Cum ne pregăteşte guvernul pentru război

Chiar dacă credem că avem un guvern incompetent, nu este deloc aşa. Competenţa guvernului este perfectă pentru cine l-a pus acolo şi dacă un guvern nu performează, va fi dat jos. Ponta ştie …

Aşadar, care e treaba cu inflaţia de ştiri despre iminenţa unui război? De unde vine acest produs al fabricii de produs consens despre care am tratat pe larg în plandemie? Acest produs vine cu siguranţă de la inginerii sociali, de la cei care umblă la butoane. Scopul acestei inflaţii de ştiri despre război, sau al acestui produs de propagandă este ca să ne pregătească mental pentru război deoarece dacă toţi oamenii ar refuza să lupte, inginerii nu ar mai avea pioni şi carne de tun pe care să o manipuleze pe tabla de joc a lumii. Cum ar arăta un joc de şah cu pioanele lipite de tablă? Tot aşa, deoarece psihologia cartofului de canapea este precum un lipici, se pompează aceste ştiri pentru a pregăti carnea de tun pentru acţiune.

Evident pregătirea are loc pe toate palierele, de la cartoful de canapea menţionat mai sus, la soldăţelul de plubm cu IQ cam scăzut care a crezut că la armată măcar ia şi el un salar, fără să se gândească că va fi primul sacrificat în planurile marelui reset.

Dar care să fie planurile turbaţilor şi de ce tocmai acum? Ce e nou? Mă refer, ce e nou pe lângă faptul că Ucraina nu stă bine militar, ceea ce nu e deloc nou deoarece după respingerea spectaculoasă a ruşilor din toamna 2022, Ucraina nu a mai realizat mari progrese. Navele lovite ale ruşilor sau loviturile de precizie chiar asupra bombardierelor strategice nucleare ale ruşilor sunt probabil lovituri planificate şi executate la ordinul SUA, Ucraina neavând un avantaj prea mare militar din aceste punsături în urs, care de fapt i-au atras reacţii şi mai violente şi mai puternice ale ruşilor. La ce i-a folosit Ucrainei acele lovituri asupra podului de la Kerch pe care e la mintea cocoşului că nu îl poţi da jos cu una cu două şi chiar dacă îl loveşti, ruşii îl vor repara sau vor folosi bacul cum au făcut şi înainte să reocupe Crimeea. Întradevăr poate creşti costurile globale ale armatei ruseşti cu 1% dar pentru asta te trezeşti cu peste 50% din reţeaua energetică distrusă, deoarece imediat după acea lovitură asupra podului, ruşii au început sistematic să lovească generatoare şi puncte de distribuţie energie. Nu au trecut încă la centrale, deoarece ei speră să recucerească Ucraina şi vor să le primească funcţionale.

EI bine, planul turbaţilor este ca să ne bage şi pe noi în răzbel. Pe care noi? Fie pe România, fie pe Polonia, fie pe Ţările Baltice, pentru americani oricare variantă este bună deoarece ei doresc un război Rusia-UE în care ruşii să îşi folosească arsenalul nuclear pe europeni şi SUA să le dea lovitura fatală la final, ruşilor, nu chinezilor, deoarece China nu va acţiona în cazul unui război Rusia-UE, ci din contră, va face apel la pace şi va exporta şi mia mult şi mai ieftin în SUA, pentru a menţine sclavii partidului fericiţi. Părerea mea despre partidul comunist chinez este că sunt un clan de incompetenţi, laşi şi fricoşi care nu vor acţiona niciodată militar deoarece le e groază că pot pierde puterea. Această clică de oameni, comuniştii, sunt cei mai laşi oameni şi cei ma malefici totodată deoarece sunt jigodii perverse care îţi râd în faţă şi te înjunghie pe la spate. În cazul Chinei, partidul are anumite particularităţi în sensul că are o faţă umană mai mare decât cea a bolşevicilor care au distrus URSS şi care deşi aveau ditamai armată în spate, nu au putut să menţină frânele puterii, pierzând controlul asupra sclavilor din Europa de Est care contribuiau la bunăstarea economică a Rusiei şi făceau astfel ca pacea socială să fie prezervată şi gloatele să nu se revolte.

Evident că niciun stat NATO nu va ataca direct Rusia, nimeni nu e atât de turbat. Fiecare speră ca altul să fie primul care sare în faţa ursului şi apoi ei doar să arunce cu pietre (să doneze arme) de la depărtare. Din ce mă prind eu, americanii încă caută un fraier şi România, date fiind circumstanţele cu Moldova, e un candidat. Despre scenariul în care Rusia atacă o ţară NATO am scris încă din februarie 2022, deşi între timp am tot semnalat nenumărate evenimente şi gesturi care confirmă viziunea mea. Ce am mai dedus între timp este că NATO nu are armată, practic aceste exerciţii care se fac acum includ toate trupele NATO de la toate ţările, în sensul că toţi soldaţii angajaţi vor participa la ele.

