Reducerea emisiilor înseamnă reducerea ta

De oricâte ori auziţi la TV ştiri sau comentarii legate de “reducerea emisiilor de carbon” trebuie să înţelegi că este vorba despre tine. Nu Bill Gates cu ale sale zeci de case, zeci de maşini, yahturi şi jeturi private va fi afectat de introducerea “taxei pe carbon” ci tu, Ionel care în loc să stai cu centrala pe 22 grade ca belferul în garsonieră unde plăteşti chirie, va trebui să tai la 17 grade şi să stai în casă îmbrăcat calumea iar noaptea să pui încă o plapumă.

Reducerea emisiilor este o misiune a UE. China nu participă şi nici Rusia. Ruşii plătesc sume total incredibile la energie, comparabil – raportat la puterea de cumpărare – cu costurile abonamentelor telefonice sau de internet de la noi. În orice hotel din Rusia veţi merge, chiar dacă iarna sunt temperaturi cu mult sub zero grade, caloriferele ard şi va fi nevoie chiar să deschideţi geamul pentru a nu vă sufoca de căldură deoarece la partea electronică şi de control individual a temperaturii ruşii nu stau foarte bine. Stau bine însă la petrol şi gaze şi de aceea nu se zgârcesc.

Întorcându-ne la UE, misiunea este una de sinucidere. Nu deoarece oricum reducerea carbonului este o idioţenie şi nu va avea niciun impact asupra “încălzirii globale” care este un hoax. Ci deoarece distrugerea energiei înseamnă distrugerea economiei. Dar scopul urmărit de elitele UE este ca prin sărăcire să se controleze populaţia mai uşor. Scopul final? Reducerea acesteia! Nu s-a reuşit prin vaccinare, se va reuşi prin sărăcire.

Aţi auzit bănuiesc la TV ce se plănuieşte. Introducerea taxei pe carbon. Pentru început, ca să fie lumea obişnuită cu ideea, se anunţă cu ani înainte. Cum a fost cu interzicerea lemnelor. Au încercat să o facă brusc, dar evident este imposibil. Prin urmare, anunţă populaţia ca să se obişnuiască cu ideea. La început lumea face gargară, boporul idiot râde ca prosul şi face caterincă, ameninţând cu vrute şi nevrute pe primarul care o să vină să îi interzică lui să facă focul în sobă.

Nici nu îi trece în cap că prin banii digitali,. nu va veni primarul, ci când o să încerce să meargă să plătească lemnele cu noul buletin digital peste 2-3 ani, acesta o să fie respins aşa cum este acum respins un card care nu are bani pe el. Şi ce faci atunci, unde te duci? La bancă nu ai unde, deoarece buletinul îl vei lua de la evidenţa populaţiei. La evidenţa populaţiei dacă te duci, ei o să îţi zică că ei nu se ocupă de bani ci doar de buletine, trebuie să mergi la Banca Naţională deoarece CB din CBDC înseamna Central Bank, adică Banca Centrală. Poate nici măcar nu va fi BNR, e posibil ca să trecem direct la “euro digital” şi asociat cu buletinul digital, salariile să ne intre direct în euroi digitali care însă vom fi surprinşi de ce nu putem cumpăra lemne cu ei dar putem cumpăra panouri electrice.

Controlul va fi atât de strâns încât efectiv majoritatea oamenilor nu vor avea de ales şi se vor supune cu laşitate şi cu deznădejdea specifică unui gândac care se lasă strivit şi nu are curajul să se opună. Dar chiar dacă ar avea curajul, nu ar avea posibilitatea deorece nici nu ştii împotriva cui să protestezi, cum să protestezi şi ce să faci. Te vei trezi doar că ţie nu îţi merge cardul, deşi altora le merge. Vei cere explicaţii la poliţie dar vei fi îndrumat spre BNR sau spre BCE. Cam cum mergeau pe vremuri românii ardeleni cu jalba la împărat doar că de data asta împărăteasa Ursula îţi va da în cap cu Pactul Verde cum că nu îl respecţi şi nu eşti cetăţean civilizat deoarece tai lemnele pădurii.

Ce mă miră este că toate informaţiile sunt publice şi chiar traduse în limba română. Iată adresa:

https://commission.europa.eu/strategy-and-policy/priorities-2019-2024/european-green-deal_ro

Evident că nu spun acolo direct că vor interzice sobele. Dar spun că vor să reducă cu 55% emisiile de carbon. Evident că nu zic acolo că lemne nu vom mai putea arde nici pentru grătare, dar spun că centralele pe gaz vor fi interzise. Care centrale sunt cu mult mai puţin poluante în viziunea lor decât sobele. Evident că nu spun acolo că Bill Gates nu va avea nicio restricţie să călătorească cu jetul privat, dar spun că “susţin transporturile ecologice”.

