Care-i treaba cu boala X?

Nu am dat atenţie zvonurilor, mai ales că sursele de unde vin sunt cam aceleaşi cu Covid-ul. Nu prea mă interesează boala X deoarece noi românii între timp vom avea a ne preocupa de bombe nu de X-uri.

A eşuat plandemia?

Sunt multe voci ale “luptătorilor anti-sistem” care comentează că deja populaţia se trezeşte, că există un awarness, că vine Trump şi totul va fi minunat. Dau doar câteva nume: Elon Musk, Alex Jones, Steve Turley. Oricine nu are o perspectivă duhovniească asupra lumii, nu poate să înţeleagă însă evenimentele macro şi mai ales apocalipsa. Oricine nu este îngrijorat de acceptarea unor păcate mari care au mai distrus de-a lungul istoriei civilizaţii şi crede că Trump va restabili conservatorismul, este naiv.

Realitatea este că pandemia a fost o operaţiune de succes, în sensul că mare parte din ţările lumii au avut implementat un sistem total de control, prin care pentru o boală cu rata mortalităţii sub 1%, similară pneumoniei, oamenii au fost obligaţi să se insereze cu o substanţă experimentală care este acum bănuită ca singura cauză pentru creşterea mortalităţii în exces.

În chartul de mai sus, se prezintă mortalitatea în exces pe luna noiembrie comparată cu mediile lunilor noiembrie din anii 2016-2019. Cu galben este media UE, ordinea ţărilor în chart este următoarea:

  • Finlanda
  • Austria
  • Olanda
  • Suedia
  • Slovenia
  • Germania
  • Danemarca
  • Muntenegru
  • România

Iată un top unde e bine să fii pe ultimul loc şi deoarece România a fost pe ultimul loc la vaccinare este şi pe ultimul loc la mortalitatea în exces.

Chartul de mai sus, deşi reprezintă doar luna noiembrie este specific pentru alte perioade şi pentru lumea întreagă. De altfel, în Marea Britanie există chiar o dezbatere în parlament pe tema mortalităţii în excess (sursa). Cifrele sunt într-adevăr îngrijorătoare. Iată un chart preluat de pe site-ul parlamentului britanic de la adresa din sursa.

Se moare lent, se moare subit, toată lumea ştie de ce, dar nimeni nu face nimic. Vinovaţii continuă să participe la forumuri mondiale.

Deci nu putem deloc spune că pandemia a eşuat. Într-adevăr, ţarcul pe care l-au construit atunci, nu a apucat să fie extins la toată lumea, pe ici pe colo au mai scăpat oi nealiniate sau îndărătnice, ca România, care nu au implementat rapid “recomandările OMS”. Prin urmare, s-a băgat pe gât oilor, un tratat, cum că la următoarea plandemie care vine, vine, vine, după cum se anunţă la Forum, meltenii să cedeze total “abordarea crizei” către OMS.

Marea dilemă pentru România este dacă vom pleca mai întâi capul la OMS sau la NATO, având în vedere criza de carne de tun de pe front şi faptul că au nevoie de noi “soluţii”.

După mine, indiferent de votul din acest an şi de cine va ieşi la putere, fie la noi, fie în Germania, fie în SUA, nu se va schimba nimic deoarece plandemia este programată şi organizată de oameni cu puteri mari, dincolo de partidele politice.

Spălarea pe creier

https://www.youtube.com/watch?v=rPo_TQAsyPE

Spălarea pe creier este principala problemă. Oricât am crede noi, cei care nu am păpat vaxul experimental că lumea s-a trezit, nu este deloc aşa. Pentru cei care au primit serul, este imposibil să regrete, să se trezească, e imposibil să înţeleagă. Ei deja au făcut pactul, au căzut victime Forumului şi după ce că oricum sunt pe moarte, după cum ne arată cifrele, sau cel puţin au probabilitate de vreo 40% mai mare să moară ca restul, după cum vedem din unele ţări, cu cât a crescut mortalitatea, deci în ciuda acestui risc, continuă mai departe să poarte măşti, să fie speriaţi, să înghită minciunile retardate pompate de ştirile oficiale.

Noi ceilalţi asistăm la ce se întâmplă ca la un teatru al absurdului, fără însă să realizăm că puterea propagandei este imensă şi aceşti oameni sunt victime, sunt captivi demonilor aşa cum în lupta duhovnicească, cei căzuţi în patimi nu se pot elibera fără ajutorul lui Hristos. Însă aceşti oameni nu ştiu de Hristos, de aceea au căzut în capcana fricii şi a propagandei, deşi nu era greu să gândeşti puţin logic. Diavolul foloseşte confuzia şi minciuna şi a alterat chiar capacitatea de gândire care folosea minime raţionamente logice. Propaganda bate logica şi asta se va întâmpla din ce în ce mai mult. Nu din întâmplare şi din prostie s-a ajuns ca să nu mai existe femei şi bărbaţi.

Războiul asupra identităţii este acelaşi lucru cu războiul asupra logicii, care este cumva o frântură din înţelepciunea lui Dumnezeu pe care oamenii au descoperit-o şi au folosit-o pentru a împlini porunca de a stăpânii pământul şi pentru a putea raţiona în starea căzută. Am tratat puţin despre principiile logice de bază într-un articol despre ecumenism. Sper să am râvnă să intru şi în falsităţile logice şi să dau exemple atât din domeniul ecumenismului, care este unul de interes pentru mine cât şi din domeniul europenismului, care este strâns legat de ecumenism, în sensul că este ceva nou, altoit pe trunchiuri vechi, fiecare în parte, un monstru cu ADN-ul schimbat care foloseşte ca sursă principală de fentare a sistemului imunitar al trunchiului vechi, confuzia, minciuna şi simularea.