Dar să ne întoarcem la titlul articolului şi să discutăm puţin despre strategia de comunicare a pregătirii pentru război deoarece vă asigur că există o strategie şi ştirile astea nu vin din eter aiurea. Vă reamintesc că toată presa mainstream şi idioţii utili din social media care se fac megafoane ale produselor standardizate ale fabricii de produs consens promovează recent ideea că un război este foarte probabil. Evident totul a început de la lideri NATO, generali şi alţi soldăţei folosiţi ca semafor roşi care au făcut declaraţiile, apoi a urmat propagarea, au urmat unele declaraţii ale guvernelor etc. Iată un snapshot de ştiri extras la o banală căutare pe Google după “Europa Război”:

Ideal pentru SUA este provocarea unui război Rusia-UE în care Rusia să folosească nuclearele. Evident, ideal ar fi ca nu din prima, ci mai întâi să treacă ceva timp să se lupte convențional ca să vadă americanii ce arme au rușii, cum luptă și toate informațiile pe care le extrag acum din Ucraina.

NATO=SUA, Iunie 2022

Dar poate cel mai concis articol despre cum vrea SUA un război UE-Rusia este acesta, de la începutul războiului: GEOSTRATEGIC, UN RĂZBOI RUSIA-UE ESTE INTERESUL MAXIM AL SUA (Martie 2022).

Deci acum avem pregătirea propagandistică pentru acest război, cu ştiri mură în gură potrivite cu predicţiile mele de atunci bazate evident pe o analiză de bun simţ a declaraţiilor, acţiunilor şi interesele SUA şi de asemenea pe istoria şi mentalitatea americană. Care în niciun caz nu include – această mentalitate – ideea că soldaţi americani vor lupta cu ruşii pe meleaguri mioritice dacă tancurile ursului trec Prutul. Poate ne vor da şi noua arme ca ucrainienilor, dacă se înţeleg politicienii când vin din vacanţa parlamentară şi negociază între ei cheltuielile bugetare. La cum se fofilesc acum americanii (şi europenii) dacă să mai dea sau nu arme ucrainienilor, vă imaginaţi în cazul nostru când situaţia va fi cu totul alta.

Dar cum ar fi situaţia dacă Rusia atacă România, să zicem că tancurile ruşilor trec Prutul după ce au ocupat Moldova deja de câteva luni? Ei bine, situaţia ar fi că Rusia la bursa pariurilor are probabilitate mult mai mare să bată România (în acest viitor scenariu) decât are acum să bată Ucraina, când totuşi ucrainienii le pun unele probleme. Îi ştiţi pe americani să fie pariori proşti? Dezlânaţi şi obsedaţi, da, sunt pariori care nu se vindecă, dar proşti nu. Rusia la gurile Prutului va fi deja câştigătoare în bătăliile cu românii şi prin urmare aşa cum americanii au părăsit Afganistanul deoarece au văzut că nu mai au nimic de câştigat acolo şi nu are rost să mai facă pierderi şi financiare şi umane pentru un război aiurea la marginea lumii, la fel va fi şi cu noi, americanii vor zbura rapid ca şoriceii sau se vor retrage în Ardeal deoarece tot ce vor ruşii este un culoar spre sud.

Dar oare scopul pregătirii de război este doar pregătirea psihologică a meltenilor să pună mâna pe arme să îşi apere provincia Europeană din care fac parte? Nu, pe lângă acest scop care este mai mult al NATO, fiecare guvern, văzând presiunea de la vârful NATO pentru zăngănirea armelor şi pregătirea de răzbel, se gândeşte cum poate pregăti populaţia fără să producă spaimă sau şocuri economice.

Vă reamintesc că Zelenski îi certa pe americani să nu mai lanseze spaime că atacă ruşii deoarece economia are de suferit deoarece investitorii sunt în expectativă. Când o să auziţi la TV ştiri cum că investitorii sunt “temători” sau “în expectativă” sau “nu ştiu ce să facă”, ce trebuie să citiţi printre rânduri este că există fluxuri de retragere a banilor din bănci în afară şi prin urmare există o persiune pe monedă şi de asemenea risc de crash financiar. Investitorii au mereu dubii şi sunt temători deoarece doresc să nu piardă banii, dar când anumite evenimente produc reacţii şi fie oficialii, fie ştirile oficiale zic chestiile astea, situaţia e nasoală rău. Cum de se temea Zelenski şi încerca să “calmeze situaţia” înainte de război? Ei bine, el era informat de bancherul naţional şi de ministrul de finanţe că există pierderi masive financiare, adică banii pleacă în afară şi evident că nu doar investitorii străini îşi retrăgeau banii ci chiar ucrainienii cu ceva fonduri. Chiar dacă Ucraina primea de pe atunci bani de la Fed, cum face şi România acum şi chiar dacă de facto Ucraina era ţinută pe linia de plutire de credite din afară (ca şi România), una sunt creditele cu ţârâita pentru menţinerea cheltuielilor operaţionale şi alta e spaima bancară care goneşte toţi banii în afară, pune presiune pe monedă şi pe bănci.

