se ascund prin lăstăriş şi tehnologia NATO nu le poate detecta. Culmea e că tehnologia NATO nu le-a detectat înainte să pice, deşi nu e chiar culmea.

Dincolo de caragialismul reacţiilor, situaţia cu drona îmi aminteşte de căutarea tembelă a pacienului zero cu Covid, când lucrurile erau clare că va fi super-naşpa şi căutarea unui caz este total irelevantă şi inutilă, alte măsuri fiind mult mai importante. Pe atunci, părerea mea a fost că trebuiau închise graniţele şi chemaţi de acasă studenţii la medicină pentru a fi pregătiţi pentru ce urma să vină.

Acum evident România ar trebui să declare fie neutralitatea şi să ceară Ucrainei să facă pace cu Rusia, fie să declare mobilizarea de război deoarece este clar că SUA nu vor pace ci vor război cu Rusia, ideal prin intermediul altora, cum ar fi ucrainieni, români şi polonezi. Abia după ce nu va mai fi suficientă carne de tun se vor gândi americanii dacă merită sacrificată şi Europa de Vest.

Am explicat de nenumărate ori de ce SUA vrea ca România să intre în război, dar încă nu a găsit modalitatea prin care deşi vom fi aruncaţi, articolul 5 să nu fie activat. Deja vă reamintesc că toţi americanii, atât de stânga cât şi de dreapta doresc extinderea războiului cu Rusia (vezi PENCE CREDE CĂ RUSIA VA ATACA ROMÂNIA).

De asemenea am explicat ca guvernanţii vor executa orbeşte ordinele din afară şi deja sunt zvonuri legate de reintroducerea armatei obligatorii. Nu este deci de prezis că oricine are 2 neuroni, a plecat deja, dacă nu vrea să fie carne de tun, fie pe front, fie în fabricile şi uzinele ţării care vor produce în curând doar armament.

Pe lângă umorul reacţiilor şi tragicomicul apropierii intrării noastre în război, ar mai fi de menţionat şi penibilitatea cu care ruşii ne tratează. Suntem atât de irelevanţi încât nu ne dau şi nouă măcar o dronă întreagă, ne dau doar resturi. Atât de irelevanţi suntem! Mi-a adus aminte asta de acei refugiaţi africani care când au ajuns la graniţa României din greşală, au început să plângă deoarece ei doreau să ajungă în vest.

Prin urmare, prezic că şi participarea noastră la război şi “atenţia” cu care ne vor trata ruşii vor fi de un nivel scăzut, aşa cum s-a întâmplat în Al 2-lea Război Mondial unde am fost folosiţi carne de tun de către nemţi, trimişi să luptăm cu ciomage, fără arme, folosiţi de ruşi ca manevră în marea încercuire a trupelor nemţilor.

Una peste alta, această “intrare în răzbel” va fi folosită de guvern ca praf de fum pentru acoperirea inflaţiei record, semn al incompetenţei, prostiei, incapacităţii şi nepăsării coaliţiei. Dacă vă miraţi de ce s-a răzgândit Ciolacu cu privire la mărirea taxelor şi impozitelor acum sper că vă este clar: s-a decis să fim aruncaţi carne de tun în faţa ruşilor, prin urmare în curând criza economică va fi copil cuminte.

8 thoughts on “Ne atacă ruşii cu drone. Ce e de făcut?”

  1. NU renunta nimeni la nimic!
    Ba din contra, devin din ce in ce mai idioti!

    https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/exclusiv-activitatile-independente-vor-plati-cass-la-venitul-obtinut-intre-doua-plafoane-6-60-de-salarii-minime-plafon-de-36-salarii-pentru-pensie-21308203

    https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/coalitia-s-a-pus-de-acord-pe-masurile-fiscale-fara-schimbari-semnificative-fata-de-ce-a-aparut-in-spatiul-public-printre-micile-modificari-decise-cozonacul-scapa-de-acciza-la-zahar-21315079

    https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/exclusiv-antifrauda-a-identificat-in-controale-venituri-din-criptomonede-de-peste-1-miliard-de-lei-21314481

    https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/exclusiv-document-inspectorii-anaf-au-plan-de-sume-suplimentare-pe-care-sa-le-stabileasca-firmelor-la-controale-nu-fac-planul-primesc-nota-mica-21293172

