Simbolistica tentativei de asasiat asupra lui Trump

Fiind un eveniment în desfăşurare propunerea mea pare îndrăzneaţă. Dar deoarece acest eveniment este cumva un sfârşit al unei etape şi începutul alteia, îmi asum riscul şi abordez.

Intervenţia lui Dumnezeu în istorie

Pare puţin tras de păr să declarăm deja aşa ceva. Dar, luând cel mai simplu şi de bun simţ scenariu, cum ar fi fost dacă în acea microsecundă fatală Trump nu ar fi mişcat cu 3-4 cm faţa într-o parte, este foarte clar că acest glonţ trecut pe la urechea lui Trump îl proiectează în plan simbolic ca pe un ales al lui Dumnezeu, ca pe un protejat al îngerilor, ca pe un Captain America – pentru tineretul ateu care au contact cu religiosul doar prin super-eroii din filme.

Pe cel mai simplist scenariu, acest atentat eşuat, dar mai ales felul în care a avut loc această eşuare şi urmările ei, starea lucrurilor se întoarce radical în sensul că Trump va câştiga 100% alegerile şi dacă îl omoară încă o dată, globaliştii (sau păpuşarii) vor pierde total controlul.

Ca o paranteză, departe de mine să ignor faptul că şi Trump e controlat, că şi simulacrul luptei democratice din SUA este doar un show. Repet că pe cel mai simplu scenariu şi pe interpretarea simbolică, privim lucrurile de la depărtare şi încercăm să vedem semnificaţia evenimentelor pentru omul de rând, pentru mase, pentru omenire, dincolo de măruntaiele viesparului şi jocurile de culise.

Vă reamintesc că chiar dacă Trump şi republicanii sunt controlaţi şi plătiţi tot de ei, masele care se coagulează în jurul ideii naţionaliste sunt un pericol existenţial pentru păpuşarii din umbră, mai ales uitându-ne la penetrarea Bitcoinului care poate efectiv restructura sistemul financiar al lumii, ceea ce înseamnă un reset real global, nu al Formului ci unul de o cu totul altă natură şi perspective.

Un semn pentru necredincioşi

Cu siguranţă sunt atei care consideră întâmplarea o pură coincidenţă. Trump s-a mişcat pur şi simplu şi atacul a eşuat. Cu toate acestea, pare incredibil ca având în vedere cât de periculos este Trump pentru păpuşari şi cât de mult au încercat să îl distrugă mediatic, juridic şi chiar în propriul partid, nici măcar când epuizând toate căile au programat un instabil mental să facă un atentat, culmea, chiar cu sprijinul serviciilor secrete care au ignorat avertismentele oamenilor, chiar şi când totul a fost pus la cale ca atentatorul să poată trage nu unul ci mai multe glonţuri, iată că Trump a scăpat.

Oricât de ateu eşti, nu poţi să nu îţi pui semne de întrebare. Dilema este atât de profundă pentru atei încât majoritatea încearcă să ignore acest sens, lansând ideea tembelă că totul a fost programat în sensul că a fost un spectacol produs de Trump pentru a-i creşte ratingul şi a-i garanta victoria. Faptul că au murit oameni de-adevărat, este total ignorat şi blocajul mental al ateilor care se agaţă de astfel de idei este stupefiant.

Teoria complotului

Se referă la faptul că atentatorul nu a fost un tembel singuratic, ci a fost programat de democraţi pentru că altă variantă nu mai au. Bâlbâiala serviciilor secrete vine în sprijinul acestei teorii a complotului, nu a conspiraţiei!

Acum fac o paranteză de la simbolism şi intru puţin în propaganda din jurul evenimentului pentru a vă atrage atenţia cât de perversă este ingineria socială şi manipularea mulţimilor. Deseori veţi auzi cu privire la acest atentat despre „teoria complotului”. Personal am auzit acest termen la Recorder, mai ieri, la un profesor de la sociologie şi politologie care este evident un idiot spălat pe creier de sistem, fără nicio autonomie sau independenţă în gândire, fiind practic un emiţător al mesajului de la sursă al Fabricii de produs consens.

Aşadar nu se foloseşte termenul de teoria conspiraţiei, când se discută despre scenariul că duşmanii lui Trump, mlaştina sau deep state au organizat atentatul. Se foloseşte în schimb termenul teoria complotului. De ce? Deoarece, culmea-culmilor, după plandemie şi morţile subite, oamenii au început să creadă în teoriile conspiraţiei şi dacă se asociază acest termen cu o anume teză, credibilitatea tezei este mult mai proeminentă, stârnind nu doar interes şi dând autoritate acesteia! Este un fenomen interesant şi vă invit să observaţi şi să analizaţi singuri. Teoria conspiraţiei are mai mare putere decât ştirile / sursele oficiale. Ca să ocoloească termenul, Fabrica de consens a inventat acum teoria complotului.

Self-fulfilling prophecy

Niciodată nu am ştiut cum să traduc mai bine acest termen şi având încredere în cititorii mei, îl păstrez în engleză.

Nu de ieri de azi, presa mainstream, Fabrica de consens, pompează pe ideea că patrioţii, creştinii, religioşii, naţionaliştii, conservatorii şi chiar opozanţii progresismului tembel (sunt chiar asociaţii de homosexuali împotriva curentului trans) produc „diviziune” în societate pentru fermitatea cu care nu pleacă capul ca oile la schimbările propuse de globalişti şi democraţi.

