Chestiuni legate de nanoboţii din vaccinuri

În lungul său drum către adevărul despre plandemie, Dr. John Campbell a ajuns să creadă şi el în cele mai spectaculoase conspiraţii din acele vremuri, anume inserţia de nanoboţi în vaccinuri. Recunosc că pe vremea aceea, eu nu credeam în acele speculaţii, deşi eram sigur de faptul că Pfizer şi Moderna nu erau tocmai nişte companii de încredere, ca să nu spun mai multe chestii care m-ar putea afecta legal.

Ce avem nou?

Un video al Dr. John Campbell în care acesta ne prezintă nişte studii ale koreenilor şi ale japonezilor legate de prezenţa nanoboţilor în vaccinurile anti-Covid ale Pfizer şi Moderna.

Nu ştim cât va rezista acest video, pe X va rezista, pe Youtube şi Facebook nu se ştie.

Aşadar avem depistarea de nanoboţi folosind microscopul. Au mărimea unei celule roşii. Se autoasamblează. Dar oare nu puteau şi alţii să depisteze aceşti nanoboţi? Cum de tocmai koreenii şi japonezii au făcut asta?

Ei bine, din păcate Imperiul şi coloniile adiacente cenzurează la greu adevărul şi oamenii de ştiinţă nu pot studia chestiuni sensibile. Uitaţi-vă că Resetul are atâta putere cât să îl menţină pe Arafat la putere deşi zeci de spitale au luat foc de când este el la conducerea ISU pe când Ponta a picat după un singur incendiu la un bar aiurea, într-o hală. Rafila la fel, după ce a fost angajat la Forumul Mondial a venit în România să ne vaccineze deşi ştia că există riscul ca vaccinurile să fie fatale, după cum vedem că au fost pentru mulţi care mor subit de la tineri la bătrâni.

Detalii tehnice

Nanobot din vaccinul anti-covid al Pfizer şi/sau Moderna

Cel mai interesant aspect legat de detaliile tehnice ar fi că cercetătorii au încercat să replice condiţiile din organism pentru a vedea ce se întâmplă cu vaccinul. Replicând prin incubare cât mai multe condiţii, au observat că structurile în câteva săptămâni se asamblau singure şi începeau să se plimbe în mediul în care s-au format.

Ce mai trebuie să subliniem este că cantitatea acestora este imensă, adică nu sunt 1-2 nanoboţii ci milioane per gram de vaccin.

Ce fac nanoboţii?

Este foarte greu de spus ce fac nanoboţii deoarece doar creatorii lor pot să ştie ce au intenţionat şi ce rol au aceştia. Nanoboţii, deşi discutăm despre ei la plural, sunt în esenţă un ecosistem de roboţi care pot face multe lucruri. Studiul nu ne spune câte tipuri de nanoboţi sunt şi dacă au observat ce fac. Spune că unii se mai întâmplă să dispară, ceea ce este o ştire bună.

Repet, deci, doar creatorii lor pot să ştie ce fac aceşti nanoboţi deoarece deşi ei au o structură care poate fi observată la microscop, aşa cum dacă ne uităm pe un cip de calculator nu avem habar ce se întâmplă şi ce date sunt în el, tot aşa e şi cu nanoboţii.

De ce nanoboţii sunt clar o drăcovenie?

Faptul că existenţa acestor nanoboţi este un aspect care arată clar scopul malefic al vaccinurilor Pfizer şi Moderna este simplu de dedus din faptul că pe prospect nu scrie nimic despre ei. Poate că prospectul conţine nişte termeni generici care să acopere aceste drăcovenii, dar nimeni de la Pfizer şi nimeni de la Arafat la Rafila nu au explicat oamenilor ce sunt aceşti nanoboţi şi ce fac ei. Noroc că poporul este oricum cu un nivel de inteligenţă scăzută şi nu e la curent cu acest studiu, dar firesc era ca dacă nanoboţii sunt buni şi trebuia musai să existe în vaccinuri, cineva să fii explicat ce sunt ei şi ce rol au.

Nimeni, nu doar la noi, dar nici în străinătate, nu a explicat nimic despre nanoboţi. Aceştia pur şi simplu există şi nişte oameni de ştiinţă din nişte colonii de la marginea Imperiului, scăpate de sub control, au depistat aceşti nanoboţi care iniţial erau doar conspiraţii.

Sunt toţi nanoboţii răi?

Evident că nu, nanoboţii sunt viitorul medicinei şi poate chiar sunt folosiţi în anumite tratamente deja. Nu este greu de presupus că într-un viitor oarecare, cancerele vor fi vindecate cu o injecţie de nanoboţi care va urmări celulele maligne şi le va distruge mai rapid decât poate organismul. Sau poate aceşti nanoboţi vor pregăti organismul să distrugă singur celulele şi tumorile.

Poate că asta au încercat şi în vaccin, dar lipsa transparenţei nu poate fi deloc un indiciu că intenţiile producătorilor sunt benefice, ci mai degrabă sunt o indicaţie clară că cele mai crunte teorii ale conspiraţiei sunt adevărate.

6 thoughts on “Chestiuni legate de nanoboţii din vaccinuri”

  1. Tocmai, un virus stii ca este virus pentru ca are o functionalitate chiar daca este inactiv.
    Codul lui arata spre un ansamblu de actiuni ostile si stii ca este virus. Un fragment intamplator de date/cod nu poate avea aceeasi coerenta.
    In cazul asta stim ca e nanobot pentru ca ..sunt bucati in unghiuri drepte si se ciocnesc unele de altele?
    Vaccinurile sunt rezultatul unui proces de productie complicat si cu siguranta sunt destule reziduuri acolo de la substraturile de cultura, filtrare, etc. Alea se misca la intamplare, se lipesc la intamplare datorita tensiunii superficiale, daca ar fi monitorizate o perioada mai lunga s-ar vedea ca asa cum se lipesc se si dezlipesc si se lipesc de altceva practic la intamplare dar nu ar mai fi asa interesant, nu-i asa?

    Reply
    • după ce am citit mai mult, am aflat că de fapt pe prospect scrie că conţin nanoboţi; ideea cu acest vaccin arn era tocmai că e simplu, nu conţine componente multe că nu are de ce: arn-ul modificat în acea lipidă care e probabil cauza deceselor şi în rest nimic, decât cine ştie ce altele au pus ei; apropos, nu ai urmărit clar videoclipul şi nici nu ai citit abstractul, au urmărit mai mult timp ce se întâmplă cu fragmentele

      Reply
  2. De unde si pana unde “nanoboti” daca nici macar nu se poate demonstra ca au vreo functionalitate?
    Faptul ca diverse componente ale vaccinului interactioneaza intre ele datorita miscarii browniene?
    In plus, unii reclama ca n-a fost nevoie de “replicarea conditiilor” din trupul uman, ci pur si simplu au pus o picatura din vaccin la microscop si uite ..”nanobotii”.
    Clar e o diversiune de la ingineria genetica din vaccinuri.
    Ca si “chemtrails”. Hai sa belim ochii pe cer, discutam dar nu putem proba nimic, nu putem opri nimic.
    In timp ce otravurile reale se strecoara in viata de zi cu zi, in mancare, ambalajele de la bauturi, produse cosmetice, de igiena, materiale de constructie, etc. Lucruri concrete, imediate dar vizavi de care nu se face nimic ca deh.. ne uitam dupa OZN -uri.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.