Strategia de înarmare a Ucrainei “pas cu pas”

Faptul că sprijinul militar pentru Ucraina a crescut incremental atât calitativ cât şi cantitativ este o realitate acceptată consecinţă fie a unei strategii calculate dinainte, fie a decurgerii evenimentelor care au determinat această evoluţie. Să vedem care ar fi explicaţiile şi implicaţiile, deoarece de vreme ce acest ajutor creşte şi este din ce în ce mai consistent, se pune întrebarea dacă nu cumva NATO doreşte să intre total în război.

Aşa cum detectarea shift-ului spre roşu a dus la deducerea Big Bangului, tot aşa ne punem întrebarea când şi unde se va opri vestul în a furniza arme din ce în ce mai puternice Ucrainei, deoarece de la un anumie punct în colo, va urma inevitabil intrarea României în război sau nucleare.

Teza mea fiind – enunţată pe larg cu mult înainte de începerea războiului – este că SUA vrea un război Rusia-UE, sau dacă nu UE, măcar Rusia cu Europa de Est. Iată ce ziceam în aprilie 2021:

Deci intelighenția militară, văzând războiul intern și decadența ideologică pe de o parte, dar mai ales creșterea Chinei pe de alta, eu zic că este aproape pregătită să accepte un război nuclear, fie și împotriva Rusiei deoarece este evident că escaladarea nu va rămâne aici și după lecția dată Rusiei, va urma China. Bineînțeles că războiul nuclear este ultima opțiune și că SUA ar prefera un război non-nuclear cu Rusia. Dacă ar fi putut, dacă Rusia nu ar fi avut arma nucleară, de mult acest război s-ar fi terminat. Dar cum riscurile sunt existențiale pentru SUA, așa cum și Rusia este gata să-și folosească armele nucleare ca ultimă variantă, tot așa și SUA sunt obligate mai devreme sau mai târziu să împingă lucrurile până la armele nucleare.

Dar până la nucleare mai sunt câteva posibilități și una dintre ele este înarmarea Ucrainei până în dinți și stârnirea acesteia să își recupereze Crimeea. Nu doar Donbasul este în joc și eu cred că planul este și de recuperare a Crimeei. Dar ar reuși mare brânză SUA dacă Rusia ar pierde Donbasul și Crimeea? Păi să facem un mic joc de imaginație. Dacă Ucraina ar reuși cele două obiective, Ucraina ar putea fi inclusă în NATO. Rusia ar fi umilită cu coada între picioare și niciun stat european nu ar mai avea motive ca să nu accepte Ucraina “pacificată” în NATO pentru a preveni pe viitor ale aventuri ale Rusiei.

19 APR 2021 – Război SUA-Rusia?

De la căştile oferite de nemţi (deoarece le era frică să ofere arme, căştile fiind echipament non-combat) până la rachetele Storm Shadow oferite de britanici care pot să fie echipate şi cu armament nuclear şi au o distanţă maximă de aproximativ 500km, a fost ceva cale. Şi urmează F16-urile … Chiar şi România a contribuit la înarmarea Ucrainei deşi poporul nu are habar. De mai multe ori am postat pe reţelele sociale poze cu echipamente româneşti folosite de ucrainieni. Cel puţin am văzut taburile acelea mari şi nişte piese de artilerie antice de pe vremea fostului bloc sovietic.

Am mai zis de asemenea pe blog că deşi calitatea armelor pare bună, cantitatea este mereu aproape nesemnificativă. 2-3 de alea, 2-3 de alea: la ce ajută 3-4 baterii Patriot când ruşii lansează zilnic rachete? Personal am fost intrigat de ce de exemplu ucrainienii nu mai folosesc acele drone sinucigaşe americane numite Blade, care au principalul atribut că sunt extrem de ieftine şi deşi sunt mici, o lovitură este fatală pentru o piesă de artilerie. De asemenea, mărimea mică le face aproape imposibil de combătut, singura problemă fiind range-ul. Dar cu siguranţă un sworm de blade-uri ar putea neutraliza orice piesă de artilerie, mai ales că americanii au intel complet despre poziţia acestora.