    Le doresc succes sa concureze cu astia:
    https://nomoretax.eu/tax-bulgaria-soft-developers/
    https://nomoretax.eu/the-advantages-of-doing-business-in-bulgaria-low-taxes-low-costs-and-high-potential/

    Sau cu astia si cu multi altii ca ei:
    https://nomoretax.eu/3-tax-in-portugal/
    https://nomoretax.eu/portugal-fiscal-hope-in-very-uncertain-days/
    https://nomoretax.eu/still-no-taxation-on-crypto-in-portugal/

    Pana una alta… oamenii inteligenti deja ii saluta din mers si uita de groapa asta de gunoi numita Romania!
    https://stirileprotv.ro/stiri/financiar/motivul-pentru-care-mii-de-antreprenori-romani-si-au-mutat-afacerile-in-bulgaria.html
    https://www.stirilekanald.ro/modificarile-fiscale-ii-fac-pe-patroni-sa-si-mute-afacerile-in-bulgaria-20004919

    https://nomoretax.eu/i-am-gone-ebook/

    https://www.youtube.com/watch?v=ACQOlIP-OQs

    Reply
    • avem un trackrecord de 90% predictii corecte, va rugam cautati arhiva; printre predictii:
      – esecul abordarii plandemiei in Romania + predictii despre cat de nasol va fi cand expertii la TV ne calmau ca nici nu ajunge la noi, ca e in China (februarie 2020)
      – esecul vaccinarii si conspiratia dubioasa din jurul acestui “vaccin” (deja se vad efectele acum)
      – predictia razboiului Rusia-Ucraina si in general a evolutiei acestuia inca dinainte de a incepe razboiul
      – predictia inflatiei galopante cand nimeni nu discuta subiectul (vara 2022) si toata lumea era convinsa ca vine o mare “revenire la normal” dupa “restrictiile” din plandemie
      si ca predictii de viitor:
      – trimiterea romanilor sa moara ca carne de tun pentru NATO pe frontul Ucrainei (deja analizat prin 2014, 2015 subiectul, la inceperea de facto a razboiului)

      anul acesta asteptam inceperea razboiului din Taiwan, deocamdata nu stiu daca ati vazut filmarile cu tancurile chinezilor care se indreapta spre punctele de unde vor fi incarcate in navele de asalt ale chinezilor, se pare ca vor sa incerce in allin, probabil mai intai cu un atac soc aerian urmat de asaltul navelor transportatoare mai ales de vehicule blindate; as compara planul Chinei cu invazia rusilor care urmareau mult comentatul “blitz krieg”; chinezii vor repeta si ei ceva similar, ramane de vazut daca vor reusi; din pacate nu am timp;

      cu cdbc-urile cred ca esafodajul sistemului financiar actual se va prabusi inainte sa reuseasca papusarii ceva

      Reply
  2. Ca să dau si o sursă a afirmației făcută mai sus, căci povestisem din memorie:

    https://www.edupedu.ro/100-000-de-elevi-nu-vor-mai-primi-tichete-educationale-in-acest-an-programul-nu-e-gata-nici-acum-desi-fostul-ministru-al-fondurilor-europene-marcel-bolos-promitea-un-mecanism-mai-simplu-din-timp/

    Remarc același mod de operare: jongleria cu limbajul ca să adoarmă vigilența oamenilor. Dacă serului genetic i-au zis “vaccin” fără să aibă vreo legătură cu ceea ce era imunizarea prin vaccinare, acum se zice că banii sunt dați printr-un TICHET educațional, care numai tichet nu e. Ai zice că e ca un banal bon de masă tipărit pe hârtie, dar nu e. De fapt e un card cu cip RFID, numit de ei “tichet pe suport electronic”, pe care guvernul bagă banii ăia șmecheri. Bani pe care tatăl alcoolic nu-i va putea cheltui pe o cinzeacă la crâșma din colț, chiar dacă localul are POS, fiindcă banii se pot cheltui numai la anumite librării admise de guvern pe o “listă de eligibilitate”. Deci clar e vorba de un alt protocol informațional și de o altă codare electronică, diferite de cele folosite în prezent de băncile comerciale pentru derularea tranzacțiilor. Adică guvernul capătă control total atât asupra cumpărătorilor cât și asupra vânzătorilor. Dacă aceasta nu este începutul sfârșitului libertății noastre, atunci spuneți voi ce este.

