Franţa – fraierul apocalipsei

Franţa e principalul fraier care va cădea în capcana Imperiului. De-a lungul acestui război (din Ucraina), ba chiar din start, am explicat de ce Geostrategic, un război Rusia-UE este interesul maxim al SUA. Argumentele mele, ca un comentator neplatit şi neafiliat sunt simple: China este risc existenţial pentru Imperiu, care face ce poate, loveşte în veriga slabă a Eurasiei, care este Rusia, care avea pe atunci o singură vulnerabilitate: Ucraina.

Evident, înainte de Ucraina, Imperiul a încercat maşinaţiuni în Cecenia şi în Georgia. Ca o putere mare care este, Rusia le-a rezolvat pe acelea. Va rezolva, după părerea mea şi Ucraina deoarece aparenţele înşală şi deşi Rusia pare slabă, puterea ei nu stă nici în armată nici în resurse ci în destin. Nu sunt rusofil, dar oricine cunoaşte o boabă de istorie nu poate recunoaşte capacitatea Rusiei de a renaşte din cenuşă, de fiecare dată când duşmanii îi cândă prohodul.

Întorcându-ne la Franţa, principala problemă a francezilor este tembelismul. Nu a nemţilor, care au încercat pace şi prosperitate prin colaborare cu Rusia şi prin muncă şi strădanie au ajuns să înţepe în călcâi Imperiul. Care Imperiu s-a supărat şi acum va folosi francezii ca fraierii care nu doar că vor trimite trupe în Ucraina, dar la prima escaladare a răzbelului vor fi primi dispuşi să apese pe butonul nuclear.

Pentru omul de rând, simplu, care se uită la TV și nu are idee ce înseamnă interes de stat și nici cine sunt cei care conduc țările și lumea, pare că a dori războiul este ceva grotesc. Omul simplu nu poate concepe că există oameni care gândesc atât de rece, încât să zică – dacă UE își face armată și luptă cu Rusia, noi putem sta de o parte să vedem ce se întâmplă și vom veni la sfârșit în sprijinul UE. Apoi îi vom căsăpi și pe chinezi.

12 MAR 2022 – Geostrategic, un război Rusia-UE este interesul maxim al SUA

Acum vedem însă că după sute de mii de morţi, nebunii care conduc lumea nu s-au săturat de sângele vărsat şi vor să continue, ba chair să extindă bravura pe care au făcut-o. Şi pentru asta vor folosi Franţa deoarece pe orgoliul de “lider regional” pot să controleze minţile turbate ale unor securişti care decid cine câştig sau pierde alegerile, aşa cum se întâmplă şi pe meleaguri mioritice. Evident butoanele de control sunt complicate, de diverse tipuri, nu doar de motivare patriotardă, cum că “le dăm noi câteva scatoalce la ruşi deoarece şi ei ne-au dat nouă în Africa”. Butoanele de control sunt motivaţii financiare, folosirea de sclavi fără judecată, şantajabili, manipulabili, caractere slabe, uşor de controlat prin proxy, preîndoctrinate şi antrenate din copilărie să fie sclavi dedicaţi Imperiului, aşa cum făceau turcii pe vremuri cu ienicerii.

Macron e un astfel de personaj în Franţa, care nici el nu are habar că ce acţiuni ia el şi ce decizii ia, nu sunt ideile lui ci ideile implantate lui de către programatorii săi.

Şi la noi e la fel. Cum putea să accepte un om normal, cum ar fi dacă presupunem prin absurd Ciucă, să fie papiţoiul cavalerilor războiului din Imperiu care pregătesc românii pentru marea confruntare cu ursul de la răsărit, folosindu-se de moaca sclavului pe un fundal negru, simbol al războiului?

