Gata cu Schengen-ul!

Când am zis că România nu o să intre niciodată în Schengen [1], nici nu mă gândeam că invazia islamistă o să înceapă atât de repede în Imperiul Euro aflat în proces de disoluţie accelerată. Iată că, începând de azi, de facto, Schengen este mort şi nu doar pentru România: Austria “a intensificat” controalele la graniţa şi declară că numărul crescut de controale nu violeaza acordul Schengen [2].

Sa nu ne asteptam ca nici macar cand euro se va destrama total sa fie anuntat cu surle si trambite: Euro ist Kaput! Nu, mai intai vor anunta un euro restrans, un euro paralel sau “un nou euro”. Niciodata schimbarile drastice, atunci cand se fac pas cu pas, nu sunt prezentate ca atare, ci ne sunt servite pas cu pas pe neasteptate, ca si cum nu s-ar fi schimbat nimic, e doar o “ajustare” in toi cu vremurile a vechilor legi si tratate. Cum ar fi de exemplu noua lege anti-legionara, care este in esenta o lege impotriva liberei exprimari. Dupa discursul pro-legionar urmeaza sa fie interzis discursul anti-guvernamental pentru ca prostii vor inghiti si pe ala ca si pe asta, fara sa miste nimic: mamaliga nu explodeaza!

Revenind la Schengen, sa dea Dumnezeu ca valul asta sa fie unul real, venit din foamea si nevoia oamenilor. Caz in care Europa va castiga sange proaspat bun de munca si ieftin. Cu toate neajunsurile corespunzatoare, dar macar nu va fi haos. Daca insa avertismentele unor alarmisti cum ca invazia ar fi de fapt un plan bine pus la punct de catre ISIS de implantare in Europa a unor celule teroriste, vom avea parte de un razboi impotriva emigrantilor pe fata si coordonat.

Nu vreau sa divaghez prea mult, as mai aminti doar profetiile parintelui Arsenie Boca in care nu prea am mare incredere ca sunt ale lui sau ca chiar daca sunt ale lui sunt adevarate. Dar vom trai si vom vedea:

“Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”

Pe varianta 2, romanii vor fi prinsi la mijloc, in sensul ca europenii se vor ridica impotriva tuturor emigrantilor, nu doar a islamistilor. Ceea ce acum sunt doar razmerite pe ici pe colo, va fi un razboi generalizat al europenilor pur-sange impotriva imigrantilor care vin sa le ia locurile de munca si sa le suga din cheltuielile sociale.

Dar Schenghen este de facto anihiliat, criza actuala nu va trece, valul e doar un prim val si din nou, la scara mare a istoriei, Romania a venit la petrecere pe terminate.

~ ~ ~ ~ ~
NOTE

[1] CHIAZNA.RO – 2 Martie 2015 – DOLARUL – MAI PERICULOS PENTRU ROMÂNIA DECAT PUTIN

[2] THE GUARDIAN: 31 August 2015 – Austria defends border checks amid migration crisis

7 thoughts on “Gata cu Schengen-ul!”

 1. Intre milioanele de romani expatriati (cred ca peste 10 milioane), zecile de milioane de avorturi facute, si raul pe care romanii si-l fac unii altora continuu, probabil ca se va ajunge la disparitia noastra ca popor. Trebuie sa existe o plata, nu-i asa? Exista perspectiva ca tara asta sa fie populata majoritar de tigani, proces aflat in ampla desfasurare, si de musulmani, ceea ce se va intampla probabil in viitor, dupa cum se profileaza lucrurile.

  Reply
 2. Deocamdata nu se vorbeste pe fata de inalturarea imigrantilor, ba dimpotriva, de asimilarea lor.
  Pe alocuri exista ceva initiative “xenofobe” dar tarile in cauza vor fi aduse la “ordine”.
  La capitolul asta, atat guvernele cat si europeanul de rand e destul de docil, nu vor avea cine stie ce de spus.

  Acum depinde si de ce numar de imigranti vorbim, una este jumatate de milion altceva 10 milioane.

  Antutza, te agiti degeaba, Romania nu e prea atractiva dpdv economic ca sa fim “invadati” de musulmani.
  Mai degraba de chinezi.
  Poate in contextul asta ar trebui sa fim fericiti pentru asta insa avand in vedere trendul demografic, atractivi sau nu, inevitabil o buna parte din populatia romana va dispare si categoric nu va ramane vid.

  Reply
 3. Faptul ca nu am fost inclusi in „elita” Schenghen este acum o adevarata binecuvantare. Nu stiu cum de le-a scapat. Asa ceva? Oricum, si fara Schenghen, nu avem nici o salvare. Vezi marea moschee pe care vor sa o construiasca la Bucuresti pentru multimea imigrantilor musulmani care sta sa vina. Bietii oameni nu au nici o vina, dar poarta cu ei inchinarea la un dumnezeu care este potrivnic crestinilor. Istoria ne-a demonstrat ca acolo unde islamul a cucerit teritorii, fie si pe cale „pasnica”, crestinii ori au plecat din acele locuri, ori au fost pur si simplu omorati, ori s-au convertit la islam. Ar trebui sa invatam din nenorocirile prin care au trecut altii, dar ma tem ca nu o vom face. Vezi ceea ce s-a intamplat cu tarile fostei Iugoslavii. In tarile Orientului Mijlociu aceste fenomene sunt in plina desfasurare. Razboiul politico-economic care se da, este de fapt un razboi religios indreptat impotriva Europei crestine, sau a ceea ce a mai ramas din ea, iar tarile ortodoxe sunt de fapt adevarata tinta. Daca tarile occidentale vor aplica represalii asupra emigrantilor de toate felurile, tot raul va fi spre bine, si Doamne ajuta sa se intoarca romanii acasa precum fiul risipitor. Nu mai e vremea de plecat din tara, iar cei care au plecat ar fi bine, pentru binele lor sa se intoarca. Dar se pare ca goana dupa o situatie materiala cat mai prospera ii va tine departe de tara. Nu-i nimic, pentru ca musulmanii ii vor inlocui, si voi incepe sa-si impuna cu agresivitate religia lor. Atunci va fi vai de noi.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.