Când o să facă poc nuclearele, vom afla cu întârziere

Apropos de ştirea recentă cu avioanele franceze pe care erau să le dea ruşii jos. Mai precis abia acum am fost informaţi de ştirile oficiale că acum două luni, două avioane franţuzeşti au fost avertizate de nişte puncte de control ruseşti că vor fi ţintite dacă nu pleacă …

Nu mai fac refeniţe la articolul unde îmi explic perspectiva asupra războiului. Indiferent de scenariu, ideea este că un război nuclear nu va fi transmis live la ştiri. Când vor zbura nuclearele, dacă noi nu ştim că zboară, suntem deja condamnaţi la … Cei care trebuie să ştie sunt deja unde trebuie.

Ideea este că cei puternici, care redactează ştirile oficiale şi care apasă pe butonul de lansare, nu doresc să producă haos înainte de vreme. Poate cea mai clară paralelă istorică este cu atitudinea lui Zelensky şi a ucrainienilor care în ciuda avertismentelor pe faţă ale americanilor şi europenilor cum că o invazie este iminentă, nu au făcut nimic, nu au mobilizat armata, nu au trimis armata la graniţă, nu au alertat populaţia. Atât de şocaţi au fost ucrainienii de invazie încât unele trasee ale tancurilor erau urmarite de copii care se jucau cu dronele şi apoi sunau la 112 ca să informeze autorităţile că pe strada lor trec tancurile ruşilor.

Deci cei care pregătesc acest nuclear se vor pregăti dinainte de nucleare şi vor dori să amâne momentul panicii şi a disoluţiei societăţii – inevitabile după acest moment, cât mai mult timp, pentru ca ei să aibă şanse să scape şi eventual să profite de necunoştinţa oamenilor. Ideal pentru elite ar fi ca lumea să nu fie deloc speriată de nucleare şi societatea să poată funcţiona în continuare. Aşa cum de exemplu politicienii actuali ai României nu mănâncă ulei de “primă presă” din piaţă, făcut în condiţii insalubre din cereale ucrainiene, ca tot melteanul de rând, vândut la negru cu acceptul autorităţilor pentru ca preţurile să fie tolerabile şi pentru baza piramidei, ci cu siguranţă ei preferă uleiul virgin din Grecia care are toate etichetele şi ştampilele producătorului, dar costă de 300 de ori mai mult ca ce mânăncă omul de jos, tot aşa va fi şi când pornescu nuclearele. Elitele şi-ar dori ca măcar electricitatea să funcţioneze, măcar poliţia şi armata ca să asigure cât de cât siguranţa lor şi măcar televiziunile ca să poată să manipuleze în continuare prostimea.

Dar oare cum să nu aflăm că au pornit nuclearele dacă toată lumea are telefoane în ziua de azi. Ei bine, nu e musai. Încă câteva luni şi nimeni nu va mai crede nimic din ce vede din cauza inteligenţei artificiale şi a fake-urilor care se pot face. În plus, populaţia e deja configurată pentru a răspunde doar la câteva surse de informare care vor fi controlate. Chiar dacă pe anumite reţele sociale vom vedea filmări cu ciuperci, dacă la TV vom vedea pe Radu Tudor că ne spune că sunt fake-uri şi trebuie să păstrăm ordinea şi să stăm în casă, să nu ne grămădim la hypermarket ca să cumpărăm hârtie igienică, populaţia va asculta.

Evident că va fi un moment al adevărului când ne vom mira de exemplu de ce nu mai curge apa sau de ce a picat telefonia. Atunci însă va fi prea târziu dacă între timp nu ne vom fi pregătit. Cum să te pregăteşti de război nuclear? Dacă îţi pui acum întrebarea asta, e probabil prea târziu pentru tine.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.