Evenimentul X

vezi şi CARE-I TREABA CU BOALA X? (20 IAN 2024)

Deseori am repetat pe blog că nu am încredere în politicienii naţionalişti care nu cer ROEXIT. A cere sau nu ieşirea din UE este echivalent cu crezul ortodox. Nu poţi spune crezul cu o jumătate de gură, nu poţi sări un cuvânt. Dacă spui un cuvânt greşit, de capul tău, sau îl omiţi, nu mai eşti ortodox. Dacă eşti naţionalist dar o dai înainte cu UE şi nu afirmi ferm că urgenţa principală este recuperarea suveranităţii pierdute prin aderarea la UE, nu eşti de fapt decât un mincinos. “Patriot în UE” este o prostie dovedită de nenumărate ori. Uitaţi-vă la Orban cât de patriot este în EU sau la polonezi: după un puseu de naţionalism polonez – care chiar a făcut unele lucruri bune, a dat unele rezultate – rezistenţa naţionalistă a cedat şi deşi partidul naţionalist a prins 45% la alegeri, maşinaţiunile realizate de Forum prin organizaţii discrete, a dus ca în Polonia să revină răţoiul Tusk şi să execute o “curăţenie accelerată” a foştilor naţionalişti care s-a lăsat inclusiv cu arestări şi asalturi asupra televiziunii publice.

Sursa: Google

Din păcate, despre torturarea naţionaliştilor de către noul răţoi instalat de centrele de putere discretă pro-sistem din Polonia, nu prea aflăm la CNN, deşi vedem că în unele surse oficiale, informaţiile sunt abundente.

Nu doresc să lungesc prea mult despre Polonia, doar explic de ce în UE nu este loc pentru naţionalişti decât dacă sunt trimişi pe front să lupte cu Putin. În rest, naţionaliştii şi conservatorii în general, sunt consideraţi elemente periculoase pentru ordinea de stat, sunt arestaţi şi persecutaţi, dacă nu introduc rapid legi pentru protecţia minorităţilor sexuale.

Evident că cei care nu sunt extremişti ci doar flutură unele valori conservatoare ca să ia minţile proştilor, sunt toleraţi şi sunt parte din “sistemul de valori european” deoarece fără nişte actori care să simuleze teatrul democratic, ideologia europenistă s-ar goli de conţinut, căci tocmai democraţia şi libertatea sunt valorile pe care altoiesc pseudo-valorie noilor ideologii fundamentate printr-o denaturare a toleranţei în direcţii aberante sau chiar diabolice, cum ar fi legiferarea pedofiliei.

Tare mi-e teamă că dat fiind riscul masiv, cel puţin în aparenţă, pentru UE, din acest an de alegeri, surpriza anului pentru noi să fie Prostănacul.

Pe scurt, Prostănacul nu diferă cu nimic de Klaus, în sensul că este doar un automaton controlat şi programat să joace un rol. Şi are chiar mai multă practică. Chiar dacă pot exista variaţii la discurs, Prostănacul va duce în continuare aceeaşi politică ca şi Klaus şi practic nu va schimba nimic, poate doar înspre rău. Singurul avantaj pentru noi din punctul de vedere al lui Klaus, a fost frica acestuia de eventuale răscoale. După ce a venit la putere pe spinarea ingineriei sociale produse cu ocazia Colectiv, Klaus a fost ameţit de riscurile valurilor sociale şi s-a temut în plandemie să apese pe butonul exeteminării până la capăt. S-a oprit la un punct de unde, poate dacă apăsa mai mult, păţea ce a păţit Ceauşescu. Şi pentru inginerii sociali, meseria nu este chiar atât de precisă şi sunt marje de eroare în estimarea unor evoluţii.

Spre deosebire de neamţ, Prostănacul este construit să fie soldăţel curajos care având din naştere puţin autism şi mai ales o încăpăţânare obsesiv-convulsivă de a se ţine de scaun, nu va avea remuşcări în momentul în care va fi nevoie să acţioneze, în direcţia aruncării românilor în gheara ursului, conform celor comentate în articolul anterior.

Dar să îl tăiem acum pe Geoană din poza de mai sus şi să mergem la un nivel superior încercând să analizăm ce poate aduce forumul în 2024 pentru omenire. Un punct de inspiraţie ar fi chiar subiectele discutate la Davos în acest an, deoarece aşa cum plandemia a fost topicul discutat în 2020, forumul a devenit în fapt un seminar de pregătire a politicenilor şi actorilor economici relevanţi cu ceea ce va urma, pentru optimizarea accelerării “programului”.

