PSD a dat ordinul executării Dianei Şoşoacă

Sunt uimit negativ de calitatea analizei politice şi sociale pe meleaguri mioritice şi de lipsa minimului simţ critic şi a unor criterii de analiză. Dincolo de WC-urile TV la care nu mă uit deoarece nu poţi extrage niciun bit de informaţie relevantă, pe ce surse găsesc online, mai ales cu miasmă sau pretenţie de orientare suveranistă, calitatea analizei pare jalnică. Nu vreau să fac o listă a acestor surse de unde mă informez deoarece nu susţin niciuna şi ar fi un promo nemeritat.

Iată însă o enumerare a teoriilor cu privire la ce s-a întâmplat cu Şoşoacă:

  • au dat-o afară ca să nu ia locul 2 care trebuie să i se dea lui Ciucă (sau lui Geoană, depinde de analist/profiler/comentator)
  • este un ordin venit din afară, de la Corporaţiile Internaţionale care nu plătesc impozice şi fentează ANAF-ul, scoţând profiturile în afară prin mijloace ilegale dar tolerate
  • este o tentativă la Ciolacu deoarece PSD va fi acuzat că el este autorul moral al acestei execuţi

Evident, la asta am putea uşor adăuga teoria că e ordin de la evrei, dar de la care evrei nu ştim deoarece şi ei sunt cam mulţi şi în prezent asistăm la un conflict pe faţă între evreii care conduc SUA şi care vor stabilitate financiară şi geopolitică şi evreii din Israel care vor Armaghedon.

Toate aceste teorii care nu arată cu degetul ci emit doar opinii conspiraţioniste care cu greu pot să fie acoperite de o argumentare şi de un context exact, omit însă elemente simple şi reale, la care avem acces, adică fapte concrete, cum ar fi compoziţia votului şi mai ales cine a contestat-o la Curtea Constituţională pe Şoşoacă.

Aşadar, atât tanti aia fals suveranistă care a fost o perioadă alături de Şoşoacă şi după ce s-au apropiat alegerile a dat-o cu PSD este o primă legătură între PSD şi originea contestaţiei. Am putea spune că oricine putea face această reclamaţie, dar iote că nu: un influencer social media care are clar o orientare pro-PSD şi cumva a reuşit să o fraierească pe Diana o perioadă este cea care a făcut contestaţia.

Mai apoi, compoziţia votului este clară: toţi judecătorii numiţi de PSD au votat pentru, un judecător PNL a votat contra iar judectorii lui Iohannis au tras chiulul ca să fie votul sigur, deoarece probabil nu au fost de acord cu acest abuz. Puşi de Klaus, probabil aceştia sunt contrlaţi de câinii de pază ai lui Klaus şi nu se puneau cu preşedintele. Preşedintele nu vrea să se pună cu PSD deoarece acum i se renotează vila şi PSD poate să nu i-o mai dea.

Deci este clar că operaţional, execuţia aparţine PSD. Este clar că coaliţia, fiind alcătuită din acelaşi material de trădători penibili, nu o suportă în cor pe Şoşoacă şi ar interzice şi AUR dacă ar putea. Ştim că nici Simion şi AUR nu au avut viaţă uşoară la Europarlamentare, întreg aparatul de stat s-a pus pe ei.

Că este sau nu ordin de la Imperiu, este evident că Imperiul are nevoie de slugi, dar mă îndoiesc că intră chiar atât în amânunt în controlarea coloniei, deşi nu ar fi exagerat. Vedem de exemplu că în Turcia chiar au încercat să îl omoare pe Erdogan şi doar Putin l-a salvat. De data asta, Putin nu prea are cum să o salveze şi pe Şoşoacă, deşi după ce i s-a întâmplat, ar fi fraieră dacă nu profită de oferta ruşilor de relocare.

Foarte probabil, acest abuz este opera vreunor capete tembele de la vârful PSD, ceva păpuşari din ubmră care îl controlează pe Ciolacu şi care fac de fapt jocurile politice şi manevrele strategice. Ciolacu nu îl duce capul să facă calcule şi să implementeze astfel de operaţiuni şi nici Ciucă care aţi văzut la o emisiune TV recent unde s-a făcut de râs, că nu e capabil nici să înţeleagă o întrebare.

