Nuclearele nu pot distruge la fel ca mass-media

continuare la EFECTUL NUCLEARELOR ESTE SUPRA-UMFLAT

Din start fac diferenţierea între distrugerea materială şi distrugerea spirituală. Pentru mine sunt oarecum legate una de alta, în sensul că distrugerea materială a omenirii (sau a unei naţii, sau a unei familii, sa a unui om) va veni ca consecinţă a distrugerii spirituale, adică a căderii în păcat. Mai ales în păcate mari, cum au făcut mayaşii care au dispărut deoarece în orbirea lor, seceta venea din cauză că idolii aveau nevoie de sânge de copii.

Cam la fel fac şi astăzi cu distrugerea copiilor prin promovarea mutilării care deja se poate face în SUA în unele state, fără acordul părinţilor. Nu este întâmplătoare obsesia sataniştilor care conduc lumea în distrugerea copiilor. De la scandalurile cu perversiunile cu copii care aveau loc pe insula aceea oribilă a lui Epstein, până la fotografiile extrase de presă de pe laptopul fiului preşedintelui, cele mai exagerate teorii ale conspiraţiei, legate de transferul de sânge de la copii la babacii miliardari care doresc să trăiască veşnic, sunt mici poveşti comparat cu realitatea.

Fermitatea şi obsesia demonică cu care este atacată nu doar familia, dar identitatea persoanei încă din cea mai fragedă vârstă arată nivelul de îndrăcire la care s-a ajuns şi consecinţa nu poate fi alta decât distrugerea.

Am scris articolele anterioare despre nucleare nu pentru că nu cred că nu vor fi folosite ci pentru că doresc doar să detaliez teoria mea, cum că lumea va trece printr-un foc din cauza păcatelor dar există nădejde. Aşa cum se dă foc la păduri pentru a ajuta lăstarii tineri să crească, periodic Dumnezeu îngăduie focului să cuprindă omenirea. Şi nu mă refer la focul încălzirii globale ci la focul bombelor de toate felurile, inclusiv nucleare.

Deci dacă am scris acele articole despre nucleare, cum că eu nu cred că pot anihila omenirea, asta nu înseamnă că un război mondial nu poate reduce populaţia la câteva sute de milioane, folosind bombele normale, cu TNT. Am postat acest videoclip cu explozia de la Beirut pentru a arăta că se poate produce distrugere masivă şi fără nucleare.

Capacitatea de distrugere depinde de numărul de arme şi de posibilitatea de transportare şi detonare a acestora la destinaţia dorită. Evident că războiul e nasol şi că numai minţi diabolice pot să îşi dorească războiul.

Ce ne facem însă cu minţile diabolice care doresc reducerea populaţiei?!?

Evident că aceiaşi care au butoanele pe producerea de virusuri artificiale cu gain of function sunt aceiaşi care au şi butonul nuclear. Există însă o lesă care îi ţine în control, cât rău pot să facă. Lesa asta depinde de popor, pe cât de multă pocăinţă arată poporul, pe atât de mult Dumnezeu va strânge lesa şi nu îi va lăsa pe nebuni să facă tot ce îi îndeamnă vrăjmaşul omului.

Dar aceste idei le-am detaliat în Capetele Hidrei. Ce am avea nou este că deja se conturează oarecum care ar fi un următor capăt. Redau mai jos un “infografic” al acelui articol, în care adaug şi Încălzirea Globală care se contureză deja ca unul dintre ele deşi nu e de ieri de azi, dar în curând vom simţi pe propria piele, nu căldura soarelui cât temperatura înaltă a … preţurilor.

În această etapă, cu încălzirea globală focusul va fi pe lanţul centralizat de producţie şi distribuţie, despre care de asemenea am tratat pe larg în perioada plandemiei. Iată aici un exemplu. Bunăoară, pe spaima încălzirii se vor accelera planul de distrugere a sistemului energetic şi a agriculturii care se bazează evident pe energie. Energia este economie, dacă tai energia, evident că toată economia va avea de suferit şi cei de la baza piramidei vor intra la apă, ceea ce înseamnă efectiv că nu vor mai avea de mâncare.