Iată deci de ce guvernele cumva favorizează o campanie de spaimă controlată deoarece pregătesc cumva şi investitorii şi omul de rând, ca să se pregătească, să facă ce are de gând în caz că începe războiul şi când vine momentul să nu existe mişcări bruşte şi haos. Mai pe scurt, e ca atunci când avem simptome de cancer şi mergem la doctor şi ni se spune: stai să vedem analizele, stai că poate doar ecograful nu spune mult, dar uite programăm şi un RMN, şi o consultaţie şi eventual dacă ai bani, pregăteşte-te de operaţie şi citostatice, chiar dacă deocamdată doar ne uităm la analize …

Am scris cam mult şi m-am plictisit, ar mai fi câteva de zis dar termin cu o încurajare. Această sperietură ne este foarte de folos creştinilor deoarece noi oricum trebuie să fim pregătiţi mereu de moarte. Faptul că urmează un război şi bombe nu trebuie decât să ne trezească şi mai mult din amorţeală. În cele din urmă, certarea lui Dumnezeu este bună deoarece este semn că Dumnezeu nu ne-a uitat şi ne iubeşte. Totodată este un prilej de spor duhovnicesc care poate altfel nu l-am realiza, anume altfel, decât cu sabia războiului deasupra. Şi în cele din urmă, situaţia asta cu guvernele care ne sperie ba cu războiul, ba ne măresc accizele la benzină şi se angajază cu turbare în resetarea noastră ne aseamănă şi mai mult cu creştinii de la început sau mai bine zis ne duce spre acele vremuri, deşi evident că suntem încă departe şi mai avem mult până să putem spune că ne asemănăm lor. Poate în ziua de azi, doar creştinii din Palestina pot spune asta.

În cele din urmă proximitatea războiului este un cadru ideal de testare a credinţei noastre, este o vreme de pocăinţă care poate da roade şi care dacă nu dă roade, adică dacă rugăciunile noastre nu vor alunga războiul, înseamnă că suntem păcătoşi, prin urmare războiul este curăţirea prin care trebuie să trecem, ca şi strămoşii noştri. Am cunoscut un om care a fost pe frontul de est în Rusia şi zicea că treceau gloanţele pe lângă el ca muştele şi picau unul în dreapta unul în stânga iar el se ruga la Maica Domnului. Zicea însă că el trăgea doar în sus, nu a omorât un om în tot războiul. Ştia rusa şi era folosit ca spion. Nu ştiu exact unde s-a dus, dar mi-a povestit că ajunsese pe la ruşi într-un sat şi deoarece bărbaţii erau pe front, o femeie tânără l-a văzut şi i-a adus de mâncare, apoi l-a chemat să doarmă cu ea. Acum ce a făcut cu ea, nu bag mâna în foc, el se lăuda că doar a mângâiat-o şi a dormit o seară lipit de ea ca să nu îngheţe. Poate dacă suferea de frig păstram Basarabia, cine ştie. Trăim vremuri în care soarta unei ţări depinde de 2-3 oameni, e păcat, hai să fim măcar 20-30.

3 comments

  • Într-un manual de istorie mai vechi era o poza cu un afiș din Italia fascista a anilor 1930 și suna cam asa, citez din memorie: “război – un cuvânt de care nu trebuie sa ne fie frica (Ducele)”.
    Din păcate neofasciatii-corporatisti de la conducerea occidentului colectiv reînvie mesajele de aceasta inspirație. Războiul vine sau mai bine zis deja a venit. Singura soluție a lumii libere de a se apara este sa se înarmeze la nivel personal nu la nivel de stat. Dar fasciști nu vor asa ceva.

  • Pingback: Cum ne pregătește guvernul pentru război. Opinia lui Chiazna - RoExit

  • SRS comentează şi el:
    – semnale false că Rusia intenţionează să atace state din UE-NATO
    – nu a înnebunit Putin de tot
    – e un bun prilej pentru UE de a se afirma ca forţă distinctă de SUA; (lol, ce prilej, să toace bani pe arme?!?)
    https://www.youtube.com/watch?v=kOo7Gis7lW8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.