Şantajul cu VETO-ul la deciziile în UE ne putea băga în Schengen

Am zis într-unul din articolele anterioare că îmi este scârbă să mai scriu despre politichia românească dar nu mă pot abţine deoarece trebuie să reiau articolele din seria TOLD YOU SO pentru ca oamenii să vadă că ce scriem aici nu sunt doar aberaţii ci şi multe predicţii VERIFICATE care s-au întâmplat. Toate articolele de aici sunt publice, datate cu certitudine, preluate pe alte site-uri şi se poate verifica de cei care au interes. Trusturi de monitorizare media şi agenţii de intelligence, scanează şi înregistrează acest site zilnic deşi tot ce fac eu să spun lucruri simple, logice, clare, fără vreun interes personal, din simplul fapt că nu suport BS-ul. Cititorii chiazna.ro au aflat cu mult înainte despre criza din 2008, plandemie, războiul din Ucraina, Bitcoin etc.

Cu privire la SCHENGEN, pe acest blog am făcut predicţia încă din 2015 că ROMÂNIA NU VA INTRA NICIODATĂ. Din tot ce am zis în toate articolele anterioare nu retractez decât un singur lucru, pe care îl voi clarifica la finalul acestui articol.

Când am zis că România nu o să intre niciodată în Schengen [1], nici nu mă gândeam că invazia islamistă o să înceapă atât de repede în Imperiul Euro aflat în proces de disoluţie accelerată. Iată că, începând de azi, de facto, Schengen este mort şi nu doar pentru România: Austria “a intensificat” controalele la graniţa şi declară că numărul crescut de controale nu violeaza acordul Schengen [2].

GATA CU SCHENGEN-UL! – 31 August 2015

După cum ştim sforţeala şi tembeleala noastră cu Schengen este veche şi pe atunci altele erau problemele, dacă nu îmi amintesc Olanda ne punea beţe în roate. Eu însă am observat clar un anume trend şi nu era greu de dedus că Austria va alege mai degrabă să iese din UE decât să continue să primească imigranţi.

Vorbeam acolo de atacul asupra identităţii europene, dar austriecii au un mic mare avantaj. Au memoria unui alt imperiu în care ei erau stăpâni, nu îşi dădeau casele sociale invadatorilor cum fac suedezii şi nordicii ca să îşi trimită săracii lor şi bătrânii să locuiească în hosteluri, îngrămădiţi ca sardelele pentru a favoriza “defavorizaţii” imigranţi. La nordici, orice picătură de sânge viking a cam fost cam diluată de bocancul fie al ruşilor, fie al nemţilor şi sângele lor a rămas doar o esenţă de eschimoşi blegi, care se mulţumesc cu puţin şi aplaudă ca tembelii pe străinii care vin să le ia casele, fondurile sociale şi să le violeze femeile.

Nu întâmplător vedem rezistenţa Austriei şi a Ungariei şi aceste forţe care măcar se manifestă la nivel european şi se fac cunoscute sau mai bine zis ne dau de ştire de presiunea din popor, sunt principalele forţe care vor duce şi la fractura finală pe care o va primi UE când Putin va ataca prima ţară NATO.

Dar dincolo de opoziţia actuală a Austriei sau mai veche a Olandei, deşi zic că în cazul Austriei este manifestarea unei presiuni interne care iese la suprafaţă, nu este deloc întâmplător că toate ţările care se opun sunt sateliţii Germaniei care este de facto la conducere în UE. Ce face însă Germania cu privire la imigranţi/Schengen/Euro este o acţiune pe faţă, o politică “deschisă” şi maşinaţiuni ascunse, o strategie “închisă”.

Fac din nou apel la cultura istorică necesară şi leg această obsesie tembelă a României de a nu călca pe coadă Germaniei şi de a asculta mişeleşte de ordinele lor, cu orice preţ, de ce s-a întâmplat în Al doilea Război Mondial, când de asemenea fiind laşi, fricoşi, neîncrezători în noi, fără reacţie şi preocupare ca măcar în al 12 lea ceas să ne pregătim, am făcut pactul cu nemţii când am ieşit din neutralitate şi imediat apoi am fost sfâşiaţi deoarece diavolul când faci pactul cu el îţi bagă cuţitul în inimă şi doreşte să te termine. Dar idioţii care ne conduc habar nu au de istorie, sunt moluşte nevertebrate, fără memorie, fără perspecitvă, fără vedere, acţionează doar pe stimuli electronici care le sunt transmişi de departe prin cipurile implantate în creiere, care nici nu trebuie să fie cipuri, deoarece creierele lor sunt antene pentru programarea mentală a liderilor politici şi întreg eşafodajul de control al puterilor lumii.