Câtă vremei vor face foamea africanii sau alte naţii de pe la marginea lumii şi nu de pe la marginea Europei, evident că boporul nu se va trezi, aşa cum a dormit şi în plandemie şi a acceptat toate actele iraţionale de tăiere a drepturilor şi efectiv strângere cu botniţa la gură, înfipt ace cu seruri otrăvitoare care vedem acum ce fac şi toate celelalte.

Deşi vedem proteste ale fermierilor, ba în Olanda, ba acum în Irlanda, programul merge înainte şi fermele vor fi închise. Fără producţia din Europa, acum cu Ucraina în război şi cu Africa deja în foame, care credeţi că va fi evoluţia preţurilor la alimente în viitorul apropiat?

Iată deci că deşi la TV se sperie lumea cu bombele ruşilor şi cu nuclearele care pot să vină oricând deoarece ucrainienii distrug 2-3 piloane la podul din Crimeea, ce se lucrează în paralel este la accentuarea inflaţiei. Vă reamintesc că aici discutam despre inflaţie încă din 2021, când la TV era pe final show-ul plandemic. Inflaţia este produsă şi este măsura finală de control înainte de bombe. Prin inflaţie se pot face multe lucruri, inclusiv distrugerea infrastructurii economice actuale, control de preţuri (care de facto deja există), haos şi maşinaţiuni politice care pot ajuta la accelerarea transformărilor politice (orice criză este o oportunitate), dar mai ales prin inflaţie se pot lua cu japca bunurile imobiliare ale oamenilor care le vor da pe nimic pentru a mai mânca câteva zile.

Aici merită mult discutat, dar vă dau un singur exemplu. Românii, oricât s-ar zice, nu prea au vândut pământurile, nu toate. Au vândut o parte, că nu au ce să facă cu ele, dar fiecare şi-a păstrat o bucată la ţară, măcar ca amintire. Ei bine, această bucată devine foarte valoroasă în momentele de apariţie a unui cap al hidrei, aşa cum am văzut în plandemie. Dar şi în criza din 2008, nu puţini sunt cei care neavând locuri de muncă, având credite şi chiar ajungând să fie executaţi de bănci, s-au retras la părinţi la ţară şi au făcut ce au putut, nefiind chiar exterminaţi cum se aşteptau liderii luminaţi ai planetei.

Vedem cum Bill Gates cumpără terenuri agricole în SUA pentru a le scoate din producţie şi a pune umărul astfel la înfometarea omeririi şi reducerea populaţiei. Nu va putea cumpăra toată SUA dar când vor reuişi hyperinflaţia, vor cumpăra nu doar pământurile ci şi imobilele, fabricile, maşinile, tot! Ca potenţial băncile deja deţin tot ce există deoarece dacă vor să preia tot, măresc dobânzile şi induc faliment generalizat.

Însă preluarea prin bănci nu este fezabilă deoarece există riscul revoltelor. La greci de exemplu executarea a mers până la casa în care locuieşti care nu a putut fi executată de bancă, ci preluarea asseturilor creditorilor falimentari a mers până acolo. Asta le-a permis măcar să supravieţuiască o familie din pensia celor bătrâni, să stea toţi împreună şi astfel să treacă peste capătul de atunci al hidrei.

De altfel, dacă observăm, fiecare capăt are mai mult rolul de a stârni spaimă şi deşi produce unele efecte materiale, în realitatea palpabilă, dacă am fi puţini pregătiţi şi lucizi, am trece pe lângă ele cu uşurinţă. Pr. Dan Bădulescu explică mai bine ….

1 thought on “Nuclearele nu pot distruge la fel ca mass-media”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.