Cum vor arata CDBC-urile? Ca un bob de orez!

TRANSCRIERE VIDEO

Richard Werner: Ideea de a introduce aceste monede “digitale” este a băncilor centrale. Dar aţi văzut vreodată un video sau un articol despre cum arată cu adevărat aceste CDBC-uri? Banii de hârtie ştim cum arată. Banii digitali actuali, cei cu facem banking online ştim cum arată, îi folosim. Dar cum arată noii banii digitali ai băncilor centrale? Niciodată nu discută despre asta deoarece oamenilor nu le va place cum arată. Din sursele mele, băncile centrale deja au dezvoltat versiunea finală a banilor digitali şi lansarea acestora va fi în etape care sunt deja bine plănuite. Iniţial va fi pe telefonul mobil, ca pas intermediar. Iar în etapa finală, aceşti bani (dispozitivul prin care vom face tranzacţiile) sunt mici, ca un bob de orez. De ce este asta?

Tom Zwitser: Şi acel bob de orez este întregul tău portofel?

Richard Werner: Da, este buletinul tău digital, portofelul tău, poate fi paşaportul tău, cheia ta de la apartament. Cu cardurile actuale fie de debit fie de credit, au implementat tehnologia wireless pe bază de RFID (fără contact). Asta e ca să ne obişnuiască cu ideea deoarece în viitor doar vom apropia mâna pentru a folosi cipul implantat. Fiecare etapă are o motivare raţională. De exemplu, acum cu cardurile ideea e că este mai rapidă doar să le treci prin faţa POS-ului fără să le mai introduci. Următorul argument, la introducerea cipurilor va fi: da, dar cardurile se pot pierde sau pot fi furate şi dacă doar trebuie să mişti cardul prin faţa cititorului de carduri este cam riscant. Nu ar fi bine dacă nu ai cum să îl pierzi şi nimeni nu ar putea să ţi-l fure? Dar este clar că acesta este un pas prea rapid pentru mulţi oameni pentru că este o violare a demnităţii umane să injectezi aşa ceva sub piele, ca la animale. De aceea trebuie puţină “persuasiune”. Este interesant că acest concept al Venitului Universal de Bază există de câteva secole prin care orice cetăţean are dreptul la anumite plăţi, dar elitele nu au favorizat acest sistem. Din 2015 însă, toţi miliardarii, toate elitele strigă că este o idee bună. De ce tocmai acum? Deoarece acum există tehnologia microcipului implantat (şi aceste venituri universale – “ajutoare” cum le zice pe la noi, se pot folosi de guverne pentru a “condiţiona” livrarea lor de acceptarea implantului). În 2017 Bill Gates a spus: “Venitul Universal de Bază este o idee bună dar este prea devreme să fie introdus”. Deci ce lipseşte încă? Aveam tehnologia pentru implant, dar ce lipsea este că id-ul digital lipsea. Aici este unde agenda COVID a devenit foarte utilă.

FINAL TRANSCRIERE VIDEO

Personajul este interesant. Vă recomand să îl căutaţi. Voi continua cu unele completări de la mine.

Despre Venitul Universal de Bază

Acesta există deja de facto, dar are varii forme. Principalul concept care trebuie să ţinem însă cont este că ideea în sine este una complexă, greu de înţeles, înşelătoare care are – după mine – ca principal scop, unul total diferit de cel comentat atât de Werner dar şi de majoritatea “conspiraţioniştilor”. Bunăoară, ce însemnă în esenţă ajutor din partea statului? În esenţă, ideea este una diabolică şi se referă la componenta religioasă pe care statul doreşte să şi-o asume, înlocuind pe Dumnezeu. Evident că în spatele acestor mişcări se află puterile întunericului. Să ne amintim însă de ispitirea lui Iisus din pustie.

Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt şi I-a arătat toate împărăţiile lumii şi slava lor. Şi I-a zis Lui: Acestea toate Ţi le voi da Ţie, dacă vei cădea înaintea mea şi Te vei închina mie.

Matei 4, 8

Atunci când toată supravieţuirea omului va fi dependentă de benevolenţa aquis-ului comunitar, “Venitul Universal de Bază” va fi o componentă a închinării totale faţă de stat care evident nu din bunăvoie sau din dragoste faţă de om va introduce şi va folosi acest sistem deoarece dacă chiar iar păsa de oameni, statul ar construi un cadru social care să nu necesite acest sistem, care doar iniţial va fi condiţionat de anumite acte, dar cu siguranţă pe măsură ce distrugerea fibrei societăţii la care asistăm în prezent va continua, sistemul bazat pe Venitul Universal de Bază va fi pilonul infrastructurii de control a viitorului stat tehnocratic dictatorial administrat cu ajutorul inteligenţei artificiale.

