Glonţul pe la ureche al lui Trump, nu ne va cruţa pe noi

Câteva lucruri care doresc să le subliniez după atentatul asupra lui Trump

  1. SUA e la fel de lipsită de democraţie ca Rusia. Aşa cum duşmanii lui Putin mor în puşcărie şi opozanţii au de suferit în Rusia, la fel se întâmplă şi în SUA. Teatrul cu alegerile, cu cele două partide, cu dezbateri TV şi alte show-uri sunt doar simulacre. În fapt, oricine pune probleme sistemului va fi neutralizat de către sistem. Am mai zis-o şi repet: nu de Trump le este lor frică deoarece Trump a mai fost la putere şi a făcut Israel-ul mare din nou. Le este frică de susţinătorii lui Trump deoarece sunt uniţi în jurul unei idei.
  2. Războiul civil este o utopie. Bancherii controlează totul, tipăresc bani şi decid soarta economiei. Nu poate exista secesiune, tot haosul nu este decât un fenomen produs artificial pentru a permite cedarea şi mai mare a libertăţilor oamenilor, pentru a permite o dictatură tehnologizată robotizată. Nici măcar americanii nu cred că mai sunt capabili să reziste marşului antihristic către această dictatură, deoarece dacă ar fi fost în stare, nu ar fi tolerat toate căte s-au întâmplat în SUA, de la războiul împotriva teroriştilor, la criza creditelor, la războaiele nesfârşite peste mări şi ţări unde au murit mii de soldaţi, până la năvălitorii care le fură americanilor locurile de muncă şi chiar distrug fibra societăţii
  3. Trump va câştiga alegerile. E posibil să mai fie şi alte atentate, dar cred că acest incident limpezeşte apele şi democraţii au pierdut deja alegerile. Banii se mută de mâine de pe Biden pe Trump deoarece cu greu mai poate pierde. Practic acum Trump poate să stea acasă şi să nu mai facă nimic şi va câştiga. Deja după dezbateri a stat o săptămână deoarece Biden s-a autodistrus singur prin “alunecările” mentale din timpul dezbaterii.
  4. Câştigarea alegerilor înseamnă terminarea războiului din Ucraina. Am zis, dar mai repet. Trump e mai mult cu Israel-ul decât Biden. Israel vrea să atace Iranul de aceea SUA nu are timp şi bani de Ucraina. Vor da ruşilor tot ce vor ei, poate chiar şi România. Tot ce va face Trump este să termine cu Ucraina pentru a se putea apuca de Iran.
ce scriu ruşii pe rachetele de azi pe care le trimit în Ucraina …

1 thought on “Glonţul pe la ureche al lui Trump, nu ne va cruţa pe noi”

  1. În legătură cu minciuna din S.U.A.: mi se pare că turnurile nici nu au fost lovite de vreun avion. Am văzut un film făcut de muzicianul Alexander Baker, ”Ace Baker – The Great American Psy Opera”.
    https://www.bitchute.com/video/3y7PO8nOusfU/
    Pe scurt:
    – au fost niște explozibili pentru așa zisul impact
    – camere speciale de filmat, care interpun live o imagine pregătită dinainte. (“Avionul” tremură pe traiectorie în raport cu clădirile de pe fundal, pentru că aparatul de filmat era în elicopter)
    – mulți agenți de influență pregătiți să spună că au văzut avioane
    – dărâmare cu alt fel de explozibili
    – avioanele sunt dispărute cu tot cu pasageri.
    Mă mir că nu se vorbește despre film. Dacă veți avea timp să vă uitați vă rog, să-mi spuneți dacă e posibil așa ceva. Mulțumesc!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.