Previziuni 2016

optimism-2016Anul 2016 va fi un an al pacii si intelegerii intre popoare. Uniunea Europeana va spori in democratie si multiculturalism, iar criza economica va fi istorie. Unitatea in diversitate va deveni finalizata si noi valente ale europenismului vor atinge culmi nesperate prin prisma dezamagirilor din 2015. Prosperitatea va salta nivelul de trai al tuturor membrilor UE si pana si Grecia va redeveni un Tigru al Balcanilor, bineinteles dupa Romania care va fi Dragonul Balcanilor.

Pacea va domni si in zonele in care in 2015 au fost unele mici probleme si neintelegeri cum ar fi Ucraina sau Siria. Aici, armele vor fi transformate in tractoare si cele rele se vor spala, Imperiul Anglo-American facand in sfarsit pace cu Rusia si aliatii sai din BRICS, desi bineinteles mici neimpliniri vor ramane. Scutul de la Deveselu va asigura protectie deplina pentru Romania si prietenii ei americani, chiar si impotriva extraterestrilor, nu doar impotriva iranienilor care oricum nu au atacat in ultimii 200 de ani nici o tara vecina dara-mite la mii de kilometri.

Economia Romaniei va dudui, salariul minim, salariul mediu si salariul maxim vor creste periodic si pensiile de asemenea. Noi si noi autostrazi vor aduce investitii neasteptate, pe langa intrarile de capital de la romanii plecati in strainatate care vor creste, desi romanii vor incepe sa se intoarca in tara mama in numar accelerat.

In plan politic, reforma sistemului va fi completa si chiar un nou sistem mult mai eficient si mai curat va renaste, in urma framantarilor din anul trecut, vrednic de a fi uitat. Politicienii nu vor mai fi corupti, DNA-ul va termina cazurile din anii anteriori dupa care din lipsa de activitate va intra incet in auto-dizolvare. Presedintele va mai face inca un pas inspre Romania normala, in care oamenii vor fi fericiti si vor zambi toata ziua, uitand de necazurile din trecut. Pana si certurile la talk-show-uri se vor termina, televiziunile plusand pe emisiuni culturale si educationale.

In concluzie, totul va fi bine in 2016, atat de bine incat traficul la blogul chiazna.ro va fi aproape de zero, nemaifiind subiecte fierbinti si oamenii preferand oricum sa se informeze din presa mainstream care va face un salt neasteptat si va fi cap-coada profesionista, de incredere, onesta respectand calitatea, civilitatea si creativitatea.

La multi ani!

2 thoughts on “Previziuni 2016”

  1. Si noi, astia care nu pricepem CUM va fi bine, in sfarsit reeducati , ca personajul din ” 1984″, vom striga : Ce orbi am fost pentru atata timp!

    Reply
  2. Anti-previziuni? Sau ceea ce NU va fi? 🙂 La Multi Ani draga prietene, si astept cu nerabdare sa ne provoci si la anul, insa si in anii care vor urma!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.