De ce Iohannis nu va fi preşedintele Consiliului European

Un nebun a aruncat o piatră în lac şi o grămadă de alţi nebuni încearcă să o scoată afară.

Adevărul este că Iohannis nu este mental funcţional pentru a deţine o funcţie politică unde e necesară comunicarea. Nu trebuie să fi super-expert ca să îţi dai seama că din păcate avem un preşedinte puţin retardat care tocmai prin această prostie a atras voturile şi simpatia rumânilor.

De ce zic că retardul mental l-a ajutat pe neamţ să ajungă preşedinte. Pe lângă faptul că rumânii votează cu imaginea lor, s-a nimerit ca neamţul să joace un rol perfect pentru momentul acelor alegeri, în sensul că el a preluat anumite mantre verbale care efectiv l-au propulsat la putere rapid şi spectaculos. Cel care l-a ales este un geniu, deşi evident, un geniu malefic.

Acum se discută despre cum va demisiona Ionannis şi va ajunge preşedintele Consiliului European. Chiar nume cu pretenţie, scriitori şi publicişti cu experienţă tatonează cu această idee ignorând un mic mare amănunt: Ionannis nu este funcţional pentru un post public unde trebuie să comunice orice, să aibă un discurs, să prezinte o oarecare dinamică. Avem suficientă experienţă cu acest personaj de tristă amintire pentru a realiza că problema principală nu ţine nici de personalitate sau caracter ci efectiv omul are probleme fiziologice legate de capacitatea mentală de comunicare. Nu doar în limba română!

Prin urmare, voi prezice fără emoţii că Iohannis nu va ajunge niciodată să deţină vreo funcţie undeva, ci va intra în istorie mai fad decât Constantinescu deoarece nici pe plan politic local acest om nu mai poate face nimic deoarece oricum nu a făcut nimic, el fiind un simplu actor potrivit pentru un anume rol temporar, jucat într-un anume moment de turbare istorică a poporului român, care turbare nu s-a terminat evident, dar ca fapt divers în niciun caz acest om nu ar putea face faţă cerinţelor postului de preşedinte al Consiliului European şi nu doar că nu ar fi în stare, dar este chiar terorizat de ideea că lumea rumegă asemenea aberaţii, visul său fiind să iese la pensie cât mai repede.

4 thoughts on “De ce Iohannis nu va fi preşedintele Consiliului European”

  1. „…pe plan politic local acest om nu mai poate face nimic deoarece oricum nu a făcut nimic”
    Şi eu am uneori acest raţionament greşit.
    Dar apoi mă corectez: KWI a făcut ceva pe plan local: a trădat RO de nenumărate ori.

    Reply
    • tradarea lui vine din incapacitate si imposibilitate functionala, au pus un presedinte retardat deoarece stiau ca nu va face nimic deoarece nu poate gandi; cum e cu Biden in SUA, pun babac ca sa poata face ce vor ei

      Reply
  2. Pentru ca Iohannis, in realitate, nu poate fi presedinte… nici macar la o asociatie de blocatari!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.