Care este planul B pentru evitarea falimentului Greciei?

++ 28 IUNIE 2011 ++

In pragul votarii planului de austeritate prin care poporul grec este chemat sa plateasca pentru pariurile pierdute ale bancherilor,  exista unele zvonuri conform carora ar exista un plan B. Mai intai as dori sa-mi exprim scepticismul ca votarea nu va trece: propaganda si strangerea cu usa a grecilor a functionat atat de bine incat oricat de revolutionari se cred ei, grecii nu sunt de fapt decat niste romani putin mai iuti, nu putem compara poporul grec cu poporul islandez care a dovedit ca prin vene ii mai curge ceva sange de vikingi. De la Alexandru cel Mare insa nu stiu sa mai fi ramas vreo picatura pana la grecii de azi pentru ca altfel, l-ar fi alungat de mult pe Panadreu cu ai sai comunisti care inca din 2009 “observa”  nasterea guvernarii globale, la care acum pune si el umarul prin vanzarea Greciei pe doi lei catre “guvernatori”:

Addressing the COP 15 summit last Thursday, 5 time- Bilderberg attendee, president of the Socialist International, and current prime minister of Greece, George Papandreou, stated that “at this time, we are observing the birth of global governance.” (infowars)

Revenind la planul B al europenilor, acesta nu poate avea prea multe secrete si nu avem dubii de contine: “poporul grec nu vrea austeritate? Atunci lasa ca i-o dam cu forta”. Cel mai probabil acest plan va contine cate ceva sau toate elementele urmatoare:
– europenii vor plati datoriile grecilor deocamdata
– Grecii nu vor mai avea acces la fondurile europene
– toate contributiile viitoare ale Greciei la bugetul UE vor fi folosite pentru plata acestor datorii

Mai direct sau mai indirect, cata vreme Grecia va fi parte a UE, in sau in afara zonei Euro, poporul grec va plati pagubele bancherilor. Asta in cazul in care europeni nu vor alege sa ii supere pe bancheri care vor dinamita Europa si poate si restul lumii.

1 thought on “Care este planul B pentru evitarea falimentului Greciei?”

  1. Planul „B” şi orice alt plan de la A la Z este întoarcerea oamenilor la Dumnezeu. Şi nu numai în Grecia …

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.