Geoană, prostănac, dar slugă credincioasă NATO

Porecla de “prostănacul” a fost dată lui Geoană de Ion Iliescu după ce acesta a dat cu piciorul şansei să fie preşedinte din exces de linguşire şi ascultare faţă de stăpânul lui din acea perioadă, mafiotul Sorin Vântu, unui dintre şmecherii perioadei de tranziţie când sub sistemul corupt condus de psd-iştii din acele vremuri, încă era posibil ca să faci un fond de investiţii de unde să sifonezi peste noapte banii oamenilor. Şi asta avea loc la 2-3 ani după Caritas.

Caracteristica de slugă credincioasă a lui Geoană dar mai ales “rădăcinile sănătoase” ale sistemului securist din care provine, l-au propulsat pe Geoană până la funcţii înalte, de om de marketing al NATO, căci asta e singurul rol pe care Geoană îl are la NATO, nimic altceva. Oricât am studiat, nu am descoperit ce presupune meseria lui Geoană de la NATO. Atât din informaţiile de pe site-ul NATO cât şi din articolele cu activitatea şi comunicatele lui Geoană, tot ce face el este marketing/propagandă. Geoană nu discută cu şefi de state, nu discută cu reprezentanţi politici sau ai armatelor ţărilor membre NATO, Geoană nu participă la conferinţe sau şedinţe unde se ia vreo decizie. Geoană are un birou la NATO de unde nu face altceva decât să trimtă comunicată în presă, să dea interviuri şi nimic mai mult. Evident că mesajele transmise sunt validate de conducere şi vin la pachet, tot ce face Geoană este să mărunţească hrana greu de digerat pentru prostime şi să pozeze cu faţa zămbitoare ca să convingă boporul că deoarece el este un om cumsecade, NATO este bun.

Teoria lui Cristoiu este că Geaonă este un canditat fezabil pentru segmentul suveranist. Ciorba din politichia mioritică este mai scârboasă acum ca niciodată. Nici măcar aşa zisul curent naţionalist pentru care avem teoretic mobilizarea şi haosul coaliţiei nu este măcar brumă de naţionalism.

La o primă vedere, am putea gândi că AUR, la ce papagal are, niciodată nu va tolera o colaborare cu Geoană. Dar după renunţarea la principiul deosebirii de mizeria din politica mioritică şi a intoleranţei traseismului politic, AUR e capabil de orice. Încă o dovadă dacă mai avem nevoie că AUR nu este deloc o mişcare suveranistă sau pro-românească, ci de fapt este o încă un partid condus de forţe obscure pentru interese evident anti-româneşti.

Am spus-o şi voi repeta: dacă pseudo-suveranismul românesc va fi tolerat de eurosoviet şi vom avea AUR ca forţă dominantă, va fi doar pentru mobilizarea românilor împotriva ruşilor când situaţia în Ucraina va deveni mult mai nasoală şi ultima şansă de escaladare pentru Imperiu va fi Moldova. Nu reiau aici argumentele din numeroasele articole scrise despre acest subiect, printre care şi cel anterior.

Dar de ce ar merge AUR cu Geoană şi nu cu Simion? Deoarece nu AUR decide cu cine merge AUR. După cum vedem, la primăria Bucureştiului, care se ştie că este o trambulină pentru preşedenţie, Simion a refuzat să candideze deşi evident ar fi tras partidul în sus. Asta arată că ceva e putred în AUR. Dar nu doar că Simion nu a candidat cum era firesc pentru un partid de opoziţie care doreşte să preia puterea şi se foloseşte de orice oportunitate, dintre care punerea unui candidat popular la nişte alegeri la capitala ţării era o decizie firească şi la mintea cocoşului. AUR nici măcar nu a pus un nume cunoscut pentru a fructifica măcar parţial această oportunitate de a nu pierde din procentele pe care le are. Numirea unui noname la candidatură este cea mai proastă decizie strategică şi este nu o greşală ci o greşală calculată şi decisă de centre de putere care evident nu doresc ca AUR să câştige alegerile.

