Cu ce greşeşte Simion?

Nu doar Simion şi cam toţi liderii AUR greşesc prin aceea că sunt nişte mincinoşi din start. Înainte de a promite şi a nu face, ei promit lucruri care nu se pot face. Cum ar fi de exemplu apărarea suveranităţii ca patrioţi în UE. Este la mintea oricărui copil care are minime cunoştinţe despre structura UE şi istoria recentă că prin însăşi esenţa sa, această organizaţie face tot ce poate pentru a distruge orice urmă a creştinismului din societate. Totodată este o realitate faptul că în ciuda protestelor la adresa partidelor mainstream, există zero speranţe că va putea exista o forţă revizionistă în UE care să schimbe macazul în UE.

Auriştii aduc mereu exemplul Poloniei, cum că uite, că putem avea aliaţi, Polonia e o ţară creştină care se opune UE. Dar Polonia pe zi ce trece, devine un contra-exemplu. Fiind membră UE, deşi opoziţia a avut puterea şi a putut frâna unele lucruri, prin propagandă, prin ong-uri şi prin maşinaţiuni subterane care ţin de organizaţiile discrete care au format UE, lucrurile s-au întors la 180 de grade în Polonia: noul primar usr-ist al Varşoviei a interzis simbolurile creştine şi a cerut angajaţilor primăriei să folosească pronume transsexuale (sursa).

Prin schimbarea macazului în UE, nu mă refer doar la atitudinea UE faţă de creştinism, impunerea unor legi anticreştine sau pe alocuri chiar interzicerea Bibliei şi alinierea acesteia la “valorile europene”. Prin schimbarea macazului mă refer mai ales la oprirea marşului tembel spre o autocraţie tehnocratică periculoasă ale cărei rezultate pe plan economic şi de securitate se văd deja.

Ei bine, AUR vinde gogoşi patriotarzilor mioritici care nu pot judeca cu mintea lor că este imposibil să ai o ţară creştină într-o uniune care declară pe faţă creştinii ca fiind extremişti periculoşi şi care pe alocuri bagă la puşcărie preoţi care citesc din Biblie.

Gogoaşa lor cu privire la UE este că dacă vor fi votaţi în masă vor putea face şi drege nu ştiu ce alianţe, nu ştiu ce memorandumuri, nu ştiu ce protocoale. Îmbălsămează prostimea ignorantă cu vorbe înălţătoare, se văd cu alţi “conservatori” din UE ca să facă poze, dar repet, cine are habar cât de cât de cum merg lucrurile în politica UE, realizează că ce propune AUR este imposibil, chiar dacă AUR va câştiga 100% la alegerile europarlamentare.

Pe de altă parte, şi pe plan local, propunerile AUR cu privire la suveranitate sunt contradictorii. Un termen mai cuprinzător ar fi logic inconsistente, dar nu ne complicăm. Cum să mai ai o ţară dacă legislaţia ei este supusă deja Uniunii? Cum să mai ai o politică economică, financiară şi chiar de apărare dacă toate departamentele societăţii, de la ce manuale trebuie să aibă copiii până la ce standarde trebuie să îndeplinească şireturile care sunt vândute în magazine sunt reglementate de UE? Faptul că încă mai vedem rromi la ieşirea din Piaţa Centrală din Craiova ca acum 20 de ani, care vând obiecte second-hand din surse dubioase, fără bon şi fără să aibă nici măcar un amărât de PFA este doar o consecinţă a faptului că mâna lungă a legii europeniste nu a ajuns încă până la colţurile Imperiului. Dar cum am văzut în plandemie, era cât pe ce.

AUR se poate lăuda că în plandemie s-a luptat, a mobilizat populaţia să protesteze şi vaccinarea la noi nu a făcut prăpădul de prin alte locuri. Dar asta doar pentru că a venit Omicron şi vaccinul a fost inutil deoarece virusul a fost peste noapte mult mai blând. Dacă nu venea Omicron, seringa ne vedea pe toţi, chiar şi pe cei care au rezistat cât de cât. Noi eram doar mai în urmă. Când începeau europenii să taie fondurile României, atunci vedeam cât de mult mac-macul şi protestele mai puteau face.

Acum, cu plandemia s-a rezolvat deoarece România a semnat tratatul cu OMS pentru cedarea suveranităţii. Recomandare de la UE, de altfel.

Simion este cel mai mare fals patriot pe care l-a avut România deoarece este sintetic pur, nu are pic de organic în el. Nu putem să folosim cuvântul suveran fără a spune şi ROEXIT. Prin definiţie suveran înseamnă liber, ori UE nu este deloc o alianţă economică ci este un imperiu de dictatură soft care pas cu pas, prin maşinaţiuni, minciuni, constrângeri şi propagandă, încearcă să convingă popoarele să dea de bună voie, pas cu pas, câte puţin din suveranitatea lor. Mai întâi legislativ, mai apoi economic, mai apoi, Banca Naţională se apucă să lege şi ea cursul de euro, mai apoi achiziţiile de vaccinuri se fac la grămadă şi tocăm miliarde aiurea, dând vina pe europeni. Mâine cash-ul va fi interzis şi fermierii mici vor avea interzis la muncă, trebuind să vândă fermele ca în Olanda.

Pentru politicienii români, apartenenţa la UE este ideală deoarece pot da vina uşor: nu ne lasă UE. Noi am mări pensiile, dar nu ne lasă UE. Noi am mări banii pentru educaţie, dar nu ne lasă UE. Iar războiul cu Rusia e mană cerească deoarece cu privire la corupţie, interesul UE a devenit zero, deci şi monitorizarea şi riscurile.

Dar dacă folosirea cuvintelor mari gen patriot, suveranist, naţionalist este doar un păcat faţă de ţară, folosirea referinţelor la creştinism în contexul în care AUR este un partid declarat pro-UE şi prin urmare adept total al valorilor europene care sunt cum le ştim, este strigător la cer. Ce fac candidaţii AUR care se caţără pe cruce ca să prindă ditamai ciolanul european, să meargă acolo şi să măcăne inutil bătându-se cu pumnul în piept pentru show şi pentru a arăta mionionilor pe care îi reprezintă că merită strofocarea, este cu adevărat blasfemie. Nu fac decât să se alăture şi celorlalţi politicieni mincinoşi, incompetenţi, făţarnici, ipocriţi şi care doresc mai întâi binele lor, neavând curajul să ia taurul de coarne şi să pună umărul la singura soluţie suveranistă care există, conform dicţionarului: ROEXIT.

1 thought on “Cu ce greşeşte Simion?”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.