Urmeaza mazilirea lui Obama?

Marele semn de intrebare cu privire la recentele penetrari in proximitatea presedintelui celei mai puternice tari din lume nu sunt daca serviciul secret s-a prostit sau nu, dupa parerea mea, ci daca nu cumva careva incearca sa ii transmita semnale presedintelui ca este vulberabil si ca viata poate fi scurta. Am mai spus-o cu ocazia alegerilor trecute, ca Obama chiar daca nu este un print al pacii, pare a avea totusi niste limite peste care nu trece usor. Pare exagerata caracterizarea mea, dar daca in locul lui Obama ar fi tabara opusa – si nu ma refer doar la republicani – nu este exclus deloc ca acum sa fi fost deja in plin razboi mondial (daca nu cumva s-ar fi si terminat). Imi pare rau ca nu mai retin titlul articolului in care comparam pe Obama cu mormonul Romney in care detaliam putin cat de departe ar fi fost in stare sa mearga Romney cu Rusia si ce s-ar fi intamplat daca presedintele SUA (in caz ca nu avea retinerea lui Obama) trimitea arme si bombe (de ce nu, poate chiar nucleare) Ucrainei. Rusia nu avea incotro … Sa revenim insa la “gafele” servicului de protectie al presedintelui. Cam asa au fost catalogate in presa, insa evident este absurd sa credem ca la Casa Alba sunt angajati de genul celor din firmele de securitate din Romania care pazesc bancile si care niciodata nu au reusit nu doar sa previna vreun atac, dar nici macar camerele lor de securitate si memoria pandarilor nu a ajutat la prinderea raufacatorilor. Asadar, in preajma lui Obama nu se fac greseli de genul celor care am auzit: un paznic oarecare merge in lift cu Obama cu pistolul la brau, un nebun intra cu masina in curtea Casei Albe, gloante se trag la balconul Casei Albe si securitatea se prinde abia dupa cateva zile cand descopera femeia de serviciu care spala geamurile gaurile. “Expertii in securitate” de peste ocean au recunoscut ca daca presedintele sau alt membru al familiei erau la balcon atunci, tragedia se intampla. Cine insa sa incerce sa il avertizeze pe Obama? Iata poate o intrebare unde putem extrage atatea raspunsuri cate teorii conspirationiste. In primul rand, ce pacat ar avea Obama, pe cine ameninta el si cu ce aspect al polticii sale? Pe homosexuali? In nici un caz – Obama ar legaliza casatoria in toate statele daca ar avea puterea. Pe bancheri? Nici atat: Obama a salvat bancile si le-a creat conditii propice de a face ce vor ele. Bancile prin intermediul Fedului fac politica financiara a SUA si presedintele nu le face si nu le poate face nimic. Ba din contra, a permis serviciilor statului sa rezolve gaurile din sistemele bancilor, pe motiv ca sunt “de interes national”. Pe evrei? Nici pe ei: Obama e primul presedinte care sarbatoreste Hanukka in timp ce ignora Craciunul. Sunt niste frecusuri cu Benny dar cand a fost macelul recent din Palestina Obama nu a scos o vorba. Complexul militar? Aici ar fi mai multe

Read more

Obama, guma si victoria …

Poza de mai jos este facuta la o recenta aniversare a unei mari victorii a americanilor impotriva nemtilor, a binelui impotriva raului, a libertatii impotriva dictaturii … Oare soldatii americani care s-au aruncat in fata gloantelor nemtilor mestecau guma ca sa se calmeze? Dar Obama chiar daca era nervos, nu putea sa se abtina cateva minute? Oare idiotenia lui este ceva atat de firesc incat nici macar cand se afla in locuri si momente solemne nu se poate sa se abtina si sa isi dea infantilismul si iresponsabilitatea pe fata?

Read more

Mari (si mici) politicieni ai lumii, in diverse ipostaze

Pe apa … Putin la inot Ponta cu barca … Si Putin se plimba cu barca … Fiecare barbat iubeste masinile:   Ponta: raliul Base: tractorul Putin prefera Formula 1 Barbatii adevarati iubesc sportul: Ponta e stelist, … dar joaca si baschet. Obama iubeste golful Putin face judo, … si cateodata joaca hochei. Si politicienii plang Basescu plange ca sa fie ales Putin plange dupa ce e reales   Un barbat puternic e magnet pentru femei   Putin cu femeile de 8 Martie Basescu cu niste femei … Fiecare om se prosteste din cand in cand …   Basescu se imbraca in cojoc de oaie Putin se suie in pomi Securitatea e importanta pentru presedinti:   Obama poarta casca de protectie cand se plimba cu bicicleta Si Putin cand dirijeaza cocorii din deltaplan… Dar nu cand calareste!   Credinta este importanta pentru toti Basescu e binedispus intre oamenii bisericii Obama nu rateaza niciun Hanuca Putin nu se rusineaza sa aprinda o lumanare in biserica …   Sau sa sarute icoanele Nota: pozele din acest articol sunt preluate de pe internet si nu sunt false. Fiecare poza are o poveste in spate, intrebati daca nu stiti. Colajul nu incearca sa spuna ca Putin e bun, ci doar il pune in oglinda cu alti oameni de stat, cel putin prin prisma unor ipostase inedite.