Nu vreau să reiau aici concepte din psihologia mulţimilor sau chestiuni de inginerie socială şi electorală în epoca inteligenţei artificiale. Este însă clar, sper eu, că nu AUR e pericolul pentru Imperiu ci votanţii AUR. Aşa cum în SUA nu de Trump le e frică ci de votanţii lui Trump. De ce? E simplu, la mintea cocoşului: deoarece votanţii patrioţi vor patriotism şi naţionalism şi progresiştilor le este frică de aşa ceva. Tot ce vor globaliştii şi progresiştii este distrugerea identităţii naţionale, culturale, religioase şi identitare. De aceea avem organizaţii supra statale, deoarece se încearcă construirea unui stat global, tehnocrat, condus de o elită “luminată” cu ajutorul automatizării, digitizării şi tehnologiei în general. De aceea cultura este anihilată prin promovarea “diversităţii” culturale care nu este altceva decâd distrugerea oricărei ierarhii valorice. Că religia este considerată perioculoasă şi antisocială, nu mai trebuie să detaliem: în SUA, creştinii naţionalişti sunt deja consideraţi grupuri de persoane cu risc de terorism. Distrugerea identităţii individuale se face prin atacul asupra realităţilor biologice, despre care de asemenea nu mai trebuie să detaliem.

Prin urmare, aşa cum le e frică de votanţii lui Trump în SUA, deoarece coalizarea unui grup cu idealuri comune, clare, simple şi anti-sistem, este evident un risc existenţial pentru elite, tot aşa le este frică şi la noi de votanţii lui AUR. Şi dacă conducerea AUR este deja controlată şi îi au la mână, încă mai există riscul ca votanţii lui AUR să se trezească şi la pachet cu câştigarea puterii, eventual să ceară şi ieşirea din UE şi NATO ceea ce ar fi naşpa pentru sistem. Căci altceva nu îi interesează, deoarece câtă vreme rămânem în UE, alinierea se va face în continuare, fie mai încet, fie mai accelerat. Şi vedem deja că ceea ce altă dată constituia strigător la cer, cum ar fi educaţie homosexuală în şcoli, acum există şi nimeni nu mai face scandal. Dar cel mai bine, putem vedea cum coerciţia economică are putere să dicteze şi schimbările politice şi sociale în Grecia unde după închiderea bancomatelor din 2012, la nici 10 ani s-a ajuns la legalizarea căsătoriilor homosexuale, lucru de necrezut atunci, când grecii, inflamaţi de sentimente anti-europeniste, erau mai extremişti decât Putin împotriva vestului. Între timp, ingineria socială, manipularea prin presă, ranforsarea serviciilro de securitate şi controlul strâns al partidelor politice, a dus la rezultatele actuale.

La fel va fi şi la noi, dacă românii nu vor beli ochii în Duminia Orbului, ceea ce ar fi pentru prima dată în ultimii câteva sute de ani.

6 thoughts on “Geoană, prostănac, dar slugă credincioasă NATO”

  1. AUR si Simion sunt de nevotat!
    Mai ales dupa ce Simion a avut tupelul sa mearga in Israel si sa “recunoasca” un asa zis holocaust al romanilor fata de evrei, si dupa ce AUR s-au dat peste cap sa transforme Romania in prima natiune de pe glob care introduce obligatoriu ca materie de studiu in licee “istoria evreilor”.
    AUR este nimic altceva decat o molima asa zis “nationalista” care va pune tara in genunchi, si care contrar aparentelor, nu a aparut asa din senin sau din spuma marii cum cred unii. Deocamdata nu se stie exact ce servicii sau sponsori ii tin in spate de atata timp, dar au aparut in acelsi timp cu USR, unii progresisti, altii “nationalisti”, dar si unii si altii aveau cate ceva de “salvat”.

