Mătrăşirea lui Cuţu – o lecţie pentru slugile sistemului

Poate este prematur să îi cântăm prohodul lui Cuţu. Nu cunoaştem detalii despre mâncăreala din sistem. Dar cunoaştem naivitatea lui Cuţu şi faptul că este posibil să fii fost folosit ca unealtă în plandemie pentru a fi aruncată ulterior în arenă la fiarele mediatice pentru a alimenta ingineriile sociale de manipulare a prostimii care pune botul la ştirile oficiale.

Pun deci întrebarea, oare chiar doreşte DNA să facă dreptate? Are documente concrete, are fapte, are un “dosar”? Nu cred că există, mai degrabă operaţiunea are scopuri electorale. Bunăoară, PSD-ul contracareză AUR aruncând electoratului cu isme patriotarde al PSD-ului un os de ros, în persoana lui Cuţu. Este paradoxal cum un cuţu a ajuns os de ros.

Dar asta este ideea: AUR nu mai poate pedala pe miliardele cheltuite în plandemie pe vaccinuri deoarece Ciolacu va zice: uite că DNA acţionează. Că putea să acţioneze DNA acum 2 ani nu mai contează, ci contează acum că vin alegerile. Penibil, ţară bananieră unde cap-coadă, toate instituţiile sunt supuse nababilor.

Evenimentul însă ne oferă pretext să reamintim slugilor idioate ale sistemului că mai devreme sau mai târziu le va veni vremea şi lor. Cuţu credea că dacă semnează miliardele pentru UE va fi salvat de UE. Dar de unde, UE este o maşinărie de măcinat automată, care roate tot şi nu are personalitate, nu are memorie, nu are fidelitate faţă de mionionii slujitori. Este adevărat că aparatusul administrativ supra-scalat, menţine o categorie de paraziţi de lux care trăiesc foarte bine, dar tot secretul este să ai suficient spate şi să fi adânc înfipt în reţelele “discrete” de protecţie şi pază care garantează o viaţi lungă şi prosperă cum vedem de exemplu la Draghi sau Lagarde, personaje plimbate din instituţie în instituţie deşi au fiecare în parte, figurat vorbind, multe cadavre în dulap.

Ca şi Cuţu un alt idiot util al sistemului dar care poate îi va urma calea este lunganul, care tocmai a dat acordul DNA ca Cuţu să fie urmărit. Cam rapid acordul preşedintelui de unde speculăm că totul este un show penibil şi că Cuţu va scăpa netuns de acest teatru. Că dacă DNA chiar ar fi preocupat de finanţele ţării şi de legalitatea cheltuielilor, având instrumente să evalueze şi să probeze justificarea unor contracte din stratosferă, cu sume de miliarde, mai degrabă DNA s-ar preocupa de achiziţia extrem de dubioasă de F-35 scumpe şi proaste de la americani având alternative mult mai ieftine şi mai potrivite pentru armata noastră cum ar fi Gripen-urile suedezilor. Iar securitatea naţională nu este un argument al acestor achiziţii nesăbuite, deoarece SUA nu garantează securitatea noastră dacă cumpărăm F-35-urile.

În lista de soldăţei aliniaţi ai uniunii, care mai devreme sau mai târziu deşi au plecat capul, se vor trezi cu el tăiat, evident se numără şi vedeta momentului, patriotul în UE, cel al cărui nume nu are rost să îl repetăm şi de care ne dezicem.

Tot procesul în sine mie îmi aminteşte de anchetele asupra clanului Olguţienilor cu acele reparaţii făcute prin ONG pentru că altă metodă de donaţie fonduri din partea camarilei partidului către partid nu exista şi era nevoie de această acţiune pentru a câştiga capital politic. Evident că tot show-ul a fost doar un spectacol şi nimeni nu a fost acuzat, deoarece în cele din urmă s-a ajuns la pace în urma negocierilor subterane. La fel va fi şi acum, poate singura diferenţă fiind că fără un oblast peste care să fie nabab cum e cazul Olguţei, Cuţu nu prea mai avea niciun os de ros.

