Care este scopul dospirii gogoaşei OZN-urilor?

Gogoaşa OZN-urilor este umflată din nou de către bucătarii cantinei de alimentare a brotacilor din oala de fiert cu presiune accelerată a Marelui Reset.

Deşi tehnologia foto/video a avansat extraordinar în ultimii ani, pozele cu OZN-uri au rămas la fel de dubioase ca acum 50 de ani. Cu excepţia făcăturilor (producţiilor) care evident sunt admirabile.

De ce extratereştrii nu există

Ştiinţa a cam descoperit deja că nu există viaţă extraterestră şi alieni. La câte antene avem şi detectoare de toate frecvenţele, liniştea totală şi lipsa oricărui semnal este – sau ar trebui să fie pentru toţi – edificatoare: suntem singuri! Evident, nu suntem singuri dacă îl avem pe Dumnezeu, dar demonii care domină lumea sucesc minţile oamenilor în fel şi chip pentru a le băga în cap numai prostii şi confuzie.

De altfel, ştiinţa a descoperit nu de ieri de azi lipsa vieţii pe alte planete. Încă din 1950, Fermi a pus faimoasa întrebare: unde sunt extratereştrii? (vezi Wikipedia) Acest om de ştiinţă intuia corect că chiar cu tehnologia din acel moment care putea totuşi detecta radio, semnale nu există. De asemenea, deşi se ştia că universul este mare şi sunt multe planete, faptul că extratereştrii nu existau pe pământ şi nu aveam deja o cultură “spaţială”, era un semn de întrebare legat de existenţa extratereştrilor. Într timp evident că echipamentele de detectare a diverselor frecvenţe coroborate cu capacitatea de procesare, ar fi depistat de mult timp cel mai mic semnal, cum ar fi o amărâtă transmisiune radio! Care nu există! Cele mai faimoase semnale descoperite sunt fie de la microundele folosite în bucătăriile telescoapelor mari cu care se ascultă cerul, fie ale pulsarilor sau maxim ale vreunor stele neutron care explodează şi de fiecare dată emit o amprentă gama destul de precisă pentru a nu fi confundată cu o explozie nucleară.

Aşadar, viaţa lasă urme în univers. Toate undele radio emise pe planeta noastră circulă în întreg universul şi nu se vor opri prea curând putând fi ascultate cel puţin de la fel de multe stele pe cât le putem vedea pe cerul nopţii. Tot aşa cum omenirea transmite non-top în spaţiu prin unde radio, TV, prin semnale chimice ale produselor din fabricile şi uzinele care poluează atmosfera, sau chiar din detonările de arme nucleare, atâtea câte au fost, tot aşa ar fi de aşteptat ca şi pe alte planete să existe şi dacă viaţa ar fi abundentă în univers, le-am fi captat şi identificat până acum.

Dar poate viaţa este rară, ar putea spune unii naivi, care doar filosofează despre statistică şi logică. Inducţia logică ne spune că oricât de rară ar fi viaţa, dat fiind numărul mare de stele şi planete, dacă viaţa există prin altă parte, chiar dacă rata de apariţie este infimă, numărul de civilizaţii, şi deci de semnale ar fi foarte mare şi nu am avea probleme să le captăm.

Şi mai spectaculoase în lipsa de logică sunt acele teorii care explică lipsa semnalelor prin aceea că viaţa poate avea alte forme. Da, dar dacă viaţa este abundentă, din start putem presupune că din miliardele şi trilioanele de planete, poate pe câteva sute sau mii de planete există o viaţă similară cu cea de pe planeta noastră, deci unde sunt transmisiunile campionatelor Eurovision de la ei?!?

De ce SUA nu are în captivitate nici OZN-uri nici omuleţi verzi

Povestea că SUA are captive OZN-uri este cea mai penibilă ramificaţie a teoriei că există viaţă pe alte planete. Deci dacă există viaţă, şi aceasta este atât de rară (deoarece nu avem semnale radio!), vă imaginaţi că eventualele OZN-uri ar veni de la mare distanţă. Trecem peste faptul că nu prea ar avea de ce să vină deoarece cu siguranţă ne-ar putea capta toate transmisiunile ca să vadă ce se mai întâmplă pe la noi. Să zicem însă că poate fac turism, aşa cum facem noi în Savana. Chiar credeţi că extratereştrii aceia deştepţi, capabili să facă nave care să traverseze distanţe inimaginabile, ar fi atât de blegi încât OZN-urile lor s-ar prăbuşi şi culmea ar fi şi suficient de integre încât să poată fi analizate. Deci după ce că vin de departe, mai se şi prăbuşesc, dar prăbuşirea nu le este fatală, ca avioanelor construite de om, ci le este doar suficient de nasoală încât să nu poată zbura înapoi la mothership ci se lasă studiate şi analizate de guvernul SUA. Şi mai trasă de păr şi hilară este ideea că din aceste OZN-uri au fost extrase corpuri (fie ele moarte sau vii) de extratereştri.

Şirul lung al întrebărilor şi argumentelor logice care demontează această fantezie a capturării de către SUA a navelor extraterestre, este menţinut periodic, accelerat recent, de către “dezvăluiri” ale unor foşti militari.

Explicaţia mea este simplă: aceşti “foşti militari” vor să facă bani. Cărţi scrise, interviuri, conferinţe, notorietate, toate sunt surse de bani. Guvernul nu are ce să le facă acestor foşti angajaţi dacă ei se apucă să mintă. Este ştiut că serviciile de securitate americane nici nu confimă nici nu infirmă dacă cineva se dă drept angajat sau participant la o anumită operaţiune. Cu siguranţă cele mai secrete secrete sunt bine păzite. Nu neg deloc că guvernul ştie şi poate să păstreze secrete. Omorârea lui Kennedy, atacurile asupra turnurilor şi altele, sunt secrete binepăzite. Cu siguranţă dacă cineva ciripeşte, nu sfârşeşte bine. Dacă însă cineva inventează gogoşi despre OZN-uri, siguranţa statului nu este afectată şi nu se ia măsuri.

De ce totuşi şi unii oameni din guvern pun umărul şi pompează astfel de poveşti? Ei bine, popularitatea acestor gogoşi este atât de mare încât cu siguranţă schemele de manipulare a opiniei publice sunt suficient de elaborate încăt să atragă anumiţi politicieni care să se “implice” în “studierea” dosarelor secrete. Nivelul de imbecilitate a populaţiei SUA este nemăsurat şi incredibil. Nu doar că cei care acceptă să participe au beneficii materiale şi îşi conturează o “carieră”, dar cu siguranţă există şi anumite operaţiuni de manipulare şi inginerie socială care se bazează pe alimentarea şi stârnirea acestor teorii.

1 thought on “Care este scopul dospirii gogoaşei OZN-urilor?”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.