Programul lui CIOLACU: gogoşi şi minciuni pentru proşti!

Iată un extras al programului lui Ciolacu, de pe site-ul oficial unde am ajuns după un click pe un video. Dau click pe toate adurile PSD-ului ca să le consum cenţii.

  1. Majorarea salariilor se face mereu din pix, adică din credite. Salariile trebuie să crească firesc legat de productivitate pentru ca să mai poţi cumpăra ceva cu banii. În schimb Ciolacu, PSD şi Coaliţia nu au făcut decât credite de miliarde din care să plăteasc salarii mari la bugetari, pensii imense. În schimb pentru sistemul privat şi cei care duc ţara în spinare ca fraierii muncind şi plătind taxe, viaţa este mult mai grea deoarece tot ce ştie PSD să facă este să mărească salariul minim din pix fără nicio realitate economică.
  2. PRODUCŢIE ROMÂNEASCĂ??? Ha, ha, ha! Toţi PSD-iştii au maşini străine, BMW-uri, Mercedesuri şi altele mult mai scumpe. Mojicimea din PSD merge pe ieftinături gen Volkswagen, Renault, Hyunday, dar de Dacii nu se ating ca de dracul. Cu plafonările de preţuri la producătorii de alimente ajuta ei producţia românească?? Dar ce au făcut cu ţara asta de am ajuns să importăm 90% din mâncare, până acum ce au făcut pentru procuţia locală? Nimic, deoarece sunt incompetenţi şi interesaţi doar să fure şi să tragă tunuri. Fac ei fabrici şi uzine? Sloganuri din Epoca de Aur, Ungaria lui Organ cu toată UE în cap atrage mai mulţi investitori şi mai multe fabrici şi uzine decât toată România creditată de sute de miliarde „pentru investiţii”. Cu ce ajută ei economia reală? Cu un sistem fiscal care se schimbă de la lună la lună? Cu o digitalizare varză care nu face decât să dea bătăi de cap micilor afaceri şi nu le face decât să le crească costurile? Cu sifonarea tuturor banilor europeni şi a proiectelor de stat de către companiile camarilei de partid, căci tovarăşii sunt bolşevici doar cu numele, în viaţa reală toţi sunt mari businessmani cu statul.
  3. Cu gogoaşa SHENGEN o să se mai câştige multe alegeri. Am spus că nu vom intra în Schengen din 2015 (vezi articol), sunt lucruri simple de dedus. Mint poporul aiurea şi nu recunosc măcar că suntem o colonie şi o ţară bananieră, fără drepturi şi fără şanse să scoată capul. Poporul român este muncitor – nu lingăii partidului, bugetari şi pensionari inconştienţi şi pierduţi în spaţiu, distruşi mental de comunişti şi fără o minimă tentativă de recuperare morală pe finalul vieţii. Trendul e evident legat de SHENGEN – în toate ţările din vest vin la putere partide naţionaliste care nu mai vor emigranţi deoarece le-a fost de ajuns şi marele uriaş care dormea, albul creştin din vest, neamţul teuton, italianul pur sânge, se cam trezesc şi vor fi mutaţii importante la nivel european, de care Ciocalcu nu are habar iar PSD-ul nu e interesat, distribuirea fondurilor de urgenţă din decembrie fiind principalul interes al tuturor membrilor în această perioadă, pentru care distribuire, evident alegerile sunt vitale
  4. 5 mi-e şi scârbă să mai intru în astea, încă construim autostrăzi la costuri de 5-6 ori ca în altă parte, care ca bonus se şi strică după niciun an de folosire. Spitalele au ars ca pădurile şi fără şpăgi mari şi multe nu mai scapi cu viaţă. Salariile doctorilor mărite au fost erodate de inflaţie şi revin vechiile metehne. Criza de personal este o bubă canceroasă evitat cu tact din discursurile publice şi din interesul presei vândute partidului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.