Fiecare pas al ajutorului oferit a fost făcut cu grijă, în sensul că “experţii” sau “analiştii” care sunt chemaţi la ştirile oficiale ca să explice boporului cum stăm cu războiul explică această prudenţă prin teama de a nu stârni ursul mai mult decât deja este stârnit. De obicei, pasul se face după o anume etapă în care fie Ucraina a dovedit acte de eroism spectaculoase (de exemplu, după etapa iniţială când ţăranii ucrainieni remorcau tancurile ruseşti distruse sau părăsite), fie a primit o lovitură puternică şi are nevoie de ceva pentru a frâna avansul ruşilor.

Cu privire la decizia pasului care se face, este evident că americanii au primul cuvânt de spus. Se ia cumva tensiunea situaţiei şi se oferă acele arme care ar ajuta Ucraina, cu zăhărelul, deşi este logic că soldaţii mor şi mai ales mor soldaţii pregătiţi care poate dacă ar avea ce trebuie …

Dar de ce această strategie? De ce nu poate vestul să analizeze clar ce fel de arme ar putea să dea Ucrainei dar fără a stârni o reacţie turbată a ruşilor în sensul declanşării unui război nuclear? Ar fi mult mai logic că dacă le-ar fi dat armele toate la începutul războiului, situaţia putea fi cu totul alta.

Problema este că Ucraina nu are voie să câştige deoarece dacă o face, probabil ruşii vor da cu nucleara, ceea ce nu este de dorit. De asemenea, ucraineinii au trebuit să demonstreze că ascultă de americani şi nu folosesc armele donate pentru a+i ataca direct pe ruşi. Dobândirea încrederii ucrainienilor este de asemenea o explicaţie a strategiei pas cu pas de trimis arme în Ucraina.

Dar strategia pas cu pas pare puţin întortocheată şi ciudată deoarece este evident ineficientă şi nu va ajuta Ucraina sau dacă o va ajuta, va fi poate prea târziu. Deja Ucraina are milioane de refugiaţi, zeci de mii de morţi, oraşe distruse, infrastructură praf etc. Dacă le pasă de Ucraina, de ce nu fac tot posibilul ca aceasta să câştige cât mai repede ci se fofilesc în spatele unor strategii prudente prin care oficial urmăresc ca să nu provoace Rusia să atace NATO sau să dea cu nucleara.

Ei bine, nicăieri nu veţi auzi – şi dacă mai sunt opinii similare cu ale mele, aş fi bururos să ştiu unde – explicaţiile pe care le am eu de adus mai jos.

Pe scurt, eu nu cred că americanilor sau europenilor le pasă de Ucraina. Le pasă, dar mai mult le pasă de acţiunile companiilor de armament sau de planurile Forumului Economic Mondial (care nu este nici forum nici economic). Lungirea războiului are nenumărate avantaje iar teama de nuclearele Rusiei este poate la coadă. Iată deci câteva motive speculative ale strategiei pas cu pas mai puţin discutate.

Conducta de bani

Cu cât răzoiul se lungeşte, cu atât “ajutoarele” de armament cresc vânzările companiilor producătoare de arme. Dar nu doar acestea fac bani, ci toţi cei implicaţi în trasnferurile financiare, pot beneficia de confuzia şi tensiunea produsă de război pentru a trage hyper-tunuri financiare. Altfel zis, contabilitatea armelor oferite Ucrainei este aproape inexistentă. Ucraina este ca o gaură neagră pentru arme care sunt plătite pe bani grei de câtre contribuabili. Verificarea acestor livrări este imposibilă deoarece află ruşii. După războiul din Irak, Donald Rumsfeld a declarat că 2.3 trilioane (23.000.000.000.000) dolari pur şi simplu … lipsesc, adică nu li se găseşte urma unde s-au dus. Evident că documentele pot arăta ultima mână prin care au trecut banii. A doua zi însă, după această declaraţie, un avion a picat peste Pentagon peste locaţia unde se aflau documentele cu pricina.