Read more

Un miliardar donator republican ar vrea să arunce o nucleară în Iran în scop demonstrativ

Intr-un articol de la inceputul anului, mentionam cateva amanunte legate de prapadul care l-ar fi facut Romney daca ar fi castigat alegerile, avand in vedere apartenenta sa la o grupare periculoasa cu scopuri si obiective mai mult decat “out of this world”. Nu voi intra in detalii. Voi spune doar ca Romney – candidatul republican care a pierdut – era membru al unei organizatii secrete formata din mormoni, deosebit de razboinica si cu o viziune total fanatic-religioasa uimitoare si extrem de periculoasa. Aceasta secta cu tentacule inclusiv in serviciile secrete americane ca si in toata diplomatia (Franks de la FMI este mormon) are scopul de a-i promova pe mormoni in pozitii cheie cu scopul de a duce la indeplinire profetia “caleretului alb“, o interpretare aiuristica a unor pasaje din Apocalipsa Sf. Ioan conform careia mormonii vor salva America si lumea in lupta cu antihristul. Si o vor salva bineinteles … prin razboi, chiar nuclear, cu Imparatia lui Antihrist, adica Rusia. (Sursa) Stiu ca sunt multi care vor zice ca Romney & co. (republicanii razboinici) sunt vanduti evreilor si fac politica Israelului. Nu neg asta, e posibil sa fie asa. Realitatea e ca astia chiar au o astfel de ideologie si chiar considera razboiul ca pe unealta normala a politicii externe americane, ca pe o diplomatie normala, de zi cu zi. Un razboi pe-aici, o bomba pe-acolo, o baza de rachete dincolo, etc. Ei bine, mai nou am dat din intamplare peste declaratia unui miliardar din grupul lui Romney care sustine nici mai mult nici mai putin decat aruncarea unei bombe nucleare in Iran, intr-o zona nepopulata, doar ca “mesaj” care sa ii convinga pe iranieni ca daca isi dezvolta arma nucleara, urmatoarea bomba va fi in Teheran. Pentru cei care nu stiu, Iranul are zone largi de desert nepopulat si mare concentratie din populatie se afla in jurul Teheranului. Dar iata toata declaratia: Nu bag mana in foc, dar nu mar mira ca ultimele scandalui legate de NSA, debt limit, Obamacare si toate problemele lui Obama, sa aiba tocmai rolul de a-l detrona pe Obama cat mai rapid, eventual de a-i face impeachment pentru a accelera implementarea “planului”.

Read more

Serviciile secrete – intre mit si comedie

Ati vazut filmul Johnny English? Daca nu, sa il vedeti, este o comedie spumoasa. Mr. Bean nici mai mult nici mai putin devine spionul #1 al tarii dupa ce printr-o greseala clasica “neutralizeaza” cei mai buni spioni ai Regatului. Ei bine, de multe ori viata bate filmul. Bunaoara, s-a intamplat in Israel, unde Obama s-a dus sa incerce sa dovedeasca ca nu a luat premiul ala Nobel pentru pace degeaba ci ca el macar incearca. Deci Israel, o tara mereu in conflict cu arabii, o tara in care au loc atentate teroriste destul de des, o tara unde spionii misuna pretutindeni si fiecare cetatean face armata. Va dati seama de riscurile de securitate care exista cu ocazia vizitei celui mai puternic om al lumii, presedintele tarii care este responsabila pentru existenta statului Israel si pentru statutul de ocupatie sub care se afla palestinienii. Asadar, probabil riscuri mari si atentie sporita a serviciilor de securitate ale celui mai puternic stat din lume al carui presedinte se afla intr-o zona extrem de periculoasa. Cu toate acestea, un Mr. Bean din aceste servicii de securitate a gresit si a pus benzina in limuzina care merge pe motorina, stricand astfel bunatate de motor. Asta in caz ca nu a dat cheile parking boy-ului de la hotel ca sa ii faca plinul. Faza a iesit la iveala dupa ce limuzina a fost plimbata prin oras intr-un camion de remorcat masinile parcate iregulamentar. In cele din urma au adus alta limuzina (brute-force solution) ca doar de aia au una de rezerva. Dar nu doar inca o limuzina au in plus ci chiar si un mecanic pe care il plimba cu ei peste tot. Nu stiu eu protocoalele de securitate si cum se alimenteaza limuzina presedintelui dar mi s-ar parea firesc ca sa fie tot timpul alimentata de acasa si combustibilul sa nu fie de la peco-ul de dupa colt ci sa fie unul de calitate dintr-o sursa sigura. Probabil insa pentru ca si in SUA e austeritate, s-au gandit sa nu mai care si combustibilul in avion ca sa nu fie greutatea si mai mare. Ei as, oare chiar asta sa fii fost motivul sau poate Mr. Bean a uitat sa faca plinul acasa? Iata deci ce servicii tari il apara pe Obama. Va dati seama ce profesionisti sunt si cei care se ocupa de stabilitatea sistemului financiar american?