8 thoughts on “Mătrăşirea lui Cuţu – o lecţie pentru slugile sistemului”

 1. Eu cred ca mai degraba este matrasirea USR-ului. Si asa au ajuns nesemnificativi din punct de vedere politic si au suparat o mare parte din populatie cu elucubratiile lor neo-marxiste si pro lgbt-iste. Catu este doar prostul de serviciu.

  https://www.g4media.ro/oana-bogdan-membra-in-conducerea-plus-numita-de-ciolos-roata-motrice-din-spatele-partidului-cred-ca-un-pas-important-al-omenirii-va-fi-cel-al-renuntarii-la-proprietate-am-fi-mai.html

  _____
  “Pun deci întrebarea, oare chiar doreşte DNA să facă dreptate? Are documente concrete, are fapte, are un “dosar”?”

  Evident ca nu! Nastase, Ponta, Pandele, Videanu, Udrea, Chereches, etc. “pupa Romania pe portofel” de prin tari straine. Oare de ce crezi ca tot trage Iohanis ture prin Dubai?
  Hint:
  https://www.catavencii.ro/abu-dhabi-si-cei-patruzeci-de-hoti/
  https://www.riseproject.ro/investigations/uncategorized/destinatia-dubai/
  https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/Bj97B0/dubai-uncovered-data-leak-exposes-how-criminals-officials-and-sanctioned-politicians-poured-money-into-dubai-real-estate

  _____
  “Penibil, ţară bananieră unde cap-coadă, toate instituţiile sunt supuse nababilor.”

  Abia acum te-ai prins?

  _____
  “mai degrabă DNA s-ar preocupa de achiziţia extrem de dubioasă de F-35 scumpe şi proaste de la americani”

  desi nu mai este acualizat…
  https://defence-offsets-ro.com/

  _____
  “AUR nu mai poate pedala pe miliardele cheltuite în plandemie pe vaccinuri”

  Noua chestie a AUR si in special a lui Cristian Terhes care alaturi de Gheorghe Piperea ce vor fi in capul listei la europarlamentare este fix moneda digitala, desfiintarea cashului si green dealul. Oricum, aud multa lume si de la tara si de la oras ca vor vota cu AUR pe linie la urmatoarele alegeri. Prin toata presa se spune ca AUR + Sosoaca si partidul ei vor lua peste 30%. Daca se intampla traba asta va fi un soc pe toata scena politica a Romaiei. USR nu va mai intra in parlament fara furaciunile serviciilor. PNL un maxim de 15% cu tot cu furaciuni si un PSD posibil sub 30%. Dezastru!
  AUR si Simion = Geert Wilders & PVV si BBB

  https://www.hotnews.ro/stiri-international-26143718-lovitura-majora-pentru-premierul-mark-rutte-cum-ajuns-partid-fermierilor-nou-infiintat-fie-marele-castigator-alegerilor-provinciale-din-olanda.htm
  https://www.libertatea.ro/stiri/olanda-partidul-fermierilor-victorie-neasteptata-alegeri-4481732

  https://www.g4media.ro/ce-contine-programul-lui-geert-wilders-si-al-partidului-sau-de-extrema-dreapta-castigator-al-alegerilor-din-olanda-frica-furie-dar-si-sprijin-in-randul-musulmanilor-dupa-victoria-extremei-drepte.html
  https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/lectiile-victoriei-extremei-drepte-olandeze-pentru-2319465.html

  Cristian Terheș: legea pentru pretinsa restaurare a naturii ne va sărăci și înfometa:

  https://www.youtube.com/watch?v=DIwRFvYmN-0

  Reply
  • culmea e că AUR se declară împotriva CDBC dar totodată este pro-UE, ceea ce este un non-sens; nu ştiu dacă Terheş are vreun mesaj legat de ROEUXIT

   Reply
  • Sa fi pro-UE nu este neaparat un lucru rau si un non-sens.
   Pe o parte, sunt tari ca Polonia care au profitat masiv de aceasta apartenenta si au ajuns “China Europei” fara sa preia si ineptiile ideologice. S-au dezvoltat masiv in toate domeniile: de la agricultura, la infrastructura, la industrie, pana la intreaga economie. Cred ca este cea mai dezvoltata si mai prospera tara din fostul bloc comunist. Nu este vina Poloniei ca Romania este ca abia iesita din comunism, nu are nici macar o autostrada care sa strabata tara de la un cap la altul, sau ca din absolut toate punctele de vedere este nimic altceva decat o colonie abjecta.

