Ţară, ţară, vrem carne de tun

Klaus Ioahnnis linişteşte tinerii din România, nu vrea să reintroducă armata obligatorie, ci promite solde mai mari

Sursa: RTV

Declaraţiile preşedintelui nu prea bat cu mişcările din teren. Toţi românii pot vedea mişcări de unităţi militare pe drumurile publice ca niciodată. Probabil un alt semn mai important că vine răzbelul ar fi mobilizarea rezerviştilor. Dar o asemenea mobilizare nu prea e potrivită la noi deoarece în afară de a-i aduna în nişte dormitoare jegoase, armata nu are ce să facă cu ei.

Cei care mai avem cât de cât info din interior, ştim că dotarea armatei este jalnică. Din miliardele băgate, 50% dacă e funcţional e bine. La patrioate e chiar 25%, adică 1 din 4 funcţionază, 3 sunt defecte, încă 3 sunt pe drum. Şi NATO ne cere ca pe singura baterie funcţională care probabil teoretic apără sediul guvernului, să o dăm la ucrainieni.

E cam greu pentru preşedinte să promite tinerilor că nu îi ia cu arcanul când francezii deja sunt la Odesa. Dar dulapul NATO de la conducerea ţării nu prea ştie pe ce lume trăieşte: tinerii nu se tem de reintroducerea armatei obligatorii! Aceasta este o grijă minoră! Tinerii se tem că mâine-poimâine se trezesc cu mobilizarea de urgenţă în urma vreunui atac al ruşilor asupra Transnistria.

Nu e la mintea cocoşului că la cum avansează ruşii, mâine-poimâine pot ajunge la Odesa şi atunci ucrainienii vor ataca Transnistria pentru a încerca provocarea intrării Moldovei în război. Care e un pretext pentru SUA să stimuleze intrarea românilor în război, evident în Moldova, mai precis în Transnistria. Care Transnistria va fi primită în Rusia şi fiind ocupată de ucrainieni, va fi evident următoarea ţintă a ruşilor după ce vor ajunge la Odesa. Se va aştepta apoi intrare ruşilor în Moldova pentru a declara mobilizarea, dacă această mobilizare nu se va face chiar mai dinainte, acum că francezii deja îi vedem la Odesa.

Rămâne însă realitatea concretă a faptului că chiar dacă armata română ar avea recruţi, nu prea are ce să facă cu ei. Adică nu avem arme. Constrângerile automatonilor NATO puşi să organizeze local extinderea răzbelului sunt următoarele: nu avem acum arme, va fi nevoie însă de intrarea în război pentru ca NATO să ne dea arme. Atunci însă vom avea nevoie de carne de tun pregătită. Cum să pregătim carnea de tun? Politicienii nu ştiu şi generalii nu pot. De aceea vom vedea cât mai mult polonezi pe drumurile de la noi care vor veni să ne pregătească. De aceea va fi nevoie de carne de tun cât mai multă, pentru a începe pregătirea şi pentru a fi gata atunci când România se va alătura Ucrainei în războiul pentru drepturile minorităţilor sexuale şi alte valori europene.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.