Read more

“Ecoscience” – planul elitelor pentru exterminarea populatiei

Autor: Dr. Webster Tarpley Documentarul “Ecoscience” expune planul elitelor pentru exterminarea populatiei. John P. Holdren – directorul oficiului pentru stiinta si tehnologie, consultantul lui Obama pe teme de stiinta. – un fanatic malthusian; este aderent al lui Bentham, Malthus si Darwin – principalii filosofi ai ; sinteza gandirii sale este ca “populatia este radacina tuturor problemelor omenirii”; printre amicii si mentorii lui Holdren se numara si Paul Ehrlich, cel care a scris cartea “Population Bomb” in care prevedea sfarsitul lumii din cauza suprapopularii la sfarsitul secolului al XX-lea; impreuna cu Ehrlich, Holdren a scris in 1970 cartea “Ecoscience: Population, Resources, Environment;” in care propun diverse masuri de control al populatiei printre care sterilizarea fortata precum si recomanda implementarea de metode … mai blande de influentare a natalitatii cum ar fi accesul facil la anticonceptionale si avort; – iata ce scria Holdren intr-o carte din anii ’70: “unele tari au atata populatie incat ar trebui sa le triem; ar trebui sa nu le mai dam deloc nici un ajutor, nici credit, nici mancare; India si Bangladesh se aflau pe lista de “triaj” a lui Holdren; ideea ca tari intregi trebuie “exterminate” il pune pe Holdren deasupra lui Hitler, Stalin si Mao in privinta crimelor pe care ar fi dispus sa le puna in aplicare daca ar avea posibilitatea sa le puna in aplicare; – tot acest alienat uraste stiinta si tehnologia si doreste sa le limiteze; le priveste ca o amenintare la ordinea sociala si propune “The Science Court” – un organism care sa decida ce inventii pot fi implementate sau nu; astfel, probabil niciodata inventii menita sa duca la dezvoltarea de tehnici de productie sustenabile sau de ce nu chiar colonizarea altor planete – care ar ridica orice limitare asupra numarului populatiei – nu ar putea fi dezvoltate; sa nu mai vorbim de medicamente care sa ajute la imbunatatirea sanatatii, prelungirea vietii si micsorarea ratei de mortalitate infantila; cu siguranta o astfel de curte nu ar permite asemenea dezvoltari; – “populatia optima este de 1 miliard” – mai scria acest bolnav pe cand ; va dati seama ce gandeste astazi; Holdrin crede ca exista o capacitate maxima pe care pamantul o poate sustine; aceasta idee vine de la un venetian Giammaria Ortes care in secolul al XVIII-lea sustinea ca populatia optima este de 3 miliarde; daca/cand se va trece peste acest numar, pamantul nu va putea duce atatia oameni si va fi foamete si razboi si numarul populatiei va reveni vrand-nevrand sub 3 miliarde; Holdren este chiar mai dur decat Ortes: “populatia optima este 1 miliard”; pe cand zicea asta erau deja 4 miliarde, astazi ar insemna ca mai mult de 5 miliarde ar trebui sa fie exterminati; Hitler este copil mic pe langa Holdren; “principala problema a lumii nu este dezvoltarea economica ci stoparea dezvoltarii economice”; lui Holdrei ii e frica ca China si alte tari din lumea a 3-a vor dori sa aiba un nivel de trai similar al tarilor dezvoltate; putem intelege ce sfaturi ii da lui

Read more

Obama blocat

Dupa ce ca oricum s-a blocat in problemele economice, militare, sociale si in general in administrarea americii si a lumii, Obama s-a mai blocat si intr-un prag cam inalt pentru limuzina lui super luxoasa si prea lunga pentru strazile mici ale Irlandei. Un eveniment intamplator nefericit dar plin de simboluri. De remarcat si solutia aleasa de pandarii lui: sa il mute in autobuz.  Sa impinga putin din spate nu s-au gandit? Ce o sa se faca astia cand nu o sa mai fie petrol? httpv://www.youtube.com/watch?v=3BvABn7L_So

Read more
1 2