   Pe de alta parte, desi “oficial” se spune ca in afara Romaniei sunt ~5 milioane de oameni, “gurile rele” vorbesc ca in mod real sunt intre 9-11 milioane, incluzand si diaspora istorica. Probabil peste 7 milioane sunt pecati in ultimii 30 de ani. Cu astia ce faci? Daca nu plecau afara, majoritatea erau sclavi pe plantatie si mureau de foame in Romania. Se pleaca in continuare si plecarile se vor inteti dupa noile mariri de taxe, dupa distrugerea si impozitarea pensiilor si dupa introducerea impozitului progresiv pe salarii si venituri. Nu porti percepe taxe si impozite de Germania/Olanda si in acelasi timp sa oferi servicii si infrastructura de Nordul Africii. Ce crezi ca vor vota toti acesti oameni la un eventual referendum RoExit?
   Pe langa problema oamenilor simpli, este si problema firmelor si a comertului intracomunitar. Iti garantez ca va ramane tara goala. Nu vrei sa sti ce umilinte si spagi erau de ex inainte de 2007 prin toate vamile din Romania, in frunte cu porturile de la mare, pentru niste amarate de operatiuni banale de import-export. Trebuie sa fi batut in cap sa mai accepti asa ceva. Dar chiar si pentru servicii, este stupid sa accepti tot felul de taxe vamale de import-export.
   Personal mai sunt legat de Romania doar de faptul ca parintii traiesc acolo, si fiind batrani vin frecvent in tara. Am fix ZERO investitii si active in tara si nici nu voi avea asa ceva in curand, iar orice interactiune cu sistemul/statul ma umple de scarba.

   Realitatea europeana sistematizata acum cateva zile:
   https://www.gfk.com/press/Purchasing-power-of-Europeans-increases-to-17688-euros-in-2023

   PS. Reorganizeaza modul in care sunt publicate comentariile ca este ilogic acum. Primul comentariu sa fie sus si ultimul jos.

   _____
   asta o fi de ras sau de plans?

   https://www.youtube.com/watch?v=m7J2T3wJJSI

   Reply
   • vezi tu, totul depinde de cât de larg ai perspectiva şi ca spaţiu şi ca timp şi ca ceea ce crezi că îşi poate dori o ţară; te provoc să cauţi pe net care este cel mai slab dezvoltat bloc economic pe ultimii 30 de ani; Polonia arată bine dacă te uiţi din Bulgaria, dar din Koreea, Polonia este mai mică ca Tulcea de la Bucureşti

    ca fapt divers UE actual trăieşte din bogăţia trecutului, dacă legile UE erau acum 20-30 de ani, nu zic după război, orice dezvoltare economică era imposibilă; care ţară îşi sabotează aiurea industria auto cum face UE? chinezii nu doar că nu blochează dar oferă platforme dezvoltate de companii de stat pe care producătorii auto pot să construiască, de unde se dezvoltă un ecosistem, o competiţie, care să scoată maşinile mai bune, mai ieftine etc; la noi, la final de an, producătorii auto fac un tabel cu vanzările şi emisiile, fac medie ponderată şi dacă depăşesc cât zice Ursula plătesc penalităţi care îi va convinge anul următor să taie efectiv anumite linii de maşini care aveau succes

    Reply
 2. Frate, mi se pare că acțiunea nu e deloc “dăcât” mioritiCă, Că văz și nește ioropeni că se agită pe aceeași “frecvență”, deci e posibil să fie f’un ordin pe unitate! și poate așa iese de chiar cade un prost-câț în plasa istoriei de plătește oale sparte de întreaga gașcă!
  Nu că m-ar deranja, ba dimpotrivă, la cât de prost e, merită chiar mai rău, norocul lui că trăim în epoca asta, altfel atârna demult de f-o creacă în zăvoi!
  Oricum, petardă nu e, nici măcar locală! Idioții ioropeni au nevoie să ne arate morcovul înainte de alegerile lor! Serviți, vă rog!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.