Spoiala de alegeri nu a rezolvat nimic deoarece chiar dacă sunt libere, un procent din populaţie este controlat total mental de către inginerii sociali oricât de nasoală şi clară ar fi situaţia şi oricât de multe alternative ar fi. Imperiul însă controlează nu doar puterea ci şi opoziţia. Am fost şocat să aflu că pe la noi până şi clovnul Diana care îl consideram element scăpat de sub influenţa imperiuliu, a luat unele decizii care pun sub semnul întrebării independenţa şi onestitatea sa.

Întorcându-ne la Franţa, cum văd eu evoluţiile viitoare ar fi astfel: Franţa are ceva industrie militară, care va produce 100% pentru Ucraina. Indiferent de cât de multe arme vor trimite, deja vedem că problema oamenilor devine principala problemă pentru ucrainieni.

Caz în care francezii vor garanta polonezilor şi românilor protecţie şi îi vor încuraja măcar aerian să intervina. Aşa cum am tot povestit, ideal pentru Imperiu e ca oricare membru NATO să se implice ei în război, deoarece Rusia cu siguranţă nu va risca escaladarea. Dar dacă se implică o ţară anume, SUA nu va fi obligată să garanteze protecţia ci va ajuta doar cu arme cum ajută acum Ucraina. Deci să zicem că Franţa garntează Poloniei sau Românicei sprijin în cazul intrării în război, măcar aerian, de partea Ucrainei. Caz în care Rusia va apăsa pedala, poate va face mobilizarea completă, va ocupa toată Ucraina şi va pune în pericol minionii idioţi.

După această etapă, pe cât Rusia va avansa în Ucraina, minionii se vor ambala mai mult şi vor face şi ei mobilizarea. Deja în Românika, alegerile fiind terminate şi boporul tembel fiind suficient de aerian ca să se prindă ce riscuri sunt cu actuala putere, doctorii de familie au început să facă liste de tineret bun de trimis carne de tun în faţa ursului.

Trecând peste lupta directă cu Rusia, va fi momentul când Franţa va apela la nucleare, după ce unul sau mai mulţi minioni vor fi înghiţiţi de ruşi şi după ce Germania, cu frica în chiloţi va face probabil pactul cu ruşii, dacă nu cumva îl au deja în secret. Franţa fiind expusă şi temându-se de dominaţia germană sau mai bine zis săturându-se deja de această dominaţie şi sperând cai verzi pe pereţi, vor apăsa pe buton şi vor folosi nuclearele. Nu cred că britanicii vor muşca din momeală deoarece sunt mai deştepţi decât îi cred americanii şi având deja fraierul de serviciu în persoana lui Macron, americanii nu vor risca să expună pe britanici la nuclearele ruşilor. Care nici măcare nu trebuie să cadă în interiorul Marii Britanii, e suficient ca ruşii să bombardeze pe lângă pentru a produce tsunami-uri şi alte belele.

Evident, tot ce zic eu aici este speculaţii deoarece în final americanii vor apela şi el la nucleare. Calculele reci însă obligă americanii să facă tot ce pot pentru ca ruşii să îşi consume un procent din nucleare pe europeni înainte de a ţinti SUA deoarece la număr se ştie că ruşii au mai multe intercontinentale.

2 thoughts on “Franţa – fraierul apocalipsei”

  1. Tot scenariul asta se bazeaza pe ideea ca rusii chiar se bat cu americanii. Americanii inca cumpara uraniu de la rusi, inca exista gazoducte rusesti care exporta gaze prin Ucraina, iar Putin si gasca implementeaza de zor aceleasi aberatii recomandate de WEF, mai putin partea LGBT. Mai degraba razboiul are ca scop, ca si plandemia, rarirea populatiei.

    Reply
    • sunt de acord, dacă prin rărirea populaţiei înţelegem încercarea demonilor de a declanşa un război nuclear: nu cred însă că vor reuşi, Rusia este puternică şi nu va avea nevoie de nucleare; americanii nu vor merge până acolo, cel puţin pentru Ucraina; nu ştiu pentru Israel însă …

      Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.