Iată deci principalele topicuri discutate la Davos:

  1. securitate şi cooperare într-o lume fracturată
  2. creştere şi locuri de muncă pentru o nouă eră
  3. inteligenţa artificială ca forţă motrice
  4. strategie pe termen lung pentru climat, natură şi energie
  1. Război

Elitele preferă să ne spună dinainte de urmează pentru a ne pregăti psihologic dar şi din alte motive (spiritiste). Dar felul cum o spun contează şi acesta. UE preferă de exemplu să spună ce va face, dar să inverseze. De exemplu, în programul de 3 puncte al noii pseudo-constituţii denumite generic Green Deal, unul dintre puncte este “no one and no place left behind”. Dar Green Deal tocmai asta încearcă, să distrugă fermierii pentru a face planeta verde. Pentru asta e nevoie de noi accize pe carburanţi, noi taxe şi impozite cum ar fi taxarea caselor şi maşinilor scumpe, cu acel procent de plantat panseluţe pe terenurile agricole pentru “rotaţia” culturilor şi cu investiţii în panouri, nu în spitale care să vindece bolile şi să mărească speranţa de viaţă pentru europeni. Una peste alta, sărăcirea programată în planul Green Deal a scos deja fermierii în stradă, deşi chestia asta cu “no one left behind” promitea tocmai contrariul.

De altfel, am mai comentat că în comunicarea oficială niciodată nu ni se spune un adevăr trist folosind termeni simpli, ci se încearcă coafarea lui prin termeni pozitivi. De exemplu, prăbuşirea economiei se denumeşte oficial “creştere negativă a economiei”. Prin urmare, când la Davos se discută despre “securitate şi cooperare într-o lume fracturată”, subiectul se referă de fapt la încercarea de distrugere a Rusiei prin includerea acesteia în NATO şi plasarea de rachete la graniţă, prin provocarea de mişcări sociale în Rusia prin intermediul agenţilor infiltraţi din Ucraina. Capetele pătrate de la TV care propagă ştirile oficiale ale maşinăriei de produs consens nu discută niciodată ce ar fi însemnat o Ucraină inclusă în UE şi NATO, cu o populaţie cu puterne conexiuni cu Rusia, cu familii mixte, relaţii economice strânse care presupune un trafic constant de marfă şi persoane, dar mai ales ideologii. Expunerea la o Ucraină deplin integrată în NATO şi UE ar fi fatală pentru Rusia şi ar fi doar chestiune de timp până un Maidan la Moscova ar distruge “lumea fracturată” pentru care “cooperează” Forumul. Evident, prin securitate nu se înţelege altceva decât război şi prin cooperare se mai înţelege pe lângă supunerea totală a minionilor faţă de Imperiu şi susţinerea industriei militare a Imperiului prin forţarea sclavilor să îşi pună gaj ultimele resurse reale la creditele supranaturale pentru achiziţia de arme SF cum ar fi cumpărarea de România sau Bulgaria de F-35-uri care nu pot fi folosite maximal fără conexiune cu sateliţi, adică sunt ca un fel de Tesla care poate conduce autonom, dar are nevoie de GPS şi Internet pentru a calcula rutele. Noi cumpărăm o Tesla, dar fără conexiuni.

2. Creştere şi locuri de muncă pentru o nouă eră

Care este noua eră? Noua eră este una a sărăciei în care cu 3 joburi, o familie americană abia face faţă la cheltuielile curente. Despre restul nu mai zicem. Noua eră este una a invaziei de imigranţi din ţările sărace care să facă muncile josnice fără să cârtească şi să fie folosiţi ca mase de manevre la alegeri şi să distrugă tot sistemul de drepturi ale oamenilor muncii căpătate în epoca industrialiă cu greve, proteste şi mult efort. Creşterea în noua eră, se poate realiza ca în perioada sclavagismului, folosind cât mai multă forţă de muncă ieftină, prost calificată, administrată de lideri bine pregătiţi care folosesc unelte de control şi administrare eficiente dotate cu inteligenţă artificială şi tehnică cât mai avansată. Roboţii nu ne vor fura locurile de muncă, însă roboţii ne vor urmări ca să muncim cât mai eficient în fabricile miliardarilor de la Forum.

Despre care creştere vorbesc ei, dacă reducerea populaţiei este unul dintre obiectivele constituţionale ale Forumului Mondial? Citind în cheia inversiunii explicate mai sus, planul este de fapt legat de reducerea economică ş gestionarea crizelor sociale care urmare a acestei detonări controlate. În plandemie am văzut cel mai clar metodele folosite care se vor generaliza: control total, oferirea de “ajutoare” pentru a stimula oamenii să rămână acasă, tăierea accesului la spitale pentru a scade vertiginos media speranţei de viaţă, folosirea fricii ca unealtă principală de control. Fie boala, fie războiul, fie clima, vor fi metode de control pentru lovirea cât mai puternică în mijloacele de producţie economică, în sistemele de comerţ şi transferuri care sunt responsabile pentru dezvoltarea şi progresul omenirii din prezent.

3. Inteligenţa artificială ca forţă motrice

De ce să fie IA o forţă motrice şi nu o forţă oarecare? Deoarece IA va fi principala unealtă care va permite controlul societăţii prin simplificarea canalelor de menţinere a puterii şi coerciţie a sclavilor să se supună autorităţii şi “planului cincinal”. Dacă problemele dictatorilor din toate timpurile au fost lanţul de conducere, deoarece dacă ei controlau câţiva câini de pază în jurul lor, pentru controlul mulţimilor erau necesară metode speciale care nu totdeauna puteau produce efectul dorit, prin IA se crează pentru prima dată în istorie posibilitatea unui control total, prin înlocuirea omului cu maşini automate care execută orbeşte programele nebunilor care se află la butoane.