Ideea pe care însă doresc să o punctez este că principiul de bază al logicii, anume principiul identităţii este atacat în nenumărate spectre ale existenţei umane în prezent. Unii ar putea spune că este un artefact al nihilismului şi al post-istoriei. Eu zic că este un modus operandi al demonilor, care de când e lumea operează cu minciună şi în esenţă tot ce ţine de ei este minciună şi negare a realităţii. Faptul că vedem acest atac asupra realităţii prin negarea identităţii (fie biologice, fie istorice, fie individuale) nu este decât un semn al sfârşitului timpului, al instanţierii în realitate a războiului nevăzut pe care Satana îl duce cu omul încă de la Facerea Lumii.

Gripa

Întorcându-ne la boala X, doresc să discut despre o problemă pe care o consider mult mai nasoală: gripa! Cel puţin aşa îi zicem noi, dar nu greşim deoarece simptomele şi tratamentele sunt ca la gripă. Încă de la finele lunii decembrie, România a fost lovită de un val de gripă nemaivăzut în ultimii 5 ani, cel puţin. Cu mult mai nasol ca în plandemie. La toţi cei loviţi, simptomele au fost mai nasoale ca la Covid. La mulţi tratamentele nu au funcţionat şi au fost nevoiţi să umple holurile spitalelor care au devenit neîncăpătoare. Culmea e că televiziunile tac deoarece probabil au interzis să discute despre aşa ceva. De ce? Nu ştiu! Poate e boala X şi poate vor să tacă pentru ca boala să apuce să prindă rădăcini. Vă amintiţi că şi cu Covidul pe la noi, când eu trăgeam semnale de alarmă de prin Februarie şi discutam despre ce urma să se întâmple peste 3, 6 luni sau un an, la TV venea expertul Cercel care calma lumea că China e departe şi că boala nu va ajunge la noi …

Avem aşadar o gripă nasoală. Nu am auzit pe nimeni să moară. Dar ce am auzit sunt cazuri extrem de grave în urma cărora copii care erau pe antibiotice au refăcut boala chiar mai nasol şi au ajuns la pneumonie. Şi nu doar copii, ci si bătrâni la care boala a revenit. Fie că este un virus mai nasol, fie că este sistemul imunitar al oamenilor, nu este normal ce se întâmplă. Ba chiar, din ce am observat în jurul meu, pe câteva cazuri, cei vaccinaţi anti-Covid au trecut mai bine prin această gripă, în sensul că de exemplu nu au ajuns la antibiotice. Este doar o observaţie sumară, evident. Tot o observaţie personală este că cam toţi contacţii fac această gripă. Nu există ca dacă face unul într-o familie, să nu facă toţi. Deci are aceeaşi putere de transmitere ca Covidul iniţial. Este cu totul diferită de Omnicron care nu afecta plămânii ci se oprea în gât, producând doar inflamaţii la nivelul gâtului şi al faringelor sau poate şi la cap. Această gripă produce febră, chiar frisoane, tuse nasoală şi îndelungată, dureri de muşchi puternice care nu pot fi rezolvate doar cu antiinflamatoare şi recuperarea este anevoioasă.

Personal am trecut prin ea mai rău ca orice altă gripă, cu mult peste Covid. Cel mai mult m-a deranjat durerea de cap şi faptul că din cauza tusei continue şi a inflamaţiei, practic fiecare tuşit îmi producea dureri în tot organismul. Evident 2-3 zile cât a fost cel mai nasol, nu am fost bun de nimic, mă refer la muncă. La mine a început cu oboseală şi somnolenţă, dormeam foarte mult şi când mă trezeam eram tot somnolent. A urmat cu curs nasul, tuşit, dureri de muşchi, dureri de cap, febră, frisoane, iar tuşit din plămâni, iar febră. Nu discut despre tratamente, fiecare să consulte doctorul. Pot însă să vă spun că ceaiurile, vitaminele şi mâncarea bună nu m-au ajutat. Pofta de mâncare redusă de asemenea a fost ceva nou pentru mine deoarece în Covid din contră simţeam o poftă crescută de a mânca. Am slăbit 5kg şi pofta scăzută s-a menţinut cam încă o săptămână după, din păcate între timp mi-a revenit.

Explicaţia acestui val nu ştiu să o dau, dar mă miră că nu se discută şi nu există doctori la TV care să dea sfaturi oamenilor. Asta este încă un semn că de fapt autorităţilor niciodată nu le pasă de oameni, de sănătatea publică, ei doar execută nişte ordine când vin de mai sus.

De aceea, repet mereu, ca să înţeleagă cât mai mulţi. Este vremea să ne rupem de UE. Terminaţi cu prostiile că nu suntem în stare să ne descurcăm singuri. La ce va veni, vom fi boieri dacă vom scăpa de laţul acestui imperiu demonic. Toate câte au fost în plandemie vor fi şi mai nasoale acum şi nu mă refer doar la boli. Sărăcia şi lipsurile vor fi atât de nasoale încât îi vom ferici pe africani. Legile vor fi dure, poliţia fermă, jandarmii vor scoate armele, protestele vor fi regula zilei, însă viaţa va fi mult mai grea PENTRU TOŢI. Doar liberi, afară de UE, cu multă muncă şi cu multă rugăciune putem trece această perioadă tulbură din istorie care nu este exclus să fie sfârşitul lumii. Pentru noi oricum, dacă votăm preşedintele NATO, va fi sfârşitul nostru, aşa cum Ucraina de fapt nu mai există.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.