Rareori se discută de ce lumea normală pur şi simplu nu este de acord cu năvălitorii, cu tembelii care spală pe creier copiii şi îi măcelăresc cu schimbarea de sex, cu dictatorii care vor să injecteze miliarde de oameni cu seruri experimentale şi cu toate tentativele de inginerie socială, de control excesiv, de tipărire de miliarde de bani pentru arme, de crescut controlul şi cenzura reţelelor sociale, altfel zis niciunul dintre aşa-zişii experţi şi profesori nu pun punctul pe i când se discută despre aşa-zis-ul „val populist”.

Oricum, chiar dacă se discută, se face punctual şi manipulator. De altfel şi termenul populist este doar o etichetă folosită de presă pentru a ostraciza un anume personaj deoarece evident că în ziua de azi orice politician este populist, nu există politician care să nu caute aprobiul public şi să vină cu propuneri populiste. Chiar Biden a dat bani la oameni în plandemie, i-a mituit ca să nu se revolte împotriva carantinelor şi a problemelor economice artificiale, deci putem spune fără rezervă că Biden a fost un populist.

Ei bine, stârnirea maselor şi producerea de războaie prin care popoarele să se macine din interior, nu este de ieri de azi, ci de pe vremea romanilor. Tehnica se numeşte DIVIDE ET IMPERA. Dar nu doar republicanii sunt întorşi împotriva democraţilor ci în rândul fiecărei tabere sunt noi şi noi diviziuni create artificial.

De exemplu, în rândul republicanilor sunt pro-trumpişti şi anti-trumpişti. În rândul democraţilor vedem că nu e cazul de diviziuni, aici Biden este Putin, face ce vrea şi nu mai pot să scape de el nici dacă vor. Vedem cum dau din colţ în colţ şi faptul că acest atentat a avut loc după eşecul dezbaterii şi după ce Biden a încurajat democraţii ca să îl pună pe Trump în bulls-eye, nu este de asemenea întâmplător.

Se încearcă producerea unui război civil şi cinematografia recentă confirmă această teză, aşa cum invazia zombilor din anii precursori plandemiei pregătea omenirea pentru disoluţia socială. Iată doar câteva articole în care am comentat aceste fenomene:

Evident că un război civil interior nu poate fi tolerat deoarece păpuşarii ar pierde controlul. Se fermentează ideea pentru a produce tulburare, haos, pentru a lovi şi mai mult în firimirurile de democraţie şi statism ale SUA, pentru a pregăti cât mai mult terenul pentru o societate aflată în disoluţie, care funcţionează feudal şi în care o elită infimă are puteri totale asupra marilor mase.

Poate o ţară experiment unde se testează idei care vor fi ulterior aplicate la nivel mondial este Africa de Sud. Africa de Sud este o SUA în miniatură. Au aplicat acolo toate tehnicile pe care acum le aplică cu întârziere în SUA. În prezent, Africa de Sud este un stat nefuncţional unde scapă cine poate. Elitele politice şi financiare controlează armata, exploatează resursele şi trăiesc total separaţi de plebe în citatele moderne cu toate facilităţile tehnologice disponibile şi cu toată abundenţa pe care v-o imaginaţi, care cidatele însă sunt păzite de armate private bine plătite. Fiecare citadelă are un rol aparte şi contribuie la guvern, plăteşte taxă de protecţie pentru ca armata să nu îi bombardeze cu avioanele. Pentru omul de jos, fie el alb sau negru, viaţa în Africa de Sud este un coşmar. Visul eliberator de altă dată s-a transformat într-un coşmar negru, nu doar pentru albi ci mai ales pentru negri care măcar înainte, chiar dacă erau segregaţi, aveau un nivel de trai superior, o societate funcţională, acces la servicii şi perspective.

Întorcându-ne la simbolistica acestui atentat, în final nu putem ignora rolul de unificare a poporului în jurul lui Trump şi spargerea efectivă a narativului anti-Trumpist în ciuda cântecului de lebădă al idioţilor utili sau ai agenţilor de influenţă antrenaţi şi operaţi de sistem.

Dacă nu l-a lovit pe Trump, glonţul a lovit narativul împotriva lui Trump. Oricât de mult încearcă ei să ignore apelul lui Biden cu privire la punerea ţintei pe Trump, oricât de mult încearcă să regurgiteze acuzaţiile fără sens cu privire la autoritarismul lui Trump şi „pericolul extremist”, glonţul a spart o dată cu urechea lui Trump şi narativul ştirilor oficiale care acum sunt în derivă.

Evident, păpuşarii nu sunt în derivă ci au resurse nelimitate. Nu este deloc exclus ca să treacă la planul 2, pentru stârnirea unui război civil: un atentat asupra lui Biden. Cel puţin Alex Jones care a prezis atentatul asupra lui Trump, cu asta se ocupă acum, avertizează că vor încerca producerea războiului civil şi declararea stării marţiale printr-un atentat asupra lui Biden în care să dea vina pe susţinătorii lui Trump.

This Post Has One Comment

  1. Ioan Sperling

    Ca orice altceva si ratarea țintei a fost tot cu voia lui Dumnezeu, mi-e teamă însă să nu fie pentru a ne convinge (încă odată) cât de gresit este sa te încrezi în om! De data asta a fost Trump acum cativa ani era Hitler!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.