Ce i-a venit papei să ceară pacea?

Papa cere Ucrainei să aibă curajul să ridice steagul alb şi să pornească negocierile. Apelul papei este unul ciudat deoarece niciodată Papa nu a ieşti din programul Forumului. Nici cu privire la homosexuali, nici cu privire la reducerea populaţiei şi nici cu privire la extratereştrii pe care papa e gata să îi convertească la catolicism, papa nu mişcă în front în privinţa resetării globale.

Dar oare de ce cu privire la războiul din Ucraina, papa se pune acum Gică contra şi cere pace, tocmai când Macron face recrutare printre minioni în căutare de carne proaspătă de tun?

Nu am un răspuns ci doar atrag atenţia că papa nu vorbeşte din cauza vreunui AVC. Să vedem un mic istoric pentru a include declaraţia papei într-un context puţin mai larg.

Nu mai puţin de pe 10 ianuarie 2024, papa se văieta că din cauza tensiunilor din Israel, Ucraina a fost uitată, în sensul că vestul nu mai pompează suficienţi $$$ şi suficientă propagandă ci tot focusul se îndreaptă spre Israel.

In a letter to the head of the Ukrainian Greek Catholic Church, Francis said he was sorry that “in an increasingly tragic international situation, the war in Ukraine risks becoming a forgotten one,” the church said in a statement.

Sursa: 10 Ianuarie 2024, Reuters

Trebuie totuşi să recunoaştem că papa a fost singura voce care a lăsat să se înţeleagă, cu frică de a pune punctul pe i şi cu timiditate, că poate războiul din Ucraina a fost provocat, adică nu e doar expresia “expansionismului rusesc” ci poate mai sunt şi alte interese.  Nato was “barking at the gates of Russia”, zicea papa aici în Iunie 2022, deci este clar că papa a fost un contrarian cu privire la poziţia oficială a fabricii de produs consens, cel puţin prin faptul că nu s-a aliniat complet.

Pe lângă aceste nealinieri, Papa a ţinut mereu să spună că Vaticanul are o misiune “secretă” se realizare a păcii în Ucraina, atât de secretă că toate site-urile au vorbit despre ea şi de asemenea papa nu înceta să se laude că desfăşoară discuţii “secrete” cu ambele părţi pentru a realiza pacea.

Evident că iniţiativa papei este la fel de puternică ca a unui nebun care se crede papă şi se laudă în curtea spitalului de nebuni că el lucrează cu alţi lideri ai lumii pentru pacea în Ucraina. Orgolii megalomanice deaorece papa este un neica nimeni în lume deoarece Vaticanul nu are nicio putere, fapt ce se vede şi din faptul că niciodată Vaticanul nu ajutat să se facă pace nicăieri, în niciun război în niciun conflict. Cu toate acestea, papa încearcă şi dă sfaturi. Evident că ucrainienii nu vor asculta de el, nici măcar uniaţii şi noua biserică pseudo-ortodoxă care a fost creată de americani ca să stimuleze sentimentul naţionalist în Ucraina şi să încurajeze “lupta pentru patrie”.

Ce are însă papa sunt informaţii. Papa ştie şi că Putin este gata să apese pe butonul roşu şi că americanii vor – aşa cum am tot explicat pe blog de la începutul acestui război – să provoace un război nuclear între Rusia şi UE. Deoarece Biserica Catolică încă are credincioşi şi o reţea în întreaga lume şi în toate rangurile societăţii, sistemul informaţional catolic, deşi subjugat CIA, ca centru oarecum independent de colectare şi procesare a informaţiilor poate prevedea ce urmează să se întâmple în lume. Prin urmare, papa îi e teamă că merge la judecată înainte de vreme şi de aceea cere ucrainienilor să facă pace pentru a nărui planurile americanilor de război nuclear Rusia-UE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.