    _____
    “Numirea unui noname la candidatură este cea mai proastă decizie strategică”

    La parintii mei in oras, candidatul SOS la primarie este un nimeni iar candidatul AUR este un fost bisnitar si un lingau de-al mafiei locale deghizat in antreprenor. Programa AUR este o gluma proasta plina de bla-bla-uri, prezentata extrem de sumar si pliantele sunt pline de fotografii in care apare bijnitarul + Simion si cu alte “personalitati” AUR.

    SOS a distribuit pliante in care apare un nene cu un nume pe care scrie “Votati-l pe Ionel Ionescu, candidatul SOS la primarie”, fara sa spuna cine este Ionel, ce studii are, ce pregarire profesionala are, ce experienta profesionala are, cu ce se ocupa, etc. iar “proiectele” ce vor sa le implementeze, doar le enumera si eu le impart in doua cartegorii:
    – fanteziste si lipsite de sens ca: telegondola, observator astronomic, gradina botanica, etc.
    – marxiste si falimentare ca: transport public gratis, subventii la utilitati, etc.
    Tipic pentru niste imbecili care sa adreseaza altor imbecili!

    Cel mai bun si realist program si cea mai realista si profesionista echipa de consilieri o are PNL-ul care se va lupta cu PSD-ul ce a devalizat si distrus in ultimii 8 ani orasul si realizarile bune si reale facute in doua mandate anterioare de un primar si consilieri PD. Nu stiu ce sanse va avea in fata hoardelor de prosti ce au primit in ultimii ani mocangelei de la PSD, dar asta este situatia. In afara de PSD si PNL nimeni nu are sanse reale de castig la locale si aici se va da lupta. La tine in Craiova am inteles ca multa lume este multumita de Olguta si de PSD. Probabil ca tot ei vor castiga, craiovenii neavand motive reale de a vota cu AUR sau cu partide minuiscule ce nu au echipe mari de profesionisti pe plan local si implicit nu au nici programe realiste de pus in practica.

    La europarlamentare, la parlamentare si la presedentie, lucrurile stau altfel. Acolo poti vota lejer un partid ca SOS si sa il bagi in parlament, iar la presedentie depinde mult de candidat. Nu cred ca Geoana, Ciuca, Ciolacu, Kovesi, Maia Sandu, etc. au vreo sansa de castig si nici nu cred nici ca Simion, Puric, etc ar avea vreo sansa. Jocurile sa fac altfel si candidatii trebuie sa aibe alte calitati si aptitudini.

    _____
    “Este însă clar, sper eu, că nu AUR e pericolul pentru Imperiu ci votanţii AUR. Aşa cum în SUA nu de Trump le e frică ci de votanţii lui Trump.”

    Cred ca de votantii SOS, nu de votantii AUR.

    _____
    “Tot ce vor globaliştii şi progresiştii este distrugerea identităţii naţionale, culturale, religioase şi identitare. De aceea avem organizaţii supra statale…”

    Programa SOS la europarlamentare, spre diferenta de programa AUR, este 100% impotriva progresismului, a globalismului si a organizatiilor globale si este 100% pro nationalista in mod real, nu mascareala marca AUR.
    Asta este motivul real pentru care SOS trebuie votat neaparat la euro parlamentare si la parlamentare, plus la alegerea consiliilor locale si judetene. Pentru primar si presedinte consiliu judetean, difera de la caz la caz. La mine in oras nu pot sa votez cu un bisnitar si nici cu un nimeni, nici unul nici altul neavand vreo sansa reala de a castiga.

    _____
    “Dar cel mai bine, putem vedea cum coerciţia economică are putere să dicteze şi schimbările politice şi sociale în Grecia unde după închiderea bancomatelor din 2012, la nici 10 ani s-a ajuns la legalizarea căsătoriilor homosexuale, lucru de necrezut atunci, când grecii, inflamaţi de sentimente anti-europeniste, erau mai extremişti decât Putin împotriva vestului. Între timp, ingineria socială, manipularea prin presă, ranforsarea serviciilro de securitate şi controlul strâns al partidelor politice, a dus la rezultatele actuale.”

