Simion continuă răspândirea CONFUZIEI

Spun cu tandreţe CONFUZIE deoarece ce face SIMION este să răspândească minciuni. Evident că nu doar el, dar de la el nu ne aşteptam.
Simion apare la TV cu hanorac cu logo PATRIOT dar a tăiat UE deşi sloganul pentru alegeri al AUR este „PATRIOŢI ÎN UE”

Simion vorbeşte despre patrie, dar în UE nu mai există patrii, există regiuni UE. Patriotism în UE înseamnă dragoste faţă de valorile UE, renunţarea la istorie şi la tradiţii şi adaptarea noilor valori ale UE.

Discursul lui Simion sună ca un trombon dezacordat. Cuvintele despre patrie şi naţionalism, suveranism, libertate, demnitate sunt răguşite şi incoerente. Simion transpiră în a încerca să pară cât patriot mai pro-european, evită cu orice ocazie să pună punctul pe i şi să recunoască că în UE nu mai poate exista România, există doar provincia ROMÂNIA administrată pe fonduri de subzistenţă şi care trebuie să implementeze. Ce? Orice vine de la UE! Inclusiv căsătoriile homosexuale cum au făcut grecii. Care de facto, legal sunt deja acceptate, doar că boporul patriot crede că încă există o legislaţie românească.

Nu, nu există. Legislaţia românească nu este decât o traducere pentru melteni a legislaţiei UE. Acolo unde există traduceri proaste, legislaţia UE primează.

Simion nu poate oferi nimic. Un patriot în UE, chiar preşedinte, nu are nicio putere, nu are nicio pârghie de control a politicii ţării. România nu este Ungaria, România nu este Polonia, la noi nu există două tabere, una care să execute orbeşte ordinele UE şi alta care să apere cu preţul vieţii interesul naţional. România a pierdut deja şi singura şansă este ruperea totală, ROEXIT.

Simion este măscăriciul pus de UE-NATO ca să ia minţile suveraniştilor superficiali care nu înţeleg că ROEXIT este ultima şansă pentru recuperarea suveranităţii, până nu se pierde complet orice şansă de restaurare a unei identităţi autohtone.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.