Din nou, fiind un subiect pe larg discutat aici (de ex. în INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ – VIITORUL ARAFAT) vă voi da doar un exemplu. Dacă în plandemie, era nevoie de un poliţai ca să ne prindă că nu purtăm masca pe stradă şi să ne amendeze, în viitoarea lume, sau “noua eră” cum o denumesc forumiştii, camere video cu rezoluţie maximă şi cu recunoaştere facială precisă, plasate peste tot în jurul nostru sau poate pe drone care vor avea grijă de “securitatea cetăţenilor”, ne vor scădea automat amenzile din contul virtual al fiecărui cetăţean pe care le vom avea în “portofelele digitale” ale CDBC-urilor Băncii Globale care va gestiona în cele din urmă toate filialele regionale de aşa zise bănci naţionale supuse total unui singur punct de control, ca şi în prezent, fie el BIS sau altul.

4. Strategie pe termen lung pentru climat, natură şi energie

Care strategie? Ce obiective are această strategie? Cine a dat dreptul unei organizaţii obscure, formată de miliardari ca să controleze politicienii să stabilească viitorul omenirii? Cu ce diferă această organizaţie de o invazie extraterestră împotriva cătreia trebuie să luptăm? De fapt, nu sunt deloc exageraţi cei care numesc elitele “reptile”. Este o analogie simbolică dar este pe înţelesul mulţimilor, este poate maxim ce mai poate înţelege omul modern spălat pe creier care nu mai crede în demoni sau în “sinagoga Satanei” de care ne-a avertizat Mântuitorul.

La acest punct am de atenţionat doar ce înseamnă aceşti trei vectori:

  • climat – prin amplitutinea şi scopul global, controlul climatului presupune control total; sub stindarul controlului climatului se va instaura un control total pentru controlarea tuturor aspectelor omului din viaţa de zi cu zi;
  • natura – prin natură, deşi mulţi o bagă la pachet cu climatul, se înţelege reformatarea completă a societăţii, distrugerea oraşelor, a infrastructurii, prin reorganizarea “focusată” pe respectarea unor norme date de forum cu privire la natură, care în contextul narativului oficial, vor fi îmbrăcate într-o spoială de protejare a naturii, de eliminare a prezenţei omului din natură, în esenţă de distrugere a amprentei materiale a societăţii umane aşa cum o cunoaştem acum; acel 3% din teren pe care fermierii trebuie să îl lase virgin pentru “refacerea vegetaţiei”, intră la acest capitol.
  • energie – energia înseamnă economie, prin controlul energiei se încearcă evident distrugerea economiei; prin “transferul” tehnologic dinspre energia produsă de hidrocarburi către energia “verde” care nu este verde şi care produce deşeuri mult mai poluante decât exploatarea hidrocarburilor, se încearcă o reducere treptată a capacităţii totale energetice în vederea reducerii producţiei economice totale, fiind o corelaţie evidentă între producţia economică şi numărul populaţiei;

În concluzie, evenimentul X prin prisma Forumului va avea desfăşurare pe una din aceste 4 obiective ale forumului. Cu siguranţă ordinea contează, şi cu siguranţă desfăşurarea va fi în paralel. Adică să nu credem că plandemia s-a terminat deoarece infrastructura de control creată atunci este încă prezentă şi chiar este solidificată, urmând noi şi noi îmbunătăţiri. Mă refer aici de exemplu la acel contract produs de OMS (denumit evident coafat “parteneriat”) prin care ţările cedează politica sanitară către OMS în cazul unei viitoare plandemii. Simplul fapt că actorii plandemiei încă sunt la putere peste tot (Faucci în SUA, Trudeau în Canada, Arafat în România, etc) şi că nimeni nu a fost arestat pentru producerea virusului sau pentru manipulările de toate felurile sau pentru contractele economice ilegale legate de medicamente, vaccinuri, echipamente etc denotă că planidemia nu a fost depăşită ci că funcţionează în continuare chiar dacă expresia ei în societate nu se manifestă neapărat prin obligativitatea vaccinării care chiar acum în multe ţări continuă iar mortalitatea în exces este cel mai clar agument că plandemia a fost un succes şi această operaţiune continua.

De asemenea, evenimentul X nu înseamnă că războiul din Ucraina s-a terminat şi nici că turbarea climatică de asemenea nu mai are importanţă şi nu mai are tracţiune. Evenimentul X este ceva cu totul nou, prin care vor fi din nou luaţi prin surprindere şi are implicaţii mai ales spirituale.

Cu fiecare cernere – căci aceste plăgi sunt evident o cernere prin care trecem – creşte şi mai mult dificultatea şi implicaţiile spirituale. Cei care au cedat sau au fost victime în încercările anterioare şi nu s-au trezit vor fi candidaţii principali la a fi victime în următoarele provocări. Cei care s-au trezit şi s-au antrenat în evenimentele anterioare, căpătând experienţă în lupta cu vrăjmaşul şi văzând uneltirile acestuia, nu se vor teme ci se vor întâri mai mult pentru asaltul final.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.