    Saracia, prietene, saracia, nu ingineria sociala!
    Cand zilnic, timp de ani de zile iti chioraie matele de foame, putin iti pasa ca Valilica il pompeaza pe sub codita pe Costelus!

    vezi episoadele 2, 3 si 4
    https://youtube.com/playlist?list=PLHIu1RcfIiy9PYDAocUxURdwFCUDSSO6v

    _____
    In concluzie:
    Votati SOS – Sosoaca, nu AUR – Simion si nici PSD, PNL, USR, etc!
    SOS este singurul partid cu o programa autentic nationalista si trebuie obligatoriu bagati in consilii locale si judetene si in parlamentul Romaniei si European.

    _____________________________
    Programul Partidului S.O.S. ROMÂNIA privind alegerile pentru Parlamentul European cuprinde patru capitole:
    1. Măsurile care să îmbunătăţească în mod direct viaţa tuturor românilor,
    2. Apărarea drepturilor şi libertăţilor,
    3. Obţinerea păcii şi a prosperităţii,
    4. Apărarea tradiţiei şi a credinţei.

    Astfel, Partidul S.O.S. România apără dreptul românilor de a folosi lemnele de foc și centralele pe gaz și vom redeschide minele de cărbune. De asemenea, apărăm dreptul românilor la hrană sănătoasă, eliminăm standardele duble la produse şi protejăm fermierii şi agricultura românească. Totodată, încurajăm folosirea banilor cash şi simplificăm regulile fiscale, reducem taxarea muncii pentru toţi românii şi reducem vârsta de pensionare la maxim 60 de ani. Toate aceste lucruri pot fi obţinute la Bruxelles de europarlamentarii S.O.S. România.

    Apoi, vom obţine despăgubiri de la Comisia Europeană pentru achiziţia de vaccinuri anti-Covid şi pentru românii afectaţi de efectele secundare ale vaccinării, pentru familiile celor ucişi de vaccinare, precum și pentru familiile celor 65.000 de morți aruncați în saci negri de plastic. Vom stopa orice măsuri sanitare obligatorii şi dictatele anti-româneşti de la Bruxelles şi o vom alunga pe Ursula von der Leyen, autoarea vaccinării obligatorii şi a plandemiei la nivel european, de la conducerea Comisiei Europene.

    Cu privire la situaţia din regiune, Partidul S.O.S. România vrea neutralitate pentru România, oprirea implicării României în război, stoparea sponsorizării Ucrainei prin sistarea tuturor ajutoarelor financiare şi armate acordate Ucrainei şi cetăţenilor ucraineni, şi menţinerea păcii în Europa.

    De asemenea, apărăm toate drepturile și demnitatea românilor din diaspora şi sprijinim prin măsuri active întoarcerea românilor din diaspora ACASĂ.

    Totodată, apărăm suveranitatea României, superioritatea Constituţiei naţionale faţă de orice altă instituţie internaţională sau europeană, reinstaurăm supremația Constituției României. Recucerim şi impunem dreptul României de a avea o politică externă proprie. Partidul S.O.S. România va recupera resursele României din mâinile multinaționalelor și străinilor şi va elibera țara de bazele militare străine, întărind, în schimb, armata României.

    Astfel, Partidul S.O.S. România va recupera banii ţării prin obţinerea de fonduri europene pentru construcţia de autostrăzi, sisteme de irigaţii şi construirea Canalului Dunăre-Bucureşti. Dezvoltăm Portul Constanţa până la nivelul de cel mai important port din Europa.