Deci este clar că ambele partide din coaliţie au avut ordin să participe şi să acţioneze, dar cum PSD avea majoritatea, a trebuit să fie cel care este responsabil pentru ducerea la capăt a operaţiunii. Cine anume a dat ordinul nu e greu de calculat: serviciile secrete americane care decid politica bazei militare care am ajuns. Cum anume a dat ordinele? Prin intermediul SRI care au jurat strâmb pe Biblie credinţă patriei.

În final, merită de subliniat că deşi mai există soluţii juridice acestea nu vor fi implementate, chiar dacă toţi acum fac pe mironosiţele şi se tânguiesc de degradarea democraţiei din României şi transformarea nostră în ţară bananieră. Ruşine presei cu pretenţii şi cu nasul pe sus, nu de tânguilei moderate şi prefăcătorii de apărare a dreptului evident al Dianei de a candida trebuia acum ci trebuia ca populaţia să fie scoasă în stradă şi o nouă revoluţie începută.

Dar Diana şi-a cam făcut-o cu mâna ei. La ce îi trebuia să primească gunoaie din PSD în partid dacă chiar îşi pune nădejdea în Dumnezeu? Mă refer la băiatul acela frumuşel, zis Lucifer care probabil i-a luat minţile. În cele din urmă nu ştim ce e mai bine pentru România, doar Dumnezeu ştie. Poate că la ce vremuri vor veni, nici nu va mai conta cine e la putere deoarece oricum va fi totul praf şi pulbere. Că vedem că americanii nu reuşesc să îi salveze nici măcar pe ai lor care după furtuna Helen au ajuns ca refugiaţii sirieni care aleargă aiurea prin păduri după o amărâtă de furtună. Staţi să vedeţi mâine după Milton! Câte portavioane şi avioane şi elicoptere are SUA şi iată că nu sunt în stare să salveze vieţile oamenilor. La ucrainieni le-au mai dat câteva sute de milioane iar pentru salvarea victimelor doar vreo 30. Iar poporul român tembel crede că o să ne apere americanii de ruşi.

This Post Has 2 Comments

  1. Bejenaru

    „Este clar că coaliţia, fiind alcătuită din acelaşi material de trădători penibili, nu o suportă în cor pe Şoşoacă şi ar interzice şi AUR dacă ar putea.”

    Dupa cum am spus intr-un comentariu mai vechi prin primavara inainte de europarlamentare:
    1. Sosoaca si SOS in mod real nu au sanse mai mari de a obtine in mod exceptional mai mult de 10%. Vor trece pragul electoral, dar vor ajunge spre 10% doar in conditii exceptionale.

    2. Simion si AUR sunt (erau) in mod real pe la 15-18% si in mod exceptional pot ajunge pe la maxim 25%.

    3. Ideea mea era ca daca participau la alegeri separat, asa cum au facut-o, vor trece putin peste 20% adunat, dar daca ar forma o alianta/coalitie ar avea sanse reale sa ajunga cat mai aproape de 30% chiar sa depaseasca cu putin acest procent si in acest fel sa devina in mod real o forta pe piata politica romaneasca devenind a doua ca putere si cea mai importanta opozitie care ar fi putut face opozitie in mod real nu doar circuri si bla-bla-uri demne de o galerie de chibiti.

    4. Trebuie tinut cont de faptul ca PSD este in mod real cel mai mare, mai organizat si mai puternic partid politic din Romania si nu ai sanse reale de a-l invinge sau de a te apropia macar de scorul lor. Sa nu uitam de faptul ca Ciolacu si PSD au umplut de bani moca in ultimii doi ani toata saracimea, bugetarimea si pensionarimea mioritica, in detrimentul mediului privat, a economiei romanesti si a datoriilor nationale. Nu ai cum sa te bati cu ei si sa furi din electoratul lor venind cu politici de stanga si cu promisiuni de mocangeli fictive si probabile in timp ce ale PSD-ului sunt certe, reale si aplicabile AZI, nu posibil candva in viitor. Ar fi putut fura in schimb voturi de la PNL, USR, PMP, REPER, Forta Dreptei, etc si de la toti pacalicii astia „de dreapta” care multi dintre ei nu vor mai depasi pragul electoral, iar PNL-ul este un partid in ruina si se va duce muuult mai in jos, poate chiar pana la disparitie, daca tot insista sa-l puna cap de lista la parlamentare pe infractorul ala de Iohanis, care oricum a fost o catastrofa politica, doar pentru ca boul asta infractor sa aibe imunitate si timp pentru a i se prescrie procesele.