Inteligenţa Artificială

Progresul în acest domeniu este spectaculos şi cu totul obscur pentru omul de rând, chiar şi pentru cei ancoraţi în domeniu sau măcar interesaţi. Ca o paralelă, cred că mai mulţi pasionaţi de conspiraţii ştiu mai multe despre CDBC-uri, despre forum, despre planul de construire a unui stat global – deoarece există cărţi în care elitele discută şi dezbat aceste teme – decât conspiraţionişti sau chiar specialişti care înţeleg evoluţiile din domenilu Inteligenţei Artificiale. Aici pe blog am încercat să scriu câteva articole ca să explic, când subiectul era fierbinte, dar este totuşi prea puţin.

Inteligenţa Artificială va permite acumularea unei puteri cu totul extraordinare în mâna unui număr infim de oameni. Dacă ne uităm la formele de organizare statală şi vedem să zicem în România că o clasă de birocraţi paraziţi lipiţi de partide, de sistem, de instituţiile statului sunt beneficiari ai muncii celorlalâi şi sug la ţâţa unei vaci buner de muls de unde păstorii nu au dreptul decât la puţin zer, am avea aici să zicem o împăţeală de 1 la 20. Adică 1 din 20 este dus în spate şi face parte dintr-o clasă superioară, de elite. Dacă mergem mai departe, chiar din rândul acestei clase, există o nouă segmentare din care cei care sunt efectiv la conducere, au cu totul alte avantaje care îi diferenţiază şi mai mult de cei de restul. Anume conducătorii efectiv de instituţii, parlamentari, rude de parlamentari angajaţi prin ministere, consilii de administrare, regii şi comisii, etc. Să zicem că aici este poate 1 din 1000 locuitori, adică un fericit membru de pardit la 1000 de oameni, care are avantaje la care restul nici nu visează. Pe aceştia încă îi vedem printre noi, conduc maşini răcnet, au acces la servicii gratuite de la regiile autonome ale primăriilor şi ale statului (primăria le asfaltează strada din faţa casei, dacă au o problema cu canalizarea sună un coleg de la Compania de Apă şi ăla trimite rapid un echipaj, etc).

Deasupra membrilor fericiţi sunt personajele cheie, care intră deja în categoria miliardarilor, care deja au istoric în poziţii solide, controlează sistemul, sunt membri de bază în sistem deoarece îl cunosc în amănunt. Aceştia ar fi “jucători” în sensul că au un ego atât de masiv încât restul oamenilor sunt pentru ei morţi, doar ei “joacă jocul vieţii”. Preşedinte jucător, lider de partid jucător, director de regie jucător etc. Aceştia sunt poate 1 la 100.000 şi cu greu poate cineva să ajungă pe aceste poziţii deoarece nu este nevoie doar să fii mafiot fără scrupule, deoarece de la o anumită categorie a acestei clasificări în sus, scrupulele sunt o mare frână şi te împing mai spre jos, sunt un impediment. Este nevoie şi de lipsă de scrupule şi de inteligenţă diabolică sau mai bine zis de un pact cu diavolul pentru a avea acces în stratosfera poziţiilor unde cei care plutesc acolo se consideră “jucători” în comparaţie cu restul.

Dacă această categorie este şi mai fină decât cea anterioară, dacă trecem supra-statal lucrurile se complică şi mai mult deoarece încep organzaţii globale, gen NATO. Geoana este unul la zeci de milioane, nu are echivalent. Isărescu este de asemenea unul la zeci de milioane.

Deasupra celor din categoria “unul la zeci de milioane” sunt cei “unul la o sută de milioane”. Bill Gates este parte din 10-20 de oameni din cele 300 din America de Nord. Klaus Swchab de asemenea. Ecosistemul este unul piramidal care însă are unele suprapuneri şi interconexiuni.

