Incompetenţă, participare şi pronie Divină în atentatul asupra lui Trump

Incompetenţă

În cel mai fericit caz, Serviciul Secret a fost incompetent. Există nenumărate analize şi comentarii, nu vă mai plictisesc. Principalele două mari capitole de incompetenţă ar fi:

  1. lipsa verificării terenului conform regulamentului; verificarea teritoriului dinainte ar fi obligat ca orice clădire cu etaj pe o anumită rază să fie păzită dinainte tocmai pentru ca nimeni să nu se poată sui pe ea în timpul discursului lui Trump şi să tragă; nu doar că nu au verificat clădirea, dar nici nu au reacţionat la avertismentele oamenilor care l-au văzut pe trăgător cum a urcat pe o scară; care scară de asemenea nu avea ce să caute acolo
  2. întârzierea neutralizătii trăgaciului după ce au fost nenumărate avertismente de la participanţii la miting; totul indică spre participare

Participare

Participarea Serviciului Secret la atentat nu ar fi ceva greu de crezut analizând la rece. Evident se pune întrebarea dacă într-o democraţie ca SUA competitorii politici pot fi eliminaţi prin violenţă şi atentate. Răspunsul este DA, nu ar fi prima dată. Familia Clinton are o faimoasă listă de „body count” – persoane incomode care au murit accidental sau mai puţin accidental în momente cheie care puteau pune probleme familiei.

Pronie

Faptul că dacă nu întorcea capul probabil Trump era mort este cert şi clar. Nu întâmplător a scăpat. Trebuie să fi total ateu ca să nu recunoşti că Dumnezeu l-a ferit pe Trump. De când am văzut faza, m-am gândit la Psalmul 90 – „Nu te vei teme de frica de noapte, de săgeata ce zboară ziua”. Şi eu am fost salvat de o asemenea săgeată, în urma unui accident şi sunt ferm convins că Dumnezeu intervine în viaţa noastră în anumite momente, ne lasă să avem o suferinţă sau un accident până la un punct, pentru a ne trezi din nepăsare şi apoi ne scoate din necaz pentru a ne continua lucrarea.

Cu toate acestea, nu am încredere în Trump care a fost şi este va fi omul evreilor. Vrea să termine cu Ucraina doar ca să înceapă cu Iran. Ar fi mare minune dacă după ce câştigă alegerile, nu va începe războiul cu Iranul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.