    5. Mai mult AUR si mai putin SOS, au fost hartuiti, anchetati, arestati preventiv, cu telefoane si calculatoare confiscate inainte de alegerile europarlamentare. Ar fi trebuit sa priceapa ceva din treaba asta. In mod evident, atunci tinta a fost Simion si AUR, dar nu au reusit sa-i desfiinteze, asa ca acum au trecut la Sosoaca si la SOS, care sunt mai mici. Pe Sosoaca au reusit sa o termine atat pe plan local cat si la europarlament. Local a fost exclusa de la alegeri iar in Parlamentul European a fost sanctionata. Este foarte probabil sa o acuze de extremism, antisemitism, legionarism, putinism, etc si chiar sa o acuze si aresteze pe plan local, actiune care va determina in mod implicit si excluderea din Parlamentul European. SOS fie va fi scos in afara legii, fie ii va fi invalidat ceva pentru a nu putea sa participe la alegeri, fie va fi furat la vot, dar in mod cert nu va mai intra in parlament. Apoi dupa ce se creeaza acest precedent au la dispozitie 4 ani pentru a optimiza si legaliza procedurile pentru a putea scapa de AUR si de cine il va conduce si implicit de urmatoare partide si lideri „extremisti”.
    Nu au invatat nimic din primavara si nu vor invata nimic nici acum. Isi vor merita soarta.

    6. La presedentie Ciolacu este automat in turul doi iar principalii contracandidati cu sanse reale sunt Geoana si Simion. Ciuca si Lasconi nu au nici o sansa de a intra in turul doi, indiferent cate voturi vor fura, iar restul sunt nesemnificativi. Ciolacu si Geoana sunt ambii oamenii PSD-ului si ai sistemului, aceeasi Marie cu alta palarie. Nici nu conteaza cine castiga pentru ca nu se va schimba nimic. Simion in schimb nu reprezinta sistemul actual, sau o face doar partial, avand sanse reala sa faca ceva deranj.
    La parlamentare PSD va obtine peste 30-35%, PNL si USR sunt doar glume proaste, iar restul nu vor intra in parlament decat prin furt, nu prin voturi, asa cum au facut partidul lui Ponta si al lui Basescu la ultimele alegeri, sau asa cum a fost bagat cu forta UDMR doar pentru a mima diversitatea si democratia. Acum la modul real AUR este cu cel putin 5 procente peste PNL si dublu fata de USR. Iar acest lucru inseamna „buba mare” pentru multi.
    Singura sansa de scapare si de „normalitate” a fi ca Simion sa ajunga presedinte si AUR sa fie votat masiv pentru a putea avea un scor peste 25% la parlament. Orice vot pentru alti „suveranisti” ca Terhes sau oricare alti candidati este un vot irosit in defavoarea lui Simion. Orice vot de „razbunare” in favoarea lui SOS, cat si orice vot pentru alta formatiune „suveranista” este un vot irosit in devavoarea AUR.