Aşa cum în perioada plandemiei s-a încercat prelungirea artificială a “crizei” cât mai mult timp, introducerea de rapeluri nenumărate, pentru a creşte cât mai mult profiturile Big Pharma, acum a venit etapa Complexului Militar-Industrial, al producătorilor de arme. Şi aşa cum “vaccinul” (sau ce o fi fost băgat acolo) nu era suficient de prima dată ci erau necesare apeluri şi rapeluri nenumărate, pentru a plăti abonament la Big Pharma, tot aşa şi acum Ucraina are nevoie mereu de noi şi noi arme deoarece pe cele donate mai înainte le-au consumat pe ruşi.

Distrugerea energeticii bazate pe petrol şi gaze

Petrolul şi gazele sunt sângele economiei actual. Ei vor înlocuirea sângelui cu plasmă artificială (energie “verde” produsă de panouri). Motivele aparente ar fi evitarea unei catastrofe climatice (care poate fi generată artificial dacă lumea nu e convinsă aşa cum pacienţii Covid erau lăsaţi fără tratament şi închişi în saloane pentru a muri accelerat dacă totuşi nu erau terminaţi de spaimă). Dar principalul motiv este reducerea populaţiei deoarece energia este economie şi fără energie economia se va contracta şi vom avea parte de probleme majore cum deja avem dar sunt nimic pe lângă ce va veni. Criza economică va facilita formarea şi delegarea controlului către autorităţi supra-statale cum deja vedem în România unde meltenii aplaudă UE deoarece zic că ai noştri fură, neştiind prostimea că ai lor fură mai mult şi chiar omoară fără scrupule.

Deci pe motivul sancţiunilor s-a tăiat conducta la gazele ruseşti, s-a pompat pe panouri la care nemţii sunt unicii distribuitori în Europa şi le importă din China, câştigând şi ei un comision. În plus nemţii câştigă mai ales pe electronicele necesare panourilor. Nu mai zic că înainte de război, Ucraina plănuia integrarea la reţeaua energetică europeană. Ucraina avea de pe vremea URSS o industrie energetică supra-capacitată, adică producea cu mult peste necesar. Motivul fiind bazinele hidrologice masive şi centralele nucleare care s-au construit. Toată această energie, dacă intra în UE, dar fără adeziunea politică care ar fi obligat ucrainienii să “se alinieze”, ar fi însemnat un şut în fund preoţilor austerităţii energetice şi cămătarilor de certificate verzi.

Renunţarea la petrolul şi gazele ruseşti a însemnat o oportunitate de export extraordinară pentru americani care între timp s-au pus pe pompat şi extras. Practic SUA au aderat la ideologiile tembele ale Forumului mai ales pe motive energetice. Cum la ei reglementarea este mult mai laxă şi investiţiile în petrol sunt de o mie de ori mai mari decât cele în energia “verde”, acest surplus de energie trebuia fructificat şi economia castrată a SUA, după mutarea în China nu prea mai consuma. Prin urmare SUA au găsit soluţia genială de a-i pune pe europeni să sancţioneze ruşii, oferindu-se ei să “ajute” cu transporturi de gaz lichid. Evident între timp SUA importă din Rusia materie primă pentru industria nucleară, care sunt exceptate de la sancţiuni …

Faptul că ruşii pot să dea gazele chinezilor şi să stimuleze astfel economia chinezească nu i-a îngrijorat deoarece tehnic nu prea au cum, conductele din Siberia nu ajung până la chinezi şi construcţia acestora fără tehnologia şi investiţiile din vest este greoaie.

În final la acest punct trebuie să menţionăm şi atacul asupra Nord Stream 2 care mai mult a fost un semnal pentru nemţi că războiul nu se va termina curând. În cazul terminării războiului, nemţii urmau evident să preia colaborarea cu ruşii şi beneficiind de gazul ieftin (fără alternative nici de preţ nici de cantitate) al ruşilor, locomotiva germană putea să împingă în coastă chiar economia SUA.

