Despre cum CDBC-urile nu rezolvă nicio problemă

Dumnezeu mai lasă pe ici pe colo câte un om al sistemului să spună adevărul pentru ca oile să nu aibă răspuns când vor cădea în plasa lupilor.

Nu ştiu nimic despre Neel Kashkari decât că este preşedinte al unei filiale locale a Fed-ului din SUA, mai precis Minneapolis.

Iată pe scurt ce zice în filmuleţ, nu mai traduc deoarece cine nu ştie engleză, poate folosi Google Translate, nu există scuze.

“I keep asking anybody, at the Fed or outside of the Fed, to explain to me what problem this is solving… I can see why China would do it. If they want to monitor every one of your transactions, you could do that with a central bank digital currency. If you want to directly tax customer accounts, you could do that with a central bank digital currency. So I get why China would be interested. Why would the American people be for that?”

Neel Kashkari – Preşedinte FED Minneapolis

Pentru cine nu ştie, Fed-ul este o bancă privată cu câteva filiale. Deşi preşedintele Fedului e pus de guvern, dacă nu este acceptat de patronii Fed-ului nu poate fi numit. Trebuie să existe un conses şi niciodată nu a existat conflict între preşedinte şi bancheri. Cu filialele locale nu ştiu care e taina, dar nu contează. Important este că omul e ditamai bancher, o rotiţă importantă din sistem şi teoretic el ar trebui să facă propagandă pentru CDBC-uri.

DAR, deoarece Fed-ul este privată, are patroni privaţi, şi deoarece CDBC-urile vor distruge pe termen mediu sau lung băncile private, evident că există această rezistenţă şi poate de aceea Neel este tolerat şi poate chiar încurajat să lanseze astfel de mesaje. Alternativ, e posibil, ca dat fiind că CDBC-urile sunt ceva atât de nou, să mai existe dizidenţi pe ici pe colo, agenţi care nu sunt încă aliniaţi la program.

Dar nu despre actorii interesaţi şi eventuala opoziţie la CDBC-uri doresc să discut ci despre ce spune omul ăsta, ceea ce eu am tot detaliat de-a lungul articolelor despre CDBC-uri: nu există explicaţie şi justificare pentru existenţa acestora, alta decât controlul total asupra populaţiei.

Am mai repetat că la noi, deja companiile vor folosi de la 1 Ianuarie un sistem de raportare TOTALĂ a facturilor la ANAF, în timp real. Practic în viitorul apropiat, dacă o factura nu are ştampila ANAF, nu e valabilă. Poate că ANAF-ul actual chiar nu are chef să facă poliţie, dar când IA va prelua controlul şi va exista integrare între sistemul de validare a facturilor ANAF şi sistemul de paşapoarte de vaccinare, teoretic va fi foarte uşor ca anumite tranzacţii să fie validate doar dacă eşti vaccinat. Sau doar dacă nu ai votat cu AUR. Sau doar dacă nu ai zis ceva împotriva Guvernului. Cum e acum în China, cum zice Neel.

Este evident aşadar că noua infrastructură care se construieşte este o mare perversiune şi ce doresc să subliniez că nu atât bancherii sunt interesaţi pentru această trecere cât elitele, cabala secretă care conduce lumea şi care pune peste tot lideii, penetrează guvernele etc. Dar cum de Neel nu a fost penetrat? Mai contează? Peste tot sunt oponenţi şi e posibil ca un oponent sau un contestatar al narativului oficial chiar să fie util în algoritmul de modelare socială care ne fierbe în oală pas cu pas şi ne face să stăm pasivi privind şi aşteptând ca problemele care ne vor afecta mâine, deoarece sunt anunţate clar de cei care şi le doresc implementate.

Şi deoarece mă gândesc că în general tonul articolelor mele este unul negativ, ţin totuşi să aduc şi o nuanţă care să mai îndulcească puţin perspectivele sumbre care ne aşteaptă o dată cu introducerea CDBC-urilor şi resetarea sistemului financiar: e posibil ca CDBC-urile să nu aibă succes şi infrastructura acestora să fie doar construită paralel ca un backup pentru eventualitatea unui crash al sistemului financiar actual, care este foarte posibil. Dacă păpuşarii actuali care sunt la cârmă, nu fructifică timpul rămas pentru încropirea unui alt sistem, crashul nu poate aduce decât război mondial şi/sau trecere la aur, care nu poate fi controlat, prin urmare e posibil ca CDBC-urile să fie introduse şi folosite în paralel doar ca propteală la sistem, nu ca unealtă de control.

Evident că dată fiind oportunitatea, nu văd cum cei care au hamurile la ditamai arhitectură de control să nu o folosească în caz de nevoie şi pentru altceva decât extras impozite, folosit dobânzi negative, introdus UBS şi alte lucruri aparent bune şi fără semniticaţie demonică gen Apocalipsa 13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.