Ca fapt diverse, peste tot unde găsiţi formulări blânde de genul “susţinem”, “promovăm”, “recomandăm” vă asigur că de fapt înseamnă vă băgăm pe gât şi dacă nu vă aliniaţi, cardul cu euroi digitali nu va putea fi folosit. De fapt nu cardul, ci buletinul. Constrângerea va fi mai ales financiară, aşa cum în prezen, cine face calcule pe hârtie, va alege evident să cumpere o maşină electrică, dacă vrea să facă economie la costuri.

Dar constrângerile nu se vor limita doar la imposibilitatea de a cumpăra ceva. Implicaţiile sunt multiple. China este doar un “test bed” pentru restricţiile care vor urma. Aţi văzut că în China se închideau pe sectoare de blocuri şi cetăţenii dintr-un sector nu puteau trece în altul. Decât cei care aveau drept de trecere, care aveau loc de muncă sau erau cetăţeni importanţi. Deja în China cetăţenii care au “scor social” scăzut nu pot călătorii cu trenurile de mare viteză sau cu avioanele şi nu pot rezerva locuri la hoteluri. De ce? Deoarece pas cu pas, în funcţie de gradul tolerat de populaţie, se aplică restricţii incrementale.

La fel va fi şi la noi. Nu vor putea peste noapte să interzică sobele, dar vor suprataxa pe cei care nu au panouri. Nu vor interzice brusc maşinile dar vor creşte preţul la combustibili în timp ce bogătaşii ca Bill Gates, dar nu numai el ci şi cei din clasa slugilor sistemului care include toţi lucrătorii la stat, au bani şi au acces la credite şi programe “guvernamentale” gen “casa verde” pentru care primesc donaţii ca să cumpere panouri. Apoi cumpără maşini electrice pe care le încarcă la panouri şi merg cu costuri infime în timp ce tu meltean fraier care munceşti de dimineaţa până seara ca să plăteşti o chirie într-un apartament mizer şi te târăşti ca molusca în fiecare zi la muncă cu o rablă antică pe motorină, plăteşti de te rupi şi vei plăti şi mai mult până când nu vei avea încotro şi va trebui să treci pe metrou sau pe autobuzul electric “verde” cumpărat cu bani de la “uniune” din bonurile tale de motorină supra-accizate.

De aceea sunt dezamăgir de partidul AUR, singura speranţă de schimbare că a dat-o pe UE rapid, cum se apropie alegerile. Majoritatea “patrioţilor” care sunt dezamăgiţi de sistem şi ar dori să redevenim o ţară liberă, au rămas însă vrăjiţi din perioada plandemiei când AUR a fost antisistem şi nu realizează că prin mesajul pro-europenist chiar dacă cu o simulată opoziţie şi cu false iluzii de “patrioţi în UE” vând gogoşi irealiste naivilor care nu au habar pe ce lume trăiesc, nu pentru că sunt proşti ci pentru că după o zi de muncă nu mai au chef de ştiri negative cum este acest articol.

Realitatea este încă că rahatul în care suntem va fi şi mai nasol dacă nu facem nimic. Personal am zis şi am repetat că nu mai cred în scăpare colectivă. De altfel Pr. Adrian Făgeţeanu de multă vreme spunea ca se salvează cine poate, adică că salvarea vine individual. Dar nu se va putea salva individual cel care este indiferent de ce se întâmplă şi cel care nu opune rezistenţă maximă după puterea lui la ce ni se face şi ce ni se pregăteşte. Dumnezeu va îngădui rezistenţa individuală doar dacă noi vom practica rezistenţă de grup, care are o singură direcţie: activism politic.

Pare cu adevărat imposibil ca o nouă mişcare patriotă să apară şi să schimbe ceva, dar ce pare imposibil la om este cu putinţă la Dumnezeu. Şi mai ales când la mijloc sunt lucruri atât de importante, deoarece tăierea carbonului este mizilic pe lângă ce se va putea implementa prin sistemul de control al banilor şi identităţii digitale.

2 thoughts on “Reducerea emisiilor înseamnă reducerea ta”

  1. A accepta ca normal ceea ce nu-i normal e calea cea mai scurtă către sclavie. – Dan Diaconu

    Te vei supune crezând că se va sfârși, dar nu se va sfârși tocmai pentru că te vei supune. – Diego Fusaro

    Neîmpotrivindu-se la timp, omul devine treptat incapabil de a se mai împotrivi vreodată. – Nicolae Steinhardt

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.