Atentatele ca componentă a războiului hibrid

Marea problemă cu organizarea unui atentat nu sunt fondurile şi organizarea ci deţinerea aparatusului de programare mentală şi control a deztabilizaţilor care pot face asemenea acte.

Războiul împotriva terorismului în SUA a fost produs cu antentate organizate, inclusiv atacul asupra turnurilor. Ca fapt divers, recent a ieşit la suprafaţă o filmare cu lovitura de la Pentagon unde nu se vede bucată de avion. Despre clădirea care a picat ca la detonare, de asemenea există dovezi indubitabile. De altfel, ordinul arhitecţilor, mii de specialişti, tot încearcă să repornească o comisie a Congresului care să reanalizeze concluziile deoarece arhitecţii explică ştiinţific de ce turnurile nu puteau pica din cauza unui incendiu, de ce clădirea aceea unde erau dosarele cu miliardele pierdute de aceea nu putea pica singură şi de altfel sunt filmări cu detonările controlate.

Pentru a produce atentate, e nevoie de recrutarea unor nebuni controlabili, programarea mentală a acestora şi construirea evenimentului pentru a acţionarea să aibă loc într-un anumit moment, nu aiurea când atentatorul se trezeşte că trebuie să facă bum-bum. Altfel zis, pentru a putea folosi aceşti distruşi în anumite locuri într-un anume moment, e nevoie de high-tech pe control mental.

Deşi există nenumărată documnentaţie despre controlul mental şi programele serviciilor secrete americane (dar şi britanice), nu voi insista pe această direcţie. Doar pun întrebarea cum e posibil ca în ziua de astăzi când oricine poate trece graniţa şi intra în SUA să nu mai existe atentate şi acum 10 ani când nu doar că graniţa nu era la fel de uşor de trecut, dar la suit în avioane erau verificări ca la puşcărie, aveau loc atentate nasoale, atât în SUA cât şi în Europa, atentate care aveau ca rol să menţină războiul împotriva terorismului care a dus la iniţierea controlului total al unui regim global de dictatură tehnocratică autoritară. Puţini îşi aduc aminte că un atentat terorist dubios a avut loc şi la Timişoara unde culmea, teroristul era un “fost” angajat (sau colaborator) SRI. Ulterior nu s-a mai ştiut nimic despre atentator, a dispărut de pe radarul presei, deşi teoretic trebuia să urmărească măcar procesul, să aflăm câţi ani a făcut puşcărie şi unde, să i se ia interviu după ce iese din puşcărie, etc.

Teroriştii prinşi la Moscova deja dau declaraţii despre cum au primit 5000$, despre cum au fost recrutaţi pe Telegram etc. Evident, tot ce spun ei acum e povestea învăţată dinainte. Cu siguranţă memoria trainingului le-a fost ştearsă sau poate pregătirea lor a fost atât de profesionistă încât nici nu a fost nevoie ca ei să fie drogaţi şi deţinuţi în anumite centre. E posibil ca un “predicator” al serviciilor să îl fi recrutat de mic copil şi să îl fi crescut pentru aşa ceva.

Vedem o creştere a atacurilor asupra rafinăriilor ruseşti la care ruşii răspund cu atacuri asupra generatoarelor electrice şi a reţelei electrice a ucrainienilor. Loviturile au fost extrem de precise, la hidrocentrala care producea 50% din energia ţării, au lovit nu barajul ci precis generatoarele, semn că speră să mai folosească pe viitor barajul. Nu aşa a fost cu celălat baraj pe care ucrainienii l-au detonat pentru a evita invazia în sud spre Odesa, accesul la Marea Neagră fiind important pentru ei prin prisma exportului de grâne, ceea ce nu s-a întâmplat oricum din cauza marinei ruseşti care deşi lovită insistent încă interzice traficul de grâne pe Marea Neagră.

Ca o altă noutate cu privire de atacul de vineri dimineaţă – pe lângă menţiunea că a fost cel mai mare atac aerian de la începutul războiului – a fost că multe rachete au avut traiectorii neliniare, semn că au fost dotate cu acel kit high-tech de autoreglare a traiectoriei, de conectare la sateliţi, de evitare a radarelor etc. Nu prea se spune la noi, dar ruşii au făcut un mic hack – specific ruşilor – legat de rachetele sovietice antice care erau “dumb”: le pun în vârf un modul care le coordonează traiectoria şi pot să fie folosite aproape “smart” în sensul că pot avea o traiectorie care să evite locaţiile cunoscute unde pot cădea victimă anti-aerienelor, mai ales patrioatelor care nu pot lovi decât rachete care au o traiectorie liniară, adică sunt vechi.

Atacul de vineri asupra sistemului energetic este unul dureros şi pentru ruşi deoarece vor avea de reparat după ce cuceresc Ucraina. Evident că orice bombă aruncată în plus nu le convine ruşilor, de aceea pe măsură ce pământul se întăreşte şi vine vara, vom vedea un asalt al ruşilor şi o tentativă de a termina războiul până în toamnă când poate veni Trump şi poate să le pună probleme.

Cu privire la Trump eu am mai zis că este controlat de evrei şi poate fi folosit în moduri necunoscute. Nu este consistent, este impredictibil. Putin a zis de asemenea că îl preferă pe Biden deoarece măcar cu Biden ştie ce are de făcut. Trump poate să schimbe războiul în toate modurile posibile: de la tăiat ajutor complet pentru Ucraina şi retragere a prezenţei din România, până la trimiterea de nucleare ucrainienilor cu care să lovească Moscova. De asta le e frică ruşilor şi deşi ar exista şansa unor negocieri, pe baza declaraţiei mincinoase a lui Trump că el va rezolva războiul în 24 de ore de la numire, prin forţarea lui Zelenski să negocieze, cel puţin militarii se tem de eventualitatea unor negocieri care deşi par tentante pentru politicieni, geostrategic sunt evident o greşală prin prisma balanţei de putere despre care am mai tratat.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.