O scurtă clarificare despre cazul Buzatu

Ponta dă un verdict aiurea. Cui şi cine ar fi interesat ca Buzatu să fie dat ca exemplu? PSD-ul? “Coaliţia”? Imperiul? Ha, ha, ha! Evident Buzatu a fost prins deoarece nu a dat dreptul cui trebuie, cum exemplifică această memă.

După cum explică Cristoiu, felul în care a luat Buzoiu mita pare unul anacronic şi Buzatu pare un începător …

Evident, Buzatu nu este un începător în ale mitei ci pur şi simplu se considera cu spatele solid, acoperit. De cine? Păi de aceiaşi care au dat acum ordinul să fie prins deoarece probabil Buzatu nu a făcut plata.

Este exclus şi hilar ceea ce spune Cristoiu, că Buzatu a folosit tehnici vechi, deoarece era prost. Cum să fie prost unul dintre ultimii dinozauri ai unei epoci trecute, care habar nu are de Monero? Nu era prost, doar că era sigur pe sine şi nu se aştepta să fie exterminat.

Faptul că a fost exterminat denotă mâncăreală în viespar, nimic mai mult. Vă reamintesc că şi un democrat a fost recent prins, primind mită. Astfel de fapte sunt normale în Imperiu şi în Colonii şi nu ne surprnind. Dacă din când în când există victime, este deoarece aceste victime au uitat să plătească cotizaţia.

Singura variantă alternativă ar fi distrugerea pieţei prin dumpingul de preţuri. Altfel zis, e posibil ca Buzatu, deoarece avea bani destui (cum măcar atâta lucru înţelege Cristoiu) din omenie şi bunătate (aşa cum le-ar înţelege Buzatu) dar şi deoarece piaţa muncii este atât de deficitară în România încât partidul nu are suficienţi clienţi pentru “proiecte”, deci din bunătate şi omenie, Buzatu poate să fi scăzut scorurile, caz în care a fost penalizat de colegi.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.