    Vom încheia acorduri bilaterale cu statele unde muncesc românii pentru garantarea pensiei acestora şi întocmirea actelor necesare, dar şi pentru despăgubirea românilor în urma abuzurilor suferite în aceste ţări pe care le-au dezvoltat. De asemenea, vom acţiona pentru ca românii aflaţi în UE la muncă să fie egali în drepturi cu cetăţenii acelor ţări, obligăm ambasadele şi consulatele să acorde sprijin efectiv şi real acestora prin servicii oferite 24 de ore din 24.

    Partidul S.O.S. România protejează valorile şi tradiţiile creştine româneşti împotriva globalismului şi a agendei LGBT, aşa că interzicem educaţia de gen, operaţiile de schimbare de sex şi căsătoriile între persoane de acelaşi sex care nu pot fi recunoscute pe teritoriul României sub nici o formă.

    Reply
    • Principala problema a partidelor “suverane”, atât AUR cât şi SOS este că nu sunt REAL suverane deşi pompează pe suveranism. In fapt, în interiorul UE, nu mai este nicio brumă de suveranitate. Deja ne aflăm cam la 80% din procesul de diluare a statelor suverane în ciorba europenistă. Când spun 80%, spun că deja 100% din generaţiile din ultimii 15 ani sunt total spălaţi pe creier şi nu mai pot avea nicio idee originală sau critică, sunt doar NPC-uri care repetă scripturile învăţate, ca boţii de IA care sunt antrenaţi pe texte “de încredere”. Aceşti oameni nu pot schimba UE “din interior” deoarece sunt atât de incapabili că nici măcar nu înţeleg mecanismele de funcţionare ale UE sau intricaţiile complexe ale sistemului financiar european, total subjugat Fed-ului american.

      Personal, cât ştiu eu din organizarea UE, nu văd nicio posibilitate de a face ORICE pentru ţară, câtă vreme chiar dacă 100% din parlamentarii noştri vor fi suverani, aliniaţi, patrioţi, vor reprezenta sub 5% din parlamentul UE şi nu vor putea schimba cu nimic nicio politică, nicio lege, nimic efectiv. Mac-mac, vor putea face, deoarece spectacolul chiar este încurajat şi opoziţia de formă este componentă importantă din spoiala de democraţie imperialistă a UE.

      Maxim ce ar fi putut face acum nişte partide “suveraniste” – şi de aceea îi acuz şi îi fac ipocriţi – ar fi fost renaşterea şi stimularea unei gândiri suveraniste care să ne pregătească cât de cât pentru disoluţia imperiului, care va veni mai repede decât ne aşteptăm, cel puţin din cauza problemelor economice cauzate de reglementările tembele, dacă nu şi din cauza “ameninţării” ruseşti sau a războiului SUA-China care, chiar dacă va rămâne economic, UE va fi prostul de serviciu care va pierde orice oportunitate de a profita măcar de creşterea Chinei.

      Reply
    • Cu toate acestea, SOS in principal si mai putin AUR, sunt cele mai bune optiuni pe partea nationalista, suveranista si liberala pe care le are Romania in momentul de fata. Au mai fost in trecut Vadim + PRM si Dan Diaconescu + PP-DD dar stim care a fost soarta atat a partidelor respective cat si a liderilor lor. Daca te uiti cu atentie la programul SOS iti dai seama ca asa ceva ar fi trebuit sa aibe dobitocii aia care au distrus PNTCD-ul, ca de fapt SOS este nimic altceva decat un PNTCD modern dupa ideologie, doctrina si program electoral, iar AUR se vrea un PNL modern.
      Pacat ca niste impostori si incompetenti au pus mana pe PNTCD si l-au distrus, iar PNL este pe cale de disparitie dupa unificarea cu aripa FSN – PDSR – PD. Altfel ar fi stat lucrurile astazi daca ai fi avut un PNTCD si un PNL autentice si puternice care sa se opuna atat marxistilor clasici din PSD, neo-liberalilor din PD-PNL cat si neo-marxistilor din USR.
      Sa vedem totusi cati consilieri locali, judeteni si cati parlamentari vor obtine dupa toate alegerile de anul acesta SOS si AUR.

