De ce începe sistemul să accepte ideea originii sintetice a virusului?

Unii, cum ar fi Chris Martenson, zic că sistemul se prinde în sfârșit că virusul a scăpat din laborator. Dar de ce tocmai acum și de ce așa dintr-o dată, fără să apară noi dovezi zdrobitoare?

În primul rând, ce informații și ce rapoarte noi pot să apară acum la peste un an, care să aibă ceva nou în ele, să conțină noi informații care acum un an nu ar fi fost depistabile … Este clar că singura schimbare nu este decât acceptarea ideii și rumegarea ei pe toate fațetele din cu totul alte motive decât intenția sau dorința de a descoperi adevărul.

Și de unde trag eu această concluzie? Din simplul fapt că punerea sub semnul întrebării a originii virusului nu vine la pachet deloc și cu punerea sub semnul întrebării a vaccinului. Totul este doar o ciuleandră a propagandei, doi pași înainte, unul înapoi. Și acum se face un pas înapoi pentru a prinde noi energii în propagarea următorului pas care este “certificatul verde” sau poate … noile tulpini de la toamnă.

Nu deloc lipsite de interes sunt și uneltele prin care se întâmplă această “întoarcere” a narativului principal al sistemului. Avem pe de o parte nu știu ce raport de inteligență, avem pe de altă parte preluarea raportului în principalele trusturi de presă și pe de altă parte avem “adaptarea” fact-checkerelor (semafoarele sistemului) la noul narativ. Și în timp ce nu mai banează pe creatorii care susțin că virusul e scăpat din laborator pe Youtube, Google sponsorizează și promovează video-urile Guvernului României de reclamă la seruri experimentale.

Dacă am avea timpul și pasiunea, am putea chiar face o paralelă cu schimbarea switch-ului cu privire la măști. După cum știm, narativul principal a mai avut un switch masiv de plasare cu privire la un anume topic, bunăoară cu privire la măști. De unde inițial măștile nu erau bune și nu era recomandată purtarea lor, ulterior masca a devenit un simbol, un marker, un botez în religia noului reset: cine acceptă și luptă masca este “cetățean responsabil”, adică sclav al noului reset, cine nu, este reacționar, adică dușman.

Dar care să fie rostul acestor schimbări de perspetivă și de ce sunt false speranțe că această întâmplare reprezintă o oază de speranță că mai există posibilitatea ca adevărul să iese la suprafață și ca noul reset să piardă bătălia plandemică? Să nu uităm că toate mișcările care se fac nu sunt întâmplătoare și sunt bine calculate, având în spate nenumărate teste și analize pe loturi … reprezentative care au reacționat cum trebuie și prin urmare acum se aplică povestea la întreaga populație.

Un posibil răspuns este că simpla acceptare a posibilei origini sintetice a virusului nu face decât să mențină interesul și discuția despre virus într-un moment în care lumea cam începe să uite de el și cum a venit vara și nu mai sunt răceli, numărul cazurilor scade. A vorbi despre ceva care nu a existat (o boală nasoală, periculoasă, care să justifice tot circul prezent) introducând doar un nou subiect care să consolideze minciuna, nu face decât să ajute la etapele următoare ale dramei: obligativitatea vaccinării și introducerea certificatelor de vaccinare. Altfel spus, dezbaterea acestui subiect, cu pro și contra nu este decât un joc de argumentare în aceeași paradigmă, a acceptării existenței plandemiei și a virusului. Dacă a venit din laborator, înseamnă că virusul chiar există (adică este periculos suficient ca să justifice circul).

Deoarece timpul a fost scurt de la lansarea vaccinului (cam mijlocul iernii) până la trecerea vremii reci și cum cazurile au scăzut drastic, o dată cu venirea soarelui și cu revenirea nivelului normal de vitamina D al oamenilor, ar exista riscul ca oamenii să uite că trăim într-o plandemie, cu toate eforturile supra-umane depuse de guvernele din toate țările. Prin urmare, e nevoie de un nou Breaking News care să sublinieze din nou că virusul există cu adevărat (în sensul că este periculos, foarte periculos) și pentru a lansa o poveste nouă de care oamenii nu s-au plictisit, se lansează ideea că virusul este scăpat din laborator. Ori dacă e scăpat din laborator, este clar ceva periculos și trebuie să ne vaccinăm chiar dacă deocamdată cazurile tind la zero. Totul este doar un mecanism de control.

Nu mai contează dacă conspiraționiștii au zis de la început că virusul de scăpat din laborator, nu mai contează că se pune întrebarea dacă nu cumva există și vreo legătură între producătorii de vaccinuri și acest … “accident” – acestea sunt chestiuni de finețe pe care nu și le pun oile retardate care sunt ușor ademenite și nu răspund decât la frici primare. Oile nu analizează prea profund subiectele chiar dacă mai e una pe ici pe colo care ridică din urechi și înțelege că ceva e putred cu plandemia asta.

