Simbolismul deschiderii Olimpiadei şi darea pe faţă a satanismului clasei politice

Deschiderea Jocurilor Olimpice este un dineu simbolistic deşi putem spune că este poate chiar o slujbă satanistă, spectacolul nu fiind doar presărat cu simboluri sataniste ci având efectiv o structură şi o tematică satanistă.

Pentru omul de rând, automatonul de serviciu, cartoful de canapea, NPC-ul fără identitate şi gândire autonomă, comedia satanistă de la deschiderea Jocurilor Olimpice din Franţa nu pare ceva prea grozav, poate doar în sensul bun, poate doar prin extremismul artistic, prin radicalismul anti-creştin are o oarecare atractivitate artistică pentru minţile stricate ale omului căzut, aflat deja în capcanele diavolului, sub semnul pecetei, cel puţin prin prisma programării ideologice şi a sinapselor mentale prin care observă şi analizează lumea.

Pentru omul căldicel, care mai are oarecare afinităţi creştine sau măcar nu este complet dependent mental de conducta care vine de la Fabrica de Produs Consens, spectacolul poate părea puţin exagerat, dar în niciun caz omul “cuminte”, cetăţeanul european “de mijloc” care nu face parte nici din “minoritatea extremistă” a creştinilor veacului din urmă şi nici din minoritatea invadatorilor care au adus cu ei păgânismele de acasă, spectacolul nu va rămâne în memoria lor mai mult de câteva zile şi nu are nicio reverberaţie în forul lor propriu de gândire şi comportament ca cetăţeni ascultători de comisia şi parlamentul UE, care aprobă şi aplaudă politica unică de partid a Uniunii, luptând pe reţelele sociale şi în relaţiile personale împotriva “propagandei putiniste” care atrage atenţia că satanismul este singura politică oficială a UE.

Pe acest blog am explicat pas cu pas că satanismul chiar este politica oficială a UE de ceva ani de zile. Încă de când UE a dat lege ca simbolurile creştine să fie scoase din instituţiile oficiale, am atras atenţia că duhurile întunericului au ajuns la putere şi de aici până când haosul se va dezlănţui şi satana va ieşi la suprafaţă şi va da ordine directe slugilor sale, este doar chestiune de timp.

De aceea am propus ca singură soluţie ROEXIT, din păcate Simion şi auriştii, vrăjiţi de ciolan, au făcut pactul cu diavolul şi au dat cu semnătura Slava Ucraina care vine la pachet şi cu toate celelalte condiţionări şi ascultări faţă de puterile întunericului. Mari probleme vor avea la judecată Simion şi aurişti deoarece creditul pe care ei l-au primit de la Dumnezeu pentru a face ce trebuie în ţară şi a folosi valul de naţionalism şi trezvie unionistă sinceră de la rădăcini pentru a produce o rupere de Titanicul care este UE, a fost consumat aiurea şi chiar deturnat, popularitatea fiind folosită ca şi alte partide doar pentru a roade un ciolan mai bun şi a măcăni gogoşi pentru proşti cum sunt acele apartamente de 35.000 de euro, care prin materialismul brut şi irealismul crunt nu sunt altceva decât un scuipat pentru oamenii serioşi şi care au 2 neuroni, darămite pentru patrioţii sinceri cu aspiraţii naţionaliste şi suveraniste şi cu afinităţi religioase, care nu doresc evident gogoşi aiurea de la partid şi de la politicieni, ci doresc ca Hristos să fie piatra de căpătâi şi singura noastră lumină.

Întorcându-ne la jocurile olimpice, personal nu sunt nici speriat nici măcar preocupat de această dare pe faţă a satanismului la nivelul înalt al politicii europene, mai precis la nivelul UE. Zic la nivelul UE deşi am putea spune că doar Macron este responsabil pentru organizarea şi focalizarea acestui spectacol pe o structură şi o tematică satanistă, deoarece Macron este unul dintre cei doi plămâni ai UE, alături de Olaf.

Spun că nu sunt preocupat de aceasta deoarece personal cred că UE îşi trăieşte ultimii ani, cred că mânia lui Dumnezeu va veni curând şi focul de la răsărit va termina aceste puseuri ale forţelor întunericului, din păcate în urma focului vor rămâne doar ruine. Dar nu le duc grija deoarece personal sunt mai mult interesat de ai noştri politicieni. Care nu sunt nici ei departe de religia lui Macron.

Cum altfel putem explica faptul că majoritatea politicienilor au 2-3 neveste, fac nunţile în post şi practică o desfrânare nespusă, nu doar în sensul material fizic, ci mai ales în sensul spiritual prin participarea în masonerie şi în jertfele sângeroase care se fac acolo, pe lângă cunoscutele lepădări de Hristos şi pacturi cu satana specifice masoneriei. Par lucruri grele ce spun acum şi o perioadă am avut dubii dacă nu cumva am eu ochiul prea focalizat pe astfel de cazuri care par punctuale.

Dar un eveniment recent m-a convins că nu sunt deloc focalizat ci chiar există un obicei prin care polticienii de la noi fac nunţile în post sau vinerea sau în zile interzise ca o modă, pentru a demonstra că ei au putere asupra ierarhiei Bisericii şi pentru a-şi bate astfel joc de nevrednicii slujitori care acceptă să dea binecuvântarea unor necredincioşi şi chiar rău credincioşi care deşi ar putea fără porbleme să respecte măcare de formă cutumele creştineştie şi calendarul ortodox, nu o fac ci primind “dezlegări”, fie de la anumiţi preoţi care sunt însetaţi de bani şi orbiţi de iubirism tembel, fie de la ierarhi care sunt şi ei cu bube, fac exact invers nu dintr-un motiv anume altul decât pentru a demonstra melteanului de rând că ei sunt speciali.

În curând intrăm în Postul Adormirii Maicii Domnului şi vă invit să osbervaţi. Nu doar Franţa are probleme cu stanismul ci şi România. Din păcate poporul român nu mai dă doi bani pe creştinism ci consideră că fiecare “are credinţa lui” şi iată că e doar chestiune de timp până când cele pe care le vedem la televizor (cei care au) le vom vedea şi pe la noi pe stradă. Spun asta, deoarece la mine chiar e cazul, în curând Craiova are un spectacol cu păpuşi sataniste plimbate pe străzi cu copii duşi acolo de părinţi naivi care habar nu au şi care cred că “e drăguţ” sau “e cultural” ceea ce văd copiii acolo.

1 thought on “Simbolismul deschiderii Olimpiadei şi darea pe faţă a satanismului clasei politice”

  1. “personal cred că UE îşi trăieşte ultimii ani” Dă Doamne, dar eu nu prea o cred sau nu înainte de marele razboi de care vorbea Sfantul Paisie!
    “poporul român nu mai dă doi bani pe creştinism ci consideră că fiecare “are credinţa lui” Subscriu 100% si cred că ce n-au reusit mii de ani si de hoarde navalitoare reusim noi singuri…sa disparem ca neam crestin!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.