Inteligenţa artificială va naşte însă o clasă de mega-jucători (ca să reciclăm sensul explicat mai sus) care vor avea capacităţi cu totul incredibile, de la manipularea alegerilor, la manipularea mulţimilor, refacerea graniţelor, introducerea de sisteme de control, introducerea poate chiar de monezi, permanentizarea de vaccinuri, altfel spus, folosind Inteligenţa Artificială, cei care deţin cei mai puternici algoritmi vor putea fără problemă să capete puteri din ce în ce mai mari mergând chiar până la controlul total al umanităţii, prin infrastructura digitală actuală existentă.

Practic, ca să înţelegem puterea Inteligenţei Artificiale, trebuie să facem următorul joc de imaginaţie. Imaginaţi-vă că Bill Gates pune mâna pe un algoritm atât de puternic încât rulat pe un super-calculator pe care Bill şi-l permite, poate face orice îi spui de la spart parole, la generat ştiri false care să inducă anumite opinii în public, la creat videouri şi simulat postări pe reţelele sociale pentru a crea realităţi noi, la controlat conturi de trusturi de presă de încredere sau influenceri cu putere în opinia publică care pot să inducă realităţi total false dar care să schimbe complet societatea.

Plandemia este un exemplu posibil. Deşi toţi am avut contact cu virusul, dacă făceam o statistică în jurul nostru, nu exista corelaţia cu mortalitatea şi periculozitatea anunţată prin mass-media. Cu toate acestea, economia a fost distrusă şi consecinţele acestei distrugeri se reverberează încă în prezent prin inflaţia galopantă şi prin criza economică care va urma.

Deci dacă acum, riscul principal pentru noi sunt organizaţiile supra-statale cu planuri clare elaborate de control şi manipulare în scopul reducerii populaţiei, prin Inteligenţa Artificială răul care se va putea face va avea o nouă dimensiune în sensul că nu va mai fi nevoie de forumuri cu mii de oameni, de reţele discrete de sute de agenţi “penetraţi” în guverne sau la conducerea unor partide sau la conducerea unor trusturi de presă pentru a manipula opinia publică şi a ajuta la desfăşurarea “agendei”. Inteligenţa Artificială va permite un control mult mai facil şi o realizare a unor obiective prin mijloace mult mai inovative, rapide, eficiente, decât sistemul actual care este bazat pe reţele de oameni motivaţi şi ancoraţi în plan, controlaţi poate fie prin promisiuni aiuristice, fie prin finanţe, fie prin şantaj.

Ca să vă faceţi o imagine şi mai clară despre ce vorbesc, căutaţi pe Google sau încercaţi să interacţionaţi direct cu boţii de chat actuali întrebându-i ce tehnici de reducere a populaţiei ar folosi. Evident este dificil deoarece boţii au “filtre”, dar sunt mulţi care au reuşit. Există nenumărate teste şi scăpări şi ce vedem din interacţiunea cu aceşti boţi este doar un “preview” sau mai bine zis un “trial gratuit” care ne arată cam cu ce se mănâncă.

Cu siguranţă însă, tehnologia IA care nu este publică are cu totul alte abilităţi care depăşesc funcţia de chat şi răspuns la întrebări ci pot să facă efectiv orice poate face un om. Personal, fiind pasionat şi de jocuri şi de boţi, am urmărit dezvoltarea spectaculoasă a concursurilor de jocuri de strategie între boţi, în particular pentru Starcraft 2 care este un joc cu o complexitate exploneţială mai dificilă decât şahul şi este cumva un model la scară redusă de simulare a dezvoltării economice în scopul conflictului militar, se ocupă cu administrat resurse, soldaţi, arme cu varii abilităţi, spionaj, planificare militară a atacului, predicţie a strategiei adversarului, altfel spus simulează într-o oarecare măsură societatea umană şi performanţa inteligenţei artificiale în înţelegerea mecanismelor şi performanţa în acest joc sunt pentru mine o dovadă că la ce s-a ajuns în domeniu este cu mult peste ceea ce intuim noi şi nu mă refer la gimmick-uri gen AIG sau sentienţă ci sisteme de control complexe care se pot adapta la orice taskuri, singura constrângere fiind infrastructura de extras informaţii şi de trimis comenzi către … utilizatorul final. Ei bine, CDBC-urile prin cipul implantat va duce controlul până sub pielea noastră şi nu nebuni ca Bill Gates sau Klaus Schwab ne vor controla ci genii turbate care sunt la butoanele IA şi care probabil au deja dezvoltate staţii de emisii care să trimită şi să recepteze mult mai multe comenzi prin intermediul acelor cipuri.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.