Naşterea unui sfânt

Ciolacu, marele patriot ortodox moderat care nu e extremist, încă tace şi nu scoate o vorbă la prietenul său Zelensky, să nu mai terorizeze românii din Ucraina.

Ce să mai zicem de Maia Sanda, prietena lui Zelensky sau de Klaus Ioanis, prietenul ucrainienilor?

Din păcate PS Longin, român şi ortodox considerat extremist de unii români ortodocşi declaraţi moderaţi şi “fără excese”, va fi martirizat de extremiştii ucrainieni, la fel ca şi Gonzalo Lira care şi el mai întâi a fost bătut, apoi arestat, apoi omorât în puşcărie în chinuri numai de el ştiute.

Nasol e ca Daniel şi fanii lui se vor lipsi de binecuvântarea acestui martir deoarece tot ce a putut să facă pentru el a fost să îi reproşeze că nu calcă canoanele, schimbându-şi capul pe motive politice.

Noi cei extremişti trebuie să ne uităm la acest sfânt cum se naşte în cer şi cum primeşte răstignirea pe care singur ne-a anunţat că va veni. Vorbele PS Longhin deşi ajung la puţini, sunt înţelese şi de mai puţini. Urmăriţi predicile sfinţiei sale încă dinainte de război, cum pas cu pas şi-a pregătit turma pentru ce va urma, cum pas cum pas ne-a dezvăluit crucea pe care o are de purtat el, ca un exemplu pentru noi cei care vom fi nevoiţi să îi urmăm pe cale.

PS: vezi şi Flutur, luat la zeflemea de guvernatorul Cernăuţiului

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.