      Si da, generatiile din ziua de astazi sunt proaste de put si in viitor va fi mai rau! Campaniile electorale sunt modelate perfect dupa intelectul actualelor generatii si de aia s-a ajuns de la asa ceva:

      https://youtu.be/4QMF0Ofvd6Y

      la asa ceva:

      https://youtu.be/ZmcOtXHbou4

      In ceea ce priveste europarlamentarele, tine cont ca nu este vorba doar de ceea ce voteaza romanii. Sunt nemultumiri mari si in alte tari europene. Sa vedem de ex cate locuri vor ocupa partidul lui LePen, AfD-ul germanilor, partiduol fermierilor olandezi si al lui Gert Wilders, VOX-ul spaniloilor, etc. De asta este important ca si romanii sa trimita cati mai multi conservatori nationalisti si suveranisti acolo prin intermediul SOS si AUR. Vor face deranj mare, chiar daca sunt fake.
      Se spune ca pe la Bruxelles este deranj mare cu alegerile astea pentru ca se estimeaza ca “extremistii alt-right” sa obtina cel putin 30% din locuri, iar gurile rele vorbesc de un procent de ~50% din voturi.

      Dupa cum am mai spus si alta data, un RoExit este improbabil si principalii opozanti ai acestuia sunt cei peste 7 milioane de romani din diaspora impreuna cu familiile lor din tara, la care se mai adauga si freelancerii si firmele locale care depind economic de EU/vest impreuna cu familiile acestora. Nu ai cum sa sari peste ei. Chiar daca unii au multiple cetatenii sau au format familii mixte, iti garantez ca vor fi 100% impotriva iesirii Romaniei din UE.
      Mai mult decat atat, o izolare nationala ca pana in 1989 este imposibila si foarte putini o vor accepta.
      Brexitul a fost posibil pentru ca UK este o tara eminamente socialista infestata cu multe milioane de prosti care traiesc pe “benefits” de la stat si “dole” de la “council” si sperietoarea principala a fost ca “vin emigrantii si iti fura ajutoarele sociale”!

      https://youtu.be/j3mepZzFjL8

      https://youtu.be/chqH7ENDIDY

      https://youtu.be/4pO-S9un6i0

      etc.

      Reply
      • Explică-mi şi mie un parlament european 51% dominat de forţe suveraniste/naţionaliste/euro-moderate/conservatoare sau cum le-or zice ei, care să presupunem prin absurd că sunt uniţi şi bine organizaţi ce pot face?

        Din ce ştiu eu Comisia taie şi spânzură. Parlamentul nu are nicio putere! Nu poate propune legi, doar aprobă pe bandă rulantă ce vine de la comisie. Dacă presupunând prin absurd acest parlament ideal ar mişca în front şi nu ar accepta comisia care se construieşte de forţe obscure, prin negocieri “subterane”, nu prea există nicio cale prin care parlamentul să decidă structura şi componenta comisiei, ca să nu mai zicem că ce va face ulterior este total independent de parlament, singura putere pe care o au parlamentarii este să măcăne şi “să pună presiune” prin acest măcănit.

        Nu mai zic că dacă ies prea mulţi extremişti în Parlament şi Consiliul poate dizolva rapid parlamentul şi cere noi alegeri. Never say never, dar e absurd să gândeşti că un măr care a început să putrezească, se mai poate coace la loc şi procesul de putreziciune poate fi reversibil.

        Nici nu vreau să intru în discuţia de cât de naţionalişti sunt fiecare naţionalişti în parte şi cât de conservatori sunt toate culorile curcubeului de conservatori din viitorul parlament european.

        Reply
      • Desi nu sunt expert, am idee cum functioneaza comisia si parlamentul european. Dupa cum am mai spus, nemultumirile sunt tot mai mari in statele europene, din diverse motive, iar partidul lui LePen, AfD-ul nemtilor si partidul lui Wielders au peste 30% sustinere oficiala in tarile lor. Neoficial si practic, este posibil sa aibe mai mult decat atat si mai exista posibilitatea sa mai aibe sustinere si aliati si din partea altor paride mai mici cu viziuni similare. Nu stiu cat vor avea SOS + AUR, dar vor avea si ei un procent semnificativ.

