Câți oameni au murit de vaccin?

Rata de mortalitate în urma vaccinului este imposibilă de aflat. E ca și cum ne-am baza pe autoritatea electorală ca să știm numărul de voturi false. Evident că fiecare caz public care apare de vaccinare, afectează notorietatea întregii operațiuni și scade procentul celor care nu doresc să se vaccineze, crescându-l totodată pe cel al cărora nu vor accepta să se vaccineze „nici dacă îmi taie capul” cum declara dl Becali.

De ce există o … înclinare ca să îi spunem așa, a celor angajați în această operațiune pentru a mușamaliza cazurile (morții/victimele) eșuate de vaccinare este clar. Teoretic (după testele clinice – câte or fi fost ele făcute în warp speed) rata de mortalitate este zero. Nu are voie un vaccin să aibă morți/victime deoarece nimeni nu l-ar mai face.

Când vine vorba despre efectele secundare, doctorii (agenții de marketing medical) spun: orice medicament are efecte secundare. Nu știu câți doctori ar mânca o conservă dacă ar ști că la una dintr-un milion găsesc otravă. Evident că de la un vaccin ne-am aștepta să nu aibă morți, deși unele efecte secundare blânde sunt acceptate de oricine are 2 neuroni. Câtă vreme ne scapă de Covid (care omoară 0.05% dintre noi), nu cred să fie vreun om absurd care să se supere dacă are amețeli și dureri de cap 2-3 zile după vaccin.

Problema e însă cu morții. Deja se cam adună și nu știm câți sunt.

Morții din vaccin sunt de departe o realitate care se dorește total suprimată în MSM. Faptul că pe ici pe colo mai e câte-un site unde vedem morții nu înseamnă deloc transparență și obiectivitate. Repet: pentru producătorii de vaccin, orice mort este un cui în coșciugul vaccinului, așa cum pentru un producător de conserve, o singură cutie otrăvită le distruge reputația.

Culmea este însă că acești marketeri au și o explicație (tacită) a tentativei de mușamalizare a morților și tonning down a efectelor secundare. Deși implicită și rareori expusă, ideea de bază este că deoarece vaccinul e atât de bun (deși nu chiar ca în prospect [1]), per total un număr oarecare de morți/bolnavi este tolerat, deoarece „orice medicament are efecte secundare”. Chiar medical dacă privim, într-adevăr cum fiecare om este un univers aparte, fiecare medicament reacționează diferit pe fiecare om, așa cum și virusul are efecte variate de la om la om.

Marea perversitate a sistemului medical și a politrucilor angajați de companiile farmaceutice ca să le vândă serul este că libertatea de alegere a oamenilor este suprimată. Oamenii nu aleg în cunoștință de cauză, știind riscurile și avantajele, ci campania de marketing le pune în față pe de o parte o imagine mult umflată a riscurilor bolii, pentru a le proiecta apoi soluția salvatoare a unui vaccin „fără efecte”, „sigur”, etc.

Realitatea obiectivă este că nici boala nu e atât de periculoasă, nici vaccinul atât de sigur și nici alternativele atât de inexistente. Cum vaccinul are banii cei mai mulți, este evident acum că nicăieri nu mai auzim de alte tatamente și medicamente, deoarece în spatele lor nu se află companii la fel de puternice.

Așa cum lanțurile de farmacii se luptă între ele și pe spațiile comerciale și pe spațiile de reclamă (vedem în ultimul timp că farma ocupă 95% din reclamele TV), tot așa bătălia se duce între cei mari (BIG pharma), adică între vaccinuri. Comparația eficacității este între vaccinul A și vaccinul B, nu între vitamina D și ivermectină sau altele.

În cele din urmă, lumea se va obișnui și cu acești morți și campania de mătrășire va avea succes pompând pe narativul: la câte milioane de vaccinuri s-au făcut, e normal să mai moară, că mor oamenii din diverse cauze. Altfel spus, pompează pe același filon pe care în cazul Covid, pompau invers: deși oamenii mureau de inimă sau de diabet, erau considerați morți de Covid. Astfel s-a umflat rata morților care chiar umflată în ultimul timp a scăzut drastic pe măsură ce protocoalele s-au îmbunătățit și oamenii nu mai sunt la fel de speriați de boală și se duc la spital când trebuie.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

NOTE

[1] Cifrele nu sunt atât de ridicate ca în testele clinice de faza a treia ale Pfizer, dar nu sunt departe de acestea. – Gazeta de Sud

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.