Netanyahu, Rebbe şi Antihrist

Această saltea pătată a stârnit multe speculaţii pe Internet, mai ales că scandaluri legate de abuzul minorilor au mai avut loc cu această sectă. Rebbe a avut o legătură specială şi cu Netanyahu pe care l-a îndemnat deseori să facă tot ce poate ca să îl aducă pe Mesia cât mai repede. Ce anume trebuia să facă Bibi pentru asta nu e nevoie să mai discutăm, deoarece vedem.

Să vedem în continuare care ar fi semnificaţia acestor evenimente spectaculoase, deşi în mare parte amuzante, dacă urmărim detaşaţi şi nu avem habar de forţele ascunse.

Totodată ţinem să atragem atenţia că aşa cum puteţi vedea, presa oficială rumânească tace complice, are blocaj mental. Imaginaţi-vă măcar că o pernă pătată se găsea într-o groapă pe la Vatican, nu ditamai sistem de tuneluri sub sediul oficial al cele mai mari secte ortodoxe care culmea are atâta putere încât este vizibilă peste tot în lume, alături de cei mai puternici oameni ai lumii, sau mai bine zis, cei mai puternici oameni vin să ceară binecuvântare de la rabinii acestei secte.

Simbolic, evenimentul pare o dare pe faţă. O “dezvelire”. A ce? A celor ce se fac în întuneric. Chiar dacă nu s-au găsit cadavre în acele tuneluri, nu este greu ca mintea să lucreze şi să întrebe, oare ce se întâmpla acolo?

Din start doresc să spun că evident oficial, din presă, există unele explicaţii, o poveste care pare simplă chiar dacă are multe întortocheli. Dar ce ne interesează pe noi este semnificaţia simbolică a acestei descoperiri a lucrărilor care aveau loc “în subteran”. Teatrul şi scenele de bătaie cu poliţia ale “studenţilor” iudaici sunt de asemenea parte din acest cutremur simbolic şi pe cât de hilare şi penibile par aceste incidente, care sunt desene animate pe lângă vandalismele şi alte acte de violenţă care au loc recent în SUA, ne oferă prilejul să abordăm puţin acest plan al războiului nevăzut care se instanţiază în realitate, cum deseori formulăm aici.

Pentru cei care nu ştiu, iudeii încă îl aşteaptă pe Mesia. După cum chiar Hristos le-a profeţit, Mesia pe care îl aşteaptă ei va fi Antihrist. Antihrist este cumva aşteptat, deşi mai mult nedorit, şi de creştini. Mesia iudeilor va fi Antihrist. Fiind Antihrist, va duce în eroare şi pe mulţi creştini care îl vor considera Hristos, ignorând nu doar faptul că acesta învaţă o învăţătură străină, dar neascultând nici măcar de glasul sfinţilor care vor învia pentru a ne avertiza despre înşelăciune.

Povestea este lungă, dar care să fie legătura cu aceste evenimente? Ei bine, iudeii cred că Mesia lor va fi o persoană umană, care îi va ajuta să facă Israelul mare, să stăpânească întreaga omenire alături de ei şi să îi subjuge pe goimi. Dar Mesia nu apare pur şi simplu din haos, ci el este creat, este pregătit, este ales, este educat, este format şi totodată omenirea trebuie pregătită pentru noul Mesia. Altfel spus, evreii au un rol activ în formarea şi producerea unui Mesia. Chiar dacă potenţial, în religia lor, teoretic Dumnezeu îl alege pe Mesia, ei sunt cei care au rolul să îl pregătească şi pe el, şi pe noi ca să îl primim.

Totodată, Rebbe i-ar fi profeţit lui Netanyahu că el va fi ultimul prim-ministru al Israelului înainte de Mesia, că el va fi cel care va ceda puterea către Mesia. Pentru asta trebuie al 3-lea Război Mondial şi de aceea în pozele de mai sus l-aţi văzut şi pe Zelensky.

În final, doresc să termin totuşi cu un disclaimer. Nu e primul şi ultimul rabin care profeţeşte aiurea. Din contră, profeţiile aiurea sunt regula la evrei. Ce este însă nouă, este ferocitatea cu care statul Israel a început să omoare palestinienii şi turbarea cu care Bibi este gata să taie şi să spânzure tot ce mişcă prim-prejur doar ca să scape de justiţie, dată fiind bineştiuta situaţie.

Din fericire, până când nu vom vedea mobilizare armată în Turcia în vederea atacării Israel-ului, cel de-al 3-lea Război Mondial va mai întârzia niţel. Culmea, e posibil ca dacă câştigă Trump să avem pace şi în Ucraina.

1 thought on “Netanyahu, Rebbe şi Antihrist”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.