Viitorul președinte va fi NATO

Tot zgomotul cu privire la cine va candida de la ce partid în colonia România este inutil. Dileme ar putea fi dacă am avea democrație dar de când cu plandemia și resetul, alegerile nu sunt lăsate la întâmplare, opoziția având doar rol de decor ca să prostească masele. La cea mai mică tentativă de pierdere a puterii de către partidul unic controlat de Reset, se intervine prin subteran și se rezolvă problema prin coaliție sau proteste.

Cehia are președinte NATO

Așa cum Geoană a fost pompat la noi ca canditat aproape sigur al sistemului, dar Dumnezeu i-a cam tăiat macaroana cu mici “semne” ca să se pocăiască înainte de judecată, la fel în Cehia a fost ales președinte un fost general – Pavel. Fostul președinte Milos Zenan cam ținea cu țara și le punea bețe în roate resetiștilor, prin urmare l-au mătrășit rapid. Au pus și un miliardar să pozeze ca canditat al opoziției și simularea alegerilor democratice a fost perfectă – diferența a fost de 5%.

După greșelile din trecut Resetul nu va mai permite alunecări ca în Polonia și Ungaria deoarece se pregătește de război, SUA având în plan să mărească la 100.000 numărul total de soldați care să fie mobilizați în proximitatea liniei de front pentru a se pregăti de război.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.