Mare parte dintre evrei sunt total nemulţumiţi că acest atac a fost atât de blând. Nenumărate tensiuni şi critici la adresa lui Netanyahu au fost lansate chiar din interiorul guvernului său. „Puteam să îi distrugem şi nu am făcut-o”.
Că îl critică pe prim-ministru este o treabă, dar evreii sunt extrem de critici la adresa americanilor, pe care îi tratează efectiv ca pe slugile lor.
Evident, chestiunile de geostrategie sunt valide. Marea disonanţă între ce spun aceşti băieţi curajoşi care ar rămâne fără barbă dacă nu ar sta jandarmul global să ţină sutele de milioane care îi înconjoară la respect în jurul lor, este că SUA încă nu este pregătită de război nuclear.
Este puţin zis, adevărul este că Imperiul este în prăbuşire şi sărmanii zbiară ca disperaţii deoarece văd aceste aparente ezitări ale Imperiului şi nu realizează că nu din calcule proaste sau preferinţe, nu din temeri exagerrate este Imperiul reţinut ci deoarece NU MAI ARE CU CE.
Un atac asupra instalaţiei nucleare a iranienilor, cu siguranţă ar produce noi escaladări ale ruşilor în Ucraina, putând merge chiar până la atacarea fostelor ţări baltice sau implicarea Belarusului cu scopul de a atrage Polonia în război sau cel puţin de a distruge finanţele şi economia Poloniei prin riscurile crescute şi costurile aferente care ar exploda peste noapte, alături cu cursul USD/ZLT.
Iată deci că concluziile sunt aceleaşi cu ale noastre, legate de aşteptarea venirii lui Trump, la pachet cu unele temeri că Trump nu va dansa după hora evreilor.
Iranul, Ucraina şi Taiwanul sunt strict legate între ele, în ciuda aparenţelor unele reguli nescrise ale războiului proxy sunt respectate deoarece niciunul dintre marii jucători nu au încă motive existenţiale pentru a lua în calcul escaladarea. Asta nu înseamnă că escaladarea nu e posibilă din accident, DAR, constrângerea cu care americanii au permis evreilor acest atac asupra Iranului ne confirmă teoria că în afară de provocarea prin proxy-uri, SUA nu doreşte să producă un şoc masiv, pentru a nu pierde şi mia mult teritoriu în faţa BRICS. Dacă acum poate turcii mai au ezitări, în cazul unui atac asupra Iranului, ruperea de UE şi accederea în BRICS ar fi accelerată nu doar pentru Turcia dar şi pentru Arabia Saudită care chiar este membră deşi mai face încă tranzacţii în dolari.