Penetrarea temerilor față de nucleare

Forumul Mondial a reușit încă o penetrare: a trecut de spaima oamenilor de un război nuclear. Războiul nuclear a devenit o trivialitate, se discută despre el ca despre meciuri. Unii mimează spaimă, alții mimează indiferență, alții ia în derâdere capacitatea rușilor de a face ceva în această direcție.

Cel puțin uitându-ne la TV, vedem că cel puțin în această perioadă în care Biden a vizitat Kievul și Ucraina, suntem îmbăiați într-un val de analize comentarii și rumegări despre nucleare. Toate întrebările posibile s-au puse și mii de experți au răspuns. Un fost soldat delegat al României la NATO explică la Prima News că în cel mai extrem caz, rușii vor apela la nucleare doar dacă ucrainienii îi bat măciucă și le ia Crimeea. Abia atunci o să dea cu nuleara și chiar și atunci doar cu una tactică, ca să transmită un mesaj. Adică, ca să îi sperie pe ucrainieni, deoarece – în logica răspunsului său – ucrainienii nu se sperie de nuclearele rușilor acum și când (dacă) vor ajunge în Crimeea, abia atunci rușii vor scoate nuclearele la speriat ucrainieni, deoarece după ce o să dea cu o nucleară tactică minusculă (de 0.1-0.3 megatone, cam de 10 ori mai mica ca bomba de la Hiroshima), ucrainienii se vor retrage de frică. În rest, riscul ca rușii să dea cu nucleara în București ca să îi sperie pe vestici să nu mai trimită arme ucrainienilor este nul.

Evident că întrebarea cu bombardarea Bucureștiului nu a fost pusă nicăieri, eu fiind singurul care am lansat acest scenariu, ca dacă vor dori să apeleze la nucleare, rușii nu le vor îndrepta înspre vest din prima, pentru a nu stârni un răspuns reciproc, ci o vor face spre țările de la periferia NATO, pe care SUA va fi dispusă să le lase la mezat, așa cum după ce a dus lumea liberă în Libia, Siria și Afganistan, apoi a părăsit zona și i-a lăsat pe talibani, pe turci sau pe ruși, să își facă de cap. Mai nou în Siria, ultima bază americană a fost bombardată și soldații răniți probabil în niște lovituri de răzbunare ale islamiștilor deoarece rușii + sirienii dacă doreau, îi goneau de mult de la granița cu Iordania, însă le-a convenit baza americană deoarece Isis e mai la vale, înspre Iran și baza americană cumva monitoriza granița cu Israelul a Sirie, apărând indirect și Damascul.

În ce măsură trivializarea nuclearelor este opera Formului (un act tembel, conștient, componentă a unui plan mai larg, de stârnire a omenirii într-un război mondial total) sau pur și simplu un efect al prostirii generalizate de pe meleaguri mioritice, este o discuție secundară. Ce doresc să atrag atenția este că din ce în ce mai puțini români realizează rahatul în care suntem și riscurile pe care neamțul de la putere și le asumă în numele românilor – riscul unui război cu ursul de la răsărit, fiind descoperiți.

Mămăligă a declarat azi că NATO este puternic, dar realitatea este că NATO nu mai are arme să trimită Ucrainei. Directorul NATO (șeful prostănacului) a recunoscut că țările NATO nu prea mai pot produce muniție câtă consumă ucrainienii. Ucrainienii se laudă că trag cu artileria mai mult decât americanii se așteptau, adică nu îi duce capul să folosească cu zgârcenie muniția, doar câtă trebuie, să tragă doar dacă văd ceva, nu la întâmplare. Influențați de ruși care au artilerie suficientă să bombardeze non stop linia frontului, ucrainienii încearcă să facă și ei la fel deoarece au arme mișto de la americani care pot să tragă calumea, dar nu se prind că munițiile se consumă și altele nu mai vin.

Este trist că s-a ajuns să discutăm despre nucleare ca despre încă un tip de arme care va fi folosit. Senzația mea este că oamenii sunt obișnuiți cu ideea și prin această repetiție se normalizează oroarea războiului.

Uitându-ne la plandemie, fenomenul este similar felului în care erau transmisiunile de la urgențe cu morții și cu mașinile mortuare care stăteau la coadă. Este evident un semn că urmează o pedalare înspre nucleare.

Am repetat și repet: cea mai simplă soluție de reducere a populației este un război nuclear. Miliardarii au bunkere și resurse care pot rezista zeci de ani în afara societății. Un submarin cu un generator nuclear funcționează cvasi-autonom. Mă refer la cele construite acum 50 de ani. Mai nou, cine are bani își poate cumpăra un generator și îl poate instala în bunkerul personal cu 40 de etaje care poate găzdui 1000 de persoane timp de 10 ani. La o căutare de 5 minute pe Google am găsit eVinci – un microreactor autonom care produce 5MW timp de 8 ani fără realimentare și fără întreținere. Asta înseamnă cam cât consumă 5 case.

Dar de ce și-ar dori miliardarii să reducă populația și de ce tocmai printr-un război nuclear? Doarece prin plandemie nu au reușit. Evident că nu toate elitele sunt de acord. Cei mai “luminați” nu sunt de acord cu folosirea forței și a morții și doresc ca să reducă populația doar prin descurajarea tinerilor ca să facă copii, și pentru asta e suficientă criza economică și financiară care a început și care va avansa rapid în acest an. Cu toate acestea, există o minoritate controlată de demoni care se bucură când oamenii mor. Nu doar că sunt deci robi ideii că avem prea mulți oameni pe pământ dar tremură la ideea că vor muri miliarde. Dar oare chiar există astfel de oameni? Desigur! Prințul Albert al Marii Britanii se lăuda că vrea să se reîncarneze într-un virus mortal care să decimeze omenirea deoarecee distruge natura. Iraționalitatea și demonismul unor astfel de afirmații nu merită prea multe comentarii, trebuie doar să ne dăm seama că suntem pas cu pas convinși că nuclearele sunt finalitatea inevitabilă în acest război și că nu va fi mare brânză dacă rușii vor arunca câteva “tactice pe ici pe colo”.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.