    7. Nici Sosoaca + SOS si nici Simion + AUR nu sunt salvatorii natiei.
    Sosoaca + SOS sunt doar raul cel mai mic.
    Simion + AUR sunt doar o alta catastrofa dar nu de dimensiuniile apocaliptice ale PSD, PNL, USR, UDMR si restul. Numai pentru faptul ca Simion si AUR au „recunoscut” un asa zis holocaust al romanilor impotriva evereilor care NU A AVUT LOC, sau ca s-au dat peste cap sa introduca ca materie obligatorie de studiu in scolile romanesti a Istoriei Evreilor, transformand Romania in prima natiune din lume care invata in mod obligat istoria altui popor, ar trebui sa sfarseaca cu totii la zid la Targoviste! Este o naivitate de nederscris sa crezi ca mascaricii astia TRADATOTI DE NEAM SI DE TARA si cu botul plin de rahat strain sunt salvatorii natiunii si ai tarii. Oricum, programul lor electoral este plin de ineptii si platitudini socialiste si de pupincurisme la adresa strainilor: UE, NATO, SUA, Israel…

    8. Oamenii cu adevarat inteligenti cunosc aceste lucruri:
    https://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/


    „Putin nu prea are cum să o salveze şi pe Şoşoacă, deşi după ce i s-a întâmplat, ar fi fraieră dacă nu profită de oferta ruşilor de relocare.”

    Exact!
    Bagajul, ura si la gara!
    Impreuna cu toata familia.
    Daca mai ramane la joaca pe aici prin curtea scolii, o mirleste rau de tot si infunda puscaria. Plus ca ii vor confisca tot si va ramane saraca lipita si muritoare de foame. Este prostie maxima sa crezi ca tu singur te poti bate si poti castiga in fata unui intreg „aparat de stat” putred de corupt si sluga supusa a „aliatilor externi”.
    Probabil aceeasi soarta cu Sosoaca o vea avea si doctorul Razvan Constantinescu, alt interzis la alegeri.
    Simion pentru moment este in siguranta. Simion si AUR par mai mult opozitie controlata, pe modelul Meloni si Salvini din Italia, decat adevarati „revolutionari nationalisti anti-sistem”.


    „Ciolacu nu îl duce capul să facă calcule şi să implementeze astfel de operaţiuni şi nici Ciucă care aţi văzut la o emisiune TV recent unde s-a făcut de râs, că nu e capabil nici să înţeleagă o întrebare”

    Ciolacu este un șmenar semianalfabet care nu are nici macar balcalaureatul luat, este incapabil sa conduca cu succes o banala covrigarie la colt de strada, plus ca este un anaflbabet financiar si economic care abia acum in prag de alegeri si dupa mai bine de un an de cand este prim ministru declara in mod public ca a inceput sa ia lectii de economie, iar penibilul soldatoi Ciuca „sa traiti! ordinul se executa nu se discuta!” tocmai a demonstrat in mod public ca este ceea ce se numeste un ANALFABET FUNCTIONAL, fiind incapabil sa inteleaga sensul cuvintelor intr-o propozitie simpla si banala.


    PS. Vad ca ai schimbat tema.
    Dimensiunea fontului standard (font-size) pentru paragraf (p) este prea mica, de 14px / 100%.
    Fa-o mai mare de 18px / 128%.

    1. admin

      Eu pe Simion îl văd produs după template-ul Zelensky; are şi acelaşi profil, tânăr fără job, care a făcut diverse activităţi, care a militat pentru bopor dar care e alături de AMERICA care este mântuirea ucrainienilor şi a românilor.
      Aşa cum Zelensky are periodic campanii de promovat un anume mesaj, tot aşa şi Simion, pompează pas cu pas anumite topicuri ca într-o regie de teatru absurd. De când a luat-o alături pe evreica aia de era consilieră politică la PSD m-am prins care e treaba cu AUR.
      Eu cred că au nevoie de un backup la Coaliţie când vine războiul pentru a mobiliza populaţia să ia arma în mână. Pe Simion l-au profilat şi construit ca om aproape de popor cu ajutorul plandemiei, lider anti-sistem pe care plandemie de fapt a crescut deoarece avea spatele acoperit că altul în locul lui rămânea falit din atâtea amenzi şi contravenţii.

      Switch-ul lui Simion de la lider anti-sistem la lider anti-putin va fi unul facil, dar ce nu înţeleg algoritmii lor este că românii nu se lipesc de o persoană ci de o idee, iar vrăjala cu baubaul rusesc nu e înghiţită cu toate eforturile lor de spălat creierii, la fel ca şi cu vaccinul în plandemie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.