    Ciolac peste pupăză, guvernul nu este liber ci este ținut la rândul lui de niște hatiri invizibile, nefiind ales de nimeni. Adică este ales, dar nu de popor, ci de oculta care împinge lucrurile din spate.

    E cazul să luptăm fiecare să dobândim adevărata libertate, cea lăuntrică (“Adevarul vă va face liberi”), căci cea exterioară este pe ducă.

    Reply
    • practic acest tip de tichete, sunt un test pentru viitorii bani digitali cu care nu vom putea cumpara decat in anumite conditii; este evident o infrastructura de control construita pe principiul “drumul spre iad e pavat cu intentii bune”, adica vezi-Doamne, uite ca ajutam copiii sa cumpere rechizite; in fapt, se testeaza sisteme, se construieste infrastructura pentru faimosii bani digitali

      Reply
  3. Vehemența cu care au negat ai noștri căderea dronei arată că nu își doresc intrarea în război. Într-o economie pusă pe picior de război, e mai greu să furi cu combinații, doar cei de la vârf, plebea din partid (gen primarul din Caracal) – oha. Însă ce ordine primesc din afară lacheii trădători… numai ei știu. Vom afla și noi pe parcurs.

    Deși sunt de acord cu algoritmul “vai de noi”, fac observația că nu doar noi suntem vai de noi, ci se întâmplă și la case mai mari, mult mai mari: Franța, Germania, Japonia, Australia și chiar SUA. O uriașă operațiune a fost dusă de decenii pentru acapararea guvernelor lumii de o organizație ocultă care acționează prin tot felul de puriflici spălați pe creier în cel mai intelectual mod cu putință, iar pandemia a fost un “drive-test” să vadă dacă internaționala socialistă funcționează. A funcționat admirabil, 99% din țările lumii au marșat în front braț la braț pe aceleași măsuri idioate. Aș zice că în mod deliberat au pus să fie idioate măsurile, ca să testeze gradul de conformitate. Dacă ar fi fost normale, în interesul cetățenilor, nu s-ar fi putut ști dacă guvernele le-ar fi oricum sau la ordin; pe când așa, dacă erau idioate, niciun guvern liber ales și normal la cap nu le-ar fi luat, deci s-ar fi observat imediat cine nu se supune ci mișcă în front.

    Pandemia a demonstrat că lumea e coaptă pentru faza următoare a instaurării statului global. Un pic mai respirăm niște libertate până apare moneda unică digitală globală, de aceea ne mai aruncă în ochi niște fumigene gen război și criză climatică, ca să poată lucra nestingheriți toată lumea la implementarea monedelor digitale naționale. Nu știu dacă ați realizat că programul național “bani pentru rechizite școlare” care se derulează folosindu-se un card cu monede virtuale utilizabile DOAR pentru rechizite, este un test de funcționare a sistemului de la noi. Nu întâmplător a fost pus in lucru acolo, fiindcă beneficiarii sunt oameni cu venituri foarte mici, adică prostimea care nu își pune întrebări. Apoi îl vor extinde la tot felul de beneficii sociale, până vor fi siguri că funcționează fără probleme.

    Reply
    • vehemenţa cu care au negat s-a transformat apoi în zburdălnicia cu care au găsit resturile. faza e că ai noştri nu ştiu ce să facă, nu au niciun plan şi niciun scenariu, pentru fiecare eveniment aşteaptă să le spună NATO ce să zică şi ce să facă

      Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.