Ce urmează? Evident, narativul evadării din laborator nu are unde să ajungă prea departe. Este la fel ca hackingul de către ruși al alegerilor din SUA. Imposibil de dovedit, ușor de măcănit. În schimb, consecintele pentru gloate sunt clare: sistemul are unelte puternice de ținut sub control și marșul tembel către transformarea organismului într-un sistem de operare cu update-uri periodice de vaccinuri genetice. Aceasta este de departe ținta finală la care se va ajunge mai repede sau mai târziu.

5 thoughts on “De ce începe sistemul să accepte ideea originii sintetice a virusului?”

 1. Un alt pas intermediar: sistemul chinez de control al maselor prin scorul social. Articolul este vechi de doi ani deja, între timp au îmbunătățit tehnologia. Nu că ar fi chinezii niște minti luminate, ci pentru că ei își permit pe față să implementeze astfel de nenorociri. Emisefera vestică încă se mai împiedică de niște drepturi ale omului, dar cu ajutorul pandemiei se rezolvă și la noi.

  Interesant este că sistemul se exportă. Deși aspru criticați, chinezii servesc drept model tuturor dictatorilor, știuți sau neștiuți. Toți visează umed să aibă un astfel de control asupra propriilor cetățeni.

  https://nypost.com/2019/05/18/chinas-new-social-credit-system-turns-orwells-1984-into-reality/

  Reply
 2. Vaccinul pare a fi doar un mijloc pentru atingerea urmatoarei etape, nu un scop. Politica si banii si internetul sunt prea soft cand vine vorba de controlul maselor si de a fura libertatile oamenilor. Popoarele sunt prea eterogene, guvernele prea diferite, ar trebui asteptat inca 200 de ani pana sa instaureze un guvern mondial. Trebuie sa recunoastem ca din 2020 incoace s-au facut niste pasi uriasi pentru strangerea lațului si pentru transferul puterii statelor catre structuri supra-statale. Ceva ce nici in 2001 nu s-a reusit, cand fu’ smechereala cu WTC, nici in 2008 cand s-a exportat recesiunea fabricata in SUA pentru ca FMI-ul sa ajute (= sa cumpere) guvernele lumii.

  Si acest transfer de putere este un pas intermediar catre altceva, adica spre o reunire a acelor structuri globale sub umbrela uneia singure – guvernul mondial. Si acela va fi un pas intermediar catre altceva – aratarea unui “presedinte” mondial. Ce va urma de aici… s-a profetit deja in Apocalipsa.

  Concluzionand: ce-i impinge pe “profeti” sa intensifice eforturile de subjugare a popoarelor lumii? Probabil au deja “presedintele” pe teava, dar inca nu i-au pregatit tronul, iar dracul cel batran tuna si fulgera nervos pe la liturghiile satanistilor ca sunt niste incompetenti si-i incurca planurile.

  Intre timp, apropos de viitoarele pandemii, care vor deveni un nou mod de viata, deja se arunca semintele pentru pregatirea mentala a publicului telespectator (asa cum s-a facut si cu vaccinarea la rapel 3):

  https://observatornews.ro/sanatate/vom-avea-covid26-si-covid32-avertismentul-unor-importanti-experti-americani-despre-originea-sarscov2-422443.html

  Reply
  • Jay Dyer zicea ca chiar au incercat niste oameni “iluminati” prin anii 50 sa faca un fel de organizatie oculta care pentru unirea tuturor oamenilor sa incerce sa promoveze ideea unui atac extraterestru. Planul era sa pompeze articole in presa prin care sa sugereze ca exista ET si ca suntem in pericol, deci trebuie sa ne unim, sa facem un guvern mondial … Nu le-a mers pentru ca au inceput sa apara telescoape si nu prea puteau manipula …

   Reply
 3. Hristos a inviat,

  Mi se pare hazardata afirmatia de la final: “… transformarea organismului într-un sistem de operare cu update-uri periodice de vaccinuri genetice. Aceasta este de departe ținta finală la care se va ajunge mai repede sau mai târziu.”

  Poti da ceva detalii tehnice despre cum presupui tu ca s-ar transforma organismul intr-un “sistem de operare” cu update-uri prin vaccin?! Mi se pare SF 100%. Poate peste 100 de ani.

  In plus, care ar fi scopul final-final, deoarece chestia cu sistemul de operar e o tinta finala tehnica, dar ce se doreste prin aceasta? Daca scopul e controlul omului, mi se pare un overkill (si briciul lui Occam spune ca e prea complicat sa inventezi o pandemie + vaccinuri “software” pentru un scop care se obtine mult mai usor – bani, politica, internet etc).

  Reply
  • scopul final este controlul mai facil – de ce crezi ca dau afara politia in SUA? pentru ca la urmatorul update o sa fie un patch de calmare a turbatilor

   Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.