Atacul asupra Israelului – Eurasia dă pe faţă slăbiciunea Imperiului

Dacă este un lucru de învăţat pentru români din acest atac, este că deşi are SUA în spate, Israelul a fost lovit destul de nasol şi putea fi lovit şi mai nasol. Nu doar că “tehnologia americană” a cedat la 200 de rachete lansate de iranieni, dar Marele Uriaş nu mai sperie pe nimeni. Chiar dacă candidaţii americani la preşedenţie se luptă care să pupe mai mult în fund Israelul, chiar dacă practic evreii conduc SUA, sistemul financiar, mass-media, politica, chiar dacă chiar şi regele neîncoronat al Internetului, anume Elon Musk se vede şi se pupă cu Bibi, iată ce păţesc israelienii.

Ei bine, poate mă înşel şi poate acest atac este un nou 6 octombrie, la un nou nivel. Adică poate că acest atac a fost provocat, Israel a simulat o slăbiciune şi urmează ditamai lovitură din partea Imperiului şi a minionilor săi, dintre care cel mai iubit este evident Israel.

Vrem nu vrem însă, alierea cu SUA şi subjucarea totală a politicii, duce mai repede sau mai târziu la consecinţe. Putem spune că Israel este o cauză în sine şi că Israel se foloseşte de Imperiu. Dar această alianţă este atât de strânsă şi cumva evreii sunt atât de lipiţi de SUA că nu ştii mai degrabă care e care, adică eu nu pot vedea o identitate clară americană dezlipită de evrei şi de visurile lor milenare de refacerea a Regatului lui David care avea graniţa până la Damasc.

Revenind la evenimentele recente, de departe principalul amănunt de reţinut este că dacă nuclearele nu au zburat în noaptea de 1 spre 2, către Iran, nu avem nicio garanţie că nu pot zbura în viitor. Ciclul escaladării nu se ştie câte etape are şi dacă în Ucraina a durat ceva, poate că la Iran nu va dura atât de mult.

În aceeaşi măsură este posibil ca avansul în Liban să fie suficient pentru evrei şi loviturile încasate să nu fie prea departe de spectacolul anterior în care iranienii au trimis drone care s-au plimbat o săptămână pe drum, ca să apuce evreii să le dea jos.

Nu exclud deloc ideea că şi acest atac este tot un spectacol cu mai multe luminiţe şi că este foarte posibil ca victimele şi pagubele minime să fie reale în ciuda faptului că au folosit rachete balistice. Se pune însă problema dacă aceste rachete nu cumva au avut ca ţinte terenuri virane şi au evitat cu atenţie locaţii civile unde puteau face victime multe.

Pe lângă numărul acestora care a fost mare, mai contează şi cantitatea de focoasă şi tipul detonării, căci dacă sunt goale pe dinăuntru, poate dacă cad pe gazon fac crater mare, dar dacă nu au încărcătură şi cad pe o clădire, explozia nu are loc.

Închei subliniind că deşi Israel are o alianţă cu SUA mai puternică decât NATO, iată că … Oare noi?

1 thought on “Atacul asupra Israelului – Eurasia dă pe faţă slăbiciunea Imperiului”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.