Furtuna de minciună pesedistă a lovit peste toată politichia românească încât putem spune că linguşeala şi dragostea neţărmurită pe care coaliţia o arată faţă de Imperiu, fac ca până şi partidele de opoziţie să rămână amorţite în lupta pentru a obţine cele mai mici avantaje şi cele mai minuscule interese naţionale care ar putea fi obţinute.

Pe cât de mult se tânguie Ciolacu că el a făcut mare brânză că ne-a adus AirSchengen – o gogoaşă inventată pentru români, noi suntem prima ţară care primeşte un astfel de colţ de pizza la marea masă europeană – realitatea este că pe cât de mică şi neputincioasă (deşi teoretic tot restul europenilor sunt cu noi, mai puţin “oaia neagră”), România are încă o mică putere care însă alege să nu o folosească: DREPTUL DE VETO.

România ar putea bloca şi ea anumite decizii UE importante pentru Austria (sau şi mai bine pentru Germania) pentru a-şi cere dreptul. Ungaria a făcut-o recent când Orban a ameninţat că bagă veto la decizia UE de finanţare a Ucrainei cu încâ câteva sute de miliarde de dolari. Problema este că UE poate trece peste astfel de mici “inconveniente”, Ursula de altfel a răspuns că nu îi e teamă de veto-ul Ungariei deoarece sunt şi alte “mecanisme” care nu necesită vot. Asta ca fapt divers, despre unitatea europeană şi drepturile egale …

Problema este că dacă o ţară se opune UE prin VETO la consiliu şi UE trebuie să caute ale mecanisme, asta înseamnă pierdere de timp şi resurse. Ca şi statul român care uneori dă bani din “fondurile de urgenţă” şi UE are pregătite tot felul de mecanisme şi mai ales ar putea găsi nenumărate alte procedee pentru a trece peste veto-ul unui minion. În cazul Ungariei şi şantajului lui Orban, în cele din urmă Orban a ieşit din cameră în momentul votului pentru a permite trecerea hotărârii de “ajutorare” şi a primit în schimb eliberarea unor fonduri (nu ştiu cât de mari, dar evident importante) care erau anterior blocate pe motive de “nerespectare a valorilor europene”. Evident că cu fondurile au picat şi toate acuzaţiile care chiar dacă erau fondate şi constituiau etape în ejectarea din UE a Ungariei, prin această resetare a banilor, s-a renunţat la proces şi Ungaria a fost cumva reinstituită ca stat egal în UE, fără acuzaţii (legale), fără amenzi, într-un cuvânt scurt, Ungariei i s-a spălat “cazierul” şi i s-au plătit restanţele.

Iată deci ce poate face un VETO şi iată ce putea face şi preşedintele nostru dacă nu era ameţit de campania de turism pe care a pornit-o în lume ca un drogat dement care şi-a pierdut minţile şi a uitat că are o familie înfometată acasă, că vine iarna, că vin vremuri grele şi el se duce la baruri şi crâşme să se distreze în loc să aibă grijă de familie.

Şi acum ultimele 2 puncte, primul legat de meaculpa la ce am zis mai de demult că noi nu merităm în Schengen. Acum nu mai zic asta deoarece ce fac europenii cu imigranţii este de departe mult mai antiSchengen decât ar fi orice incompetenţă românească legată de securitatea graniţelor, care prin simpla geografie este ca impact irelevantă. Cu adevărat, am fi putut şi noi face garduri de fier ca ungurii, care ne costau vreo 2-300 de milioane maxim, dar cine să facă aşa ceva când noi nu avem nici măcar autostrăzi pe care să circule imigranţii şi cine să planifice la noi lucruri bune pentru ţară deoarece Ciolacul ştie doar să măcăne şi să facă spume că nu îi recunoaşte lumea marea băşină pe care a tras-o el, aducându-ne un colţ uscat de pizza de la marele ospăţ european.

Al doilea şi ultimul punct pe care doresc să îl menţionez este că Schengen este un nothing burger, complet irelevant pentru economia noastră. Toate beneficiile pe care le-ar avea eventual companiile noastre, vor fi rapid supte de stat prin noi taxe şi impozite. Când ai un sistem de guvernare corupt, fondat pe minciună, pe maşinaţiuni, pe îndatorare, pe manipulat bălţi electorale, oricâte avantaje ţi-ar oferi UE, mediul economic nu se poate schimba până la modificări structurale elementare, bazate pe principii. Iar aşa zisa digitizare care se face acum are ca principiu controlul şi trecerea la următorul episod din Marele Reset, nu curăţirea şi asanarea mediului economic românesc care trebuie în primul rând începută cu tăierile în sistemul bugetofag, cu simplificarea fiscalităţii şi a birocraţiei reală, cu reducerea impozitelor şi cu multe altele care nu se fac deoarece se discută, de la Ciolan până la meltean, despre Schengen.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.