De ce a fost mătrăşită Diana?

Am comentat în articolele recente despre atentatul la viaţa lui Trump că sistemul nu se teme atât de lideri, care sunt controlaţi şi care nu prea pot scăpa de capul lor, cât le este teamă de ideile care se coagulează în jurul unor anumiţi lideri, care indiferent de ce sunt ei, ca lideri, reprezintă în primul rând un simbol al unor idei. Iar în SUA, Trump reprezintă ideea americană: MAKE AMERICA GREAT.

Chiar dacă sub acest slogan, Trump nu a făcut deloc mare brânză cât a fost la conducere (cu excepţia abolirii legii pro-avort Roe v. Wade – ceea ce i-a dat ceva credite de la Dumnezeu), reuşind mai degrabă să facă Israelul mai mare, după cum vedem.

Cu privire la eliminarea lui Şoşoacă, teama lor nu a fost că va câştiga şi va ajunge preşedinte şi nici măcar că va pune beţe în roată generalului de tinichea în bocanci care nu s-au atins de nămol. Şoşoacă nu are deloc tracţiunea care apare prin sondaje, multe sunt umflate artificial tocmai pentru a exagera riscul „extremist” aşa cum şi AUR a fost pompat în sondaje şi ajunsese înainte de europarlamentare chiar la 30-35%, aproape dublu de realitatea care am văzut-o la alegeri.

Deci, nu este exagerat să presupunem că Diana nu avea şanse să câştige prin urmare nu de asta au dat-o la o parte.

Părerea mea este că cel mai mult le este teamă mai ales de coeziunea identitară pe care o începe Diana şi de aceea foarte probabil răstignirea ei abia a început. Cu siguranţă vor să dea un exemplu, aşa cum vedem că şi prin alte colonii de prin preajmă au demonstrat. Mă refer aici la Austria unde un prim-ministru a fost împuşcat, mă refer la Slovacia mai recent, dar ce să zicem dacă reamintim de Trump.

Dacă Diana scapă doar cu interdicţia de a participa la alegeri, e mare lucru. Dacă SOS nu va fi interzis, de asemenea e mare lucru.

În final, doresc să subliniez că ferocitatea prigoanei este direct proporţională cu proximitatea momentului zero în care românii vor fi aruncaţi în faţa ursului, deoarece ruşii cresc intensitatea şi viteza avansului în Ucraina şi nu se vor opri la Nipru.

This Post Has 3 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.