Este ştiut de toată lumea că SUA va fi depăşită economic de China curând, dar să fie în 5 ani depăşită de China şi apoi după încă 2-3 ani de UE (al 3-lea Reich), nu putea fi tolerat.

Obişnuirea populaţiei cu ideea de război (eventual nuclear)

Nu vreau să pompez spaime aiurea dar nu putem nega propaganda din perioada Covid aşa cum nu putem nega propaganda din perioada Ucraina. Dacă înainte am fost minţiţi pe multiple paliere, în cazul Ucrainei se lucrează la ostracizarea ruşilor şi promovarea ideii de “luptă pentru valori”. Lupta pentru valori este produsul ideologic al fabricii de consens care are cea mai importantă distribuţie în lanţul de producţie şi comercializarea al ideologiilor Marelui Reset. Aceasta este necesară deoarece populaţia trebuie controlată şi folosită ca masă de manevră. Pentru ce? Pentru ce este nevoie în program la un anume moment în etapa în care ne aflăm. Aceste valori pot fi libertate, identitate, naţionalism în cazul Ucrainei, dar pot fi şi trans, lqbtq, clima sau altele în Canada sau Australia. Şi cei care nu acceptă aceste valori “universale” ale libertăţii, ale dreptului de autodeterminare al ucrainienilor, nu al bascilor, fie ei ruşi, fie ei extremişti creştini sau alte grupuri sociale, populaţia trebuie să lupte împotriva lor şi să se angajeze activ în reclamarea celor care nu poartă mască sau fac petreceri în plandemie.

Se înţelege că războiul nuclear este dorit de o minoritate de satanişti posedaţi şi că rezistenţa este masivă. Dar escaladarea pas cu pas, creşterea războiului până la punctul în care cel mai pacifist soldat rus va fi de acord că este musai să se folosească nuclearele deoarece altfel Mama Rusia piere, este condiţie obligatorie pentru realizarea unei situaţii care să favorizeze declanşarea războiului nuclear.

Dar un război nuclear pare totuşi ceva extraordinar, oare chiar pot câţiva satanişti să facă aşa ceva? Păi dacă oamenii dau drepturi satanei, satana va putea împinge lumea şi la război nuclear şi e de minune că nu a reuşit deja. Cine credea că va exista un război între fraţi? Ruşii cu ucrainienii sunt mai fraţi decât sârbii cu croaţii care totuşi nu au ajuns la crime şi urâ atât de mare cum există acum între slavii de la nord. De ce credeţi că nu există astfel de ură şi frecuşuri între americani şi canadieni, de exemplu, deşi se pot şi ei lupta. Acum de exemplu vedem că canadienii i-au afumat niţel pe americani şi nimeni nu zice Blame Canada!

Dar nu doar slavii sunt lucraţi mental şi psihologic ci şi est-europenii care vor intra în război la rapelul următor. Aşa cum progresia în plandemie a fost treptată, întâi ne speriau cu numărul de morţi şi cu ambulanţele care stăteau la coadă, apoi vorbeau despre vaccinul salvator şi filmau cum vine pe aeroport ca o soluţie salvatoare, tot aşa acum şi noi suntem pregătiţi mental ca să fim … vaccinaţi, adică trimişi la război. Şi aşa cum o parte dintre români au fost spălaţi pe creier şi nu au rezistat propagandei, tot aşa mulţi poate se vor duce şi în război împotriva ruşilor în “Corpul NATO de Sprijin al Ucrainei” sau cum se va numi primul batalion care va intra pe front.

Şi aşa cum în plandemie ne temeam că nu mai există speranţă şi toţi vom fi vaccinaţi şi stampilaţi cu certificat, tot aşa şi acum poate toţi suntem speriaţi că vom fi trimişi pe front. Aşa cum atunci mulţi fugeau la ţară ca să scape de “măsurile de securitate sanitară” poate acum mulţi vor fugi în vest ca să scape de înrolare.

Va opri Dumnezeu tăvălugul acum ca şi prima dată? Nu prea cred, deoarece prima dată a fost un exerciţiu, data viitoare va fi live.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.