Pence crede că Rusia va ataca România

După cum spuneam încă de la începutul acestui război, ideal pentru SUA ar fi un război Rusia-UE, pe principiul divide et impera. După alimentarea conflictului inter-slav, reţeta de a divide şi a dezbina ţările prin război va continua cu implicarea minionilor de la periferie, printre care şi România. Seria de articole în care tratez subiectul şi explic politica SUA care justifică această viziune este destul de lungă şi există critici că scriu mult. Scriu mult deoarece vreau să explic în amănunt şi să detaliez, să dau surse, citate etc.

Imaginati-va un atac cu rachete asupra Londrei ce ar insemna. In schimb, doar cateva bombe in cateva orasele mici din Polonia sau Romania, nu va face mai mult decat sa ii sperie pe vestici si sa le arate ce ii asteapta si pe ei daca continua razboiul si nu cauta pacea cu Rusia.

31 IULIE 2014 – CE TARI VA ATACA MAI INTAI RUSIA IN CAZUL UNUI RAZBOI?

Iată deci că americanii încep să pregătească ţările de la periferie pentru implicarea în războiul împotriva Rusiei. Pence zice aici de riscul ca Rusia să invadeze ţări NATO după ce va termina cu ucrainienii, dar de fapt vedem că Rusia nu mai încearcă să extindă teritoriile pe care doreşte să le ocupe ci nu doreşte decât convingerea Ucrainei să intre la masa negocierilor şi să accepte condiţiile. De aceea, vedem că pe front ruşii au făcut tranşee şi niveluri multiple de apărare, total atipic dacă şi-ar fi propus să cucerească mai mult teritoriu.

Vedem că “contraofensiva” ucraineană a eşuat deocamdată şi 2 din 6 batalioane au fost neutralizate. Prin urmare, singura variantă pentru a sparge blocul de oţel al apărării ruseşti este şi mai multă carne de tun, aşa cum ruşii au trimis în Bahmut puşcăriaşii pe rol de carne de tun, americanii au nevoie de baltici, de polonezi, de români şi de alţi fraieri, care speriaţi că Rusia îi va ocupa, deşi Rusia nu ocupa nici Ucraina dacă Ucraina nu îi ameninţa pe ruşi cu plasarea de nucleare americane la graniţă, vor merge să se arunce în glonţele şi mortarele ruşilor.

Vă invit să observaţi pas cu pas cum propagandistic se pompează pe lângă ideea că ruşii sunt slabi, urgenţa ca şi alte ţări NATO să trimită trupe şi să îi ajute pe ucrainieni. Sunt două direcţii care nu sunt consistente logic, deoarece dacă ruşii sunt slabi, ţările vecine Ucrainei nu sunt în pericol şi oricum ni se spune că NATO ne va apăra. De ce să fie deci nevoie ca noi să atacăm preventiv Rusia şi să fim aruncaţi carne de tun în faţa rusnacilor? Dacă au chef de război cu ruşii, americani să trimită ei soldaţii lor.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.