Dezamorsarea controlată

klausAm vazut la TV intalnirea lui Klaus cu “reprezentantii”. O mare dezamorsare controlata, cu clasica organizare si coordonare nemteasca.

Fara UN PROGRAM cu cereri explicite si cu DEADLINE, intalnirile astea sunt de DETURNARE a energiilor. Marea intrebare este daca oamenii vor intelege aceasta manipulare.

NEGOCIERI, DISCUTII sunt sloganuri din manualul inginerilor sociali specializati in gestionarea “revolutiilor”.

Klaus a anuntat ca vor continua aceste intalniri. Sunt sigur ca va continua si sunt sigur ca baietii au un “termometru” destul de bun care o sa le spuna pana cand trebuie sa continue.

Astazi, cei care s-au dus la Klaus sunt cat de cat in vizor, sunt prezentati. De maine, o sa fie o banalitate intalnirile cu “reprezentantii” si viata o sa reintre in normal.

2 comments

  • Energiile implicate fiind de natura emotioanala, si inca emotii intense, se consuma rapid.

    De la inceput creezi o nuanta anti-clericala pentru a fi siguri ca Biserica si ortodocsii in general nu vor sprijini cine stie ce miscarea – ai creat deja o diviziune.

    Mai trimiti la fata locului diversi agitatori care sa “inoculeze” diverse mesaje, mai mult sau mai putin evidente care tin de anumite segmente ale politicii, alea mai evidente avand rolul de a “scarbi” pe idealistii care credeau ca au sa faca mare scofala cu asta si uite asa nu mai e nevoie nici de scutieri, nici de mineri.

    La sfarsit te-ai si procopsit cu “esenta”, oamenii tai care sa-ti dea indicatii care n-au nimic de a face cu democratia dar care trebuie sa fie valide si implementate, deoarece sunt, nu-i asa, glasul “societatii civile”.

  • Când vrei să îngropi o problemă, faci o comisie. Dixit Vladimir Volkoff, care chiar ştia despre ce era vorba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.