Aşa cum dăm patrioate, la fel vom fi carne de tun ieftină

Ce poate fi mai ieftin pentru nişte americani decât să trimită fraierii carne de tun în faţa ursului ca să îi toace acestuia ghearele?

Nimic nu este nou pe plaiuri mioritice. Au vrăjit oile cu “coaliţia”, au vrăjit cu comasatele şi apoi cu patrioatele. “Nu le dăm, să analizăm, experţii analizează” ne spunea preşeditele făcând şi pe cei mai sceptici “analişti” să spere că neamţu’ nu ne va trăda (încă o dată).

Evident analiştii sau pronunţat rapid după trecerea alegerilor şi cu maxim înainte de următoarele deoarece mintea de peşte a boporului uită de patrioate aşa cum a uitat şi de grânele ucrainienilor care au distrus piaţa cerealelor de la noi.

Pas cu pas suntem trecuţi ca printr-un film de groază oribil dar extrem de predictibil dintr-o scenă în alta. Are dreptate Valentin Stan când spune că România nu e nimic decât o bază americană. Executăm orbeşte toate ordinele, singura nuanţă este precuparea ca alegerile să nu fie afectate în niciun fel de acest marş sinucigaş către războiul cu Rusia în care suntem aruncaţi.

Faptul că poporul este în metastază şi efectiv nu mai funcţionează ca un corpus care să opună rezistenţă se vede pe zi ce trece, deoarece minciuni din ce în ce mai mari, manipulări din ce în ce mai crase, furturi din ce în ce mai mari se fac pe zi ce trece. Ne întoarcem în timp şi poate chiar depăşim epoca de aur când măcar o minimă justiţie exista. Acum corupţii sunt eliberaţi pe şustache după 2-3 ani de puşcărie pentru furat sute de milioane, unii nici măcar nu ajung să fie judecaţi, securişti mafioţi la propriu scapă doar cu fâlfâirea numelui lor pe la TV şi arătarea degetului ameninţător al Imperiului care poate tăia capete rapid, flăcăi drogaţi care omoară pe drumurile publice sunt eliberaţi condiţionat deşi legea este clară, etc, etc.

Românie, odihneşte-te în pace, deşi te vei odihni abia pe lumea cealaltă, după ce îţi vei împlini menirea de monedă de schimb între imperii, căci atât ai putut.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.