Problema ţiganilor: un semnal de alarmă ignorat

Cand le spui oamenilor astazi ca suntem in pericol de dictatura mondiala te ia in ras si te considera paranoic si obsedat de teorii conspirationale. Probabil asa erau considerati si cei care trageau semnale de alarma cu 10 ani inainte de inceputul celui De-al Doilea Razboi Mondial.

Faptul ca oamenii sunt expulzati dintr-o tara doar pentru culoarea pielii ar trebui sa dea peste cap Europa zilelor noastre. Pentru ca daca cumva te apuci sa zici in Parlamentul Europei ca poponarii sunt bolnavi, asta ar da intr-adevar peste cap Europa si ti-ai atrage furia dreptacilor (hom)omului.

Dar de ce se tace? Sau de ce doar se dau niste declaratii ca sa se prefaca toti ca le pasa de problema, insa in esenta lor nu le pasa pentru ca nu ia masuri. Este greu de crezut, dar eu cred ca se tace pentru ca europenii sunt intr-adevar xeonofobi si exterminarea unei rase li se pare ceva firesc, chiar in zilele in care traim. Nu ma refer la exterminarea fizica, deoarece va trebui un nebun sa vina ca sa o puna in aplicare. Dar cel putin moral, cultural si social, europenilor li se pare nu doar firesc, ci mandatoriu ca natia tiganeasca sa dispara. Vi se par cuvinte dure? Nu am ajuns la concluzia asta pana cand nu am discutat cu un neamt cum au rezolvat ei “problema” tiganilor nemti si a altor “inadaptati” la societate, adica oamenii care traiesc din ajutorul social. Ei au facut niste lagare pentru copii, unde ii duc pe copii cu forta si ii despart de parinti inca de mici. M-am mirat foarte mult cand am auzit, si nu am inteles bine. L-am intrebat: dar cum poti sa ii fortezi, ca nu vor sta niciodata copiii tigani departe de parinti lor. Eu aveam in minte traditionala fratie tiganeasca si felul cum sar ei in ajutorul rudelor. Este bine stiut cum la spital, tiganii vin cate 10 daca au 1 bolnav, iar la scoala tot asa, daca un copil de-al lor are vreo problema de rezolvat ei vin cu 3 masini, cu toata familia. Tine de felul lor de a fi, este o unitate si o dragoste de la care noi romanii dar mai ales europenii care si pe patul mortii majoritatea sunt singuri, ce sa mai zicem de altele, am avea multe de invatat. Ei bine, la intrebarea de cum se poate realiza practic acest lucru, el mi-a explicat: pai lagarul este inchis, nu au voie sa fuga. Hmm, m-am mirat. Bine si acum cum ii luati pe copii, ca banuiesc ca parintii nu ii lasa. “Pai este obligatoriu ca sa ii dea la scoala” mi-a raspuns. Pe scurt, in Germania zilelor noastre exista ghetouri: lagare unde sunt trimisi copii tigani ca sa invete scoala, cu sau fara voia parintilor si fara posibilitatea de a evada. Chiar am intrebat explicit daca acolo sunt dusi doar cei care au facut ilegalitati, ma gandeam ca e un fel de scoala de corectie. Mi-a raspuns ca nu, sunt dusi doar ca sa invete scoala si sa fie rupti de traditia si de felul lor de viata, ca sa isi schimbe mentalitatea. Nu stiu daca neamtul spunea adevarul, am vorbit insa peste o ora cu el si am cerut detalii in amanunt, nu imi venea sa cred ce imi spunea. Dar cel putin la nivelul mentalitatilor, neamtului i se parea firesc ca tiganii sa dispara ca fel de viata, ca traditie, ca raportare la civilizatia contemporana etc. L-am intrebat mot-a mot: dar care e problema daca unii parinti aleg sa nu isi trimita copii la scoala? Mi-a raspuns: daca vor sa traiasca in societate, trebuie sa ii trimita la scoala, trebuie sa se integreze.

Cum va explicati ca se poate intampla ce se intampla acum, altfel decat printr-o ura profunda fata de tigani si printr-o lipsa totala de dragoste fata de om si de omenie, mai pe scurt zic prin neomenie. Nu spun ignoranta fata de drepturile omului, fara de libertatea de alegere etc, astea sunt blah-blah-uri oficiale in care nici cei care le vantura nu cred. Dar ca fapt divers, ca principiu mai bine zis, ce ar avea ei impotriva cu felul de trai al altora, daca lor le place sa traiasca in corturi la marginea oraselor?

Este adevarat ca noi romanii am avut mult de pierdut din cauza tolerantei de-a lungul veacurilor, de altfel de aceea s-au si oprit la noi tiganii dupa dezrobire, pentru ca domnitorii romani le-au dat pamant si astfel nu au fost nevoiti sa fuga de pe atunci prin alte parti si sa se “inadapteze” acolo. Dar este infinit mai de folos sa fii tolerant si sa pierzi tu prin micile … inconveniente ale convietuirii cu tiganii, decat sa te risti sa aluneci in partea cealalta. De fapt, provocarile traiului alaturi de tigani, sunt provocari care nu te fac decat sa te intaresti si mai mult in principiile si modul tau de viata. Cand merg la volan si am probleme cu soferii tiganii, eu nu fac decat sa imi pun la incercare rabdarea si omenia mea, nu devin mai rau, nu le raspund cu aceeasi moneda doar pentru ca sa nu ma las calcat in picioare. Este o provocare si sa stii unde poti sa lasi de la tine si pana unde. Sunt aburzi cei care spun ca Romania s-a tiganit din cauza tiganilor. Nici vorba, mai degraba invers, dar nu doresc sa detaliez.

Iata deci cum traim mugurii nasterii unei noi societatii in care statul va educa copii iar familia va avea un rol din ce in ce mai minor, in care lagarele de educare vor fi o norma si scoala va forma omul nou al bravei noi lumi in care toti vom fi una, toti vom manca aceeasi mancare, vom vorbi aceeasi limba, vom asculta aceeasi muzica, vom pune furculita si cutitul de aceeasi parte a farfuriei si in final ne vom inchina aceluiasi antihrist, de care sa ne fereasca Dumnezeu.

Vezi si:
– Scandalul Sarrazin. Risca Germania o dezintegrare etnica?

Naşterea Imperiului Global

Filmele de mai jos explică tranziţia strategică globală prin care trecem. Care sunt puterile actuale, ce sistem le conduce, care este rolul Rusiei pe tabla de şah a lumii şi cum va începe al treilea război mondial.


NB: filmele fac parte dintr-o serie de excepţie care merită văzută de mai multe ori. Explicaţiile aduse nu sunt teoretice, filosofice sau emoţionale, ci matematice.