Stolurie de drone care vor urmări pe nevaccinaţi în viitoarea plandemie

Am postat pe canalul Youtube un video de pe Twitter de pe canalul partidului chinezesc unde aceştia se laudă cu realizărili partidului. Dintre care multe sunt interesante, cum ar fi de exemplu dronele sincrone.

Dronele sincrone rulează ca un stol de păsări, comunicând unele cu altele, având o misiune comună şi folosind informaţiile întregului stol prin comunicara între ele. Ce nu îmi este mie clar este dacă centrul de comandă este la depărtare, pe un alt dispozitiv sau dronele au o misiune autonomă neavând nevoie de instrucţiuni de la distanţă.

În esenţă tehnologia nu este ceva avansat, probabil toţi o au. Mai puţin ucrainienii, deoarece americanilor le e frică să le dea arme prea avansate ucrainienilor pentru ca nu scăpa pe mâna ruşilor.

Dar e de înţeles de ce stolurile de drone încă nu le vedem pe câmpul de război din Ucraina: ucrainienii nu le au, numărul dronelor chiar este o problemă pentru ei, deci cum să îşi permită stoluri dacă ei abia au câteva drone ca să urmărească avansul ruşilor. De partea ruşilor, aceştia deocamdată nu au nevoie de stoluri, căci două drone sunt suficiente: una caută ţinte de lovit şi alta lovetşe. Seek & destroy. Nu ştiu terminologia militară dar ruşii folosesc astfel de drone şi distrug echipamente militare scumpe cum ar fi tancuri şi avioane la distanţe imense faţă de front.

De departe dronele sunt cea mai importantă armă în prezent. Cu zecile de miliarde cheltuire aiurea pe F-35-urile nefiabile şi nepotrivite pentru ţara noastră, ne-am fi putat asigura o industrie de fabricat arme care şi-ar fi scos şi banii şi ar fi pus bazele unei industrii şi totodată ne-ar fi asigurat şi un avantaj militar extrem de descurajant pentru ruşii în eventualitatea avansului până la graniţa noastră. Dar nu se doreşte evident ca România să aibă o industrie militară ci doar credite către americani de la care să cumpărăm avioane scumpe şi drone scumpe.

Dar apropos de articolul anterior, unde ziceam că IA ne va reseta, în cazul în care nu ne va extermina, iată cum poate IA fi folosită ca unealtă de control şi coordonare a unui program global de către o mână de oameni. Singura problemă care împiedică stolurile de done să ne oblige deja să nu mai circulăm cu maşinile pe străzi pentru a nu mai face emisii de CO2 este numărul acestora, care pe măsură ce Elon Musk avansează în dezvoltarea roboţilor autonomi care vor putea munci şi produce singuri orice, ne apropiem de acest viitor în care teoretic un singur om poate conduce omenirea, folosind inteligenţa artificiala prin preluarea controlului asupra tuturor fronturilor de bătălie: informaţional, economic, politic etc.

One comment

  • Urmărirea cu drone de acest tip poate fi cauza pentru care s-a profețit că nici în crăpăturile pământului nu vor avea scăpare cei ce se opun antihristului. Dar asta ar fi deja “doar un detaliu” pentru cei ce vor fi rezistat până acolo…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.