        Iti scapa din vedere cateva chestiuni extrem de importante:
        1. Un procent mare in parlamentul european inseamna un procent mare si in tara, si invers, un procent mare in tara inseamna un procent mare si pe plan european. Mergi la vot si voteaza cu nationalisti in special la consilii locale, consilii judetene, alegeri parlamentare si daca vrei si la functia de primar, presedinte de consiliu judetean, si presedinte. Desi politica euoparlamentara ar trebui sa functioneze in oglinda cu politica locala, te asigur ca daca politicienii locali nu vor sa impuna si sa legifereze pe plan local deciziile si legile de la Bruxelles, acestea nu se vor putea legifera si aplica pe plan local, idiferent de ce zice si face comisia europeana cu mama, cu bunica, cu strabunica si cu tot neamul ei! Mac-mac-ul din parlamentul european, desi pare inutil in realitate nu e, pentru ca ar trebui sa reflecte politica locala nationala. Mergi la vot si voteaza masiv cu SOS si AUR.

        2. Exista tari in care aberatiile de la Bruxelles, indiferent cine le legifereaza, pur si simplu nu sunt puse in practica, vezi de ex Ungaria si nu numai.

        3. Consiliul european are “conducere rotativa”. Nu intamplator am amintit de Ungaria mai sus. Aceasta va prelua conducerea consiliului european de la 1 iulie 2024.
        https://www.stiripesurse.ro/ungaria-lui-viktor-orban-preia-sefia-ue-si-deja-contesta-un-mare-proiect-al-bruxelles-ului_3306491.html

        Problema ta este ca esti prea negativ si vezi totul doar in alb si negru, desi intre alb si negru mai sunt 99 de tonuri de gri. In 2020 erau o gramada de cretini panicarzi care insistau sa sutina ca in cativa ani marea majoritate a omenirii va fi exterminata. Uita-te in jurul tau si vezi realitatea. Viata merge inainte, iar oamenii care nu au fost atat de cretini incat sa se ascunda printr-o casa de chirpici pe la tara irosindu-si economiile si viata, au fost capabili sa duca o viata normala economica si sociala, iar cei inteligenti ce au fost capabili sa fructifice oportunitatile economice existente au fost capabili sa-si sporesca averea si sa-si imbunatateasca semnificativ stilul de viata.

        Aceeasi problema este si cu razboiul, in cazul absurd in care acesta se va extinde. Pe langa faptul ca o casa de chirpici de la tara nu te va salva in nici un fel in cazul unui razboi conventional, ca sa nu mai vorbim despre unul nuclear, te asigur ca nici un stat din vest nu mai vrea razboi pe teritoriul ei, cu atat mai mult cu cat sunt falite, nu au armata, armament si nici industrie militara si principalii opozanti vor fi exact cetatenii lor, adica cei care ar trebui sa lupte si sa sufere in razboiul respectiv. Este un non sens. Mai ales in cazul cetatenilor prosperi. Crezi ca astia au strans bani sa se bucure de viata intre ruine si daramaturi si printre bombe si mine? Uita de prostiile astea cu razboiul mondial si de cele cu bunkerele. Cateva rachete nucleare bine tintite pot face ca mari parti de teritoriu terestru sau intregi tari ca Noua Zeelanda, UK, Bwnelux, etc. sa aibe soarta Atlantidei.

        Aceeasi problema este si cu extreminarea in masa. Este tot un nonsens. De ce anume ai vrea sa-i extermini pe cei ce te slugaresc si iti consuma produsele si serviciile care te imbogatesc? Ca sa ajungi din nou sarac si sa muncesti tu?
        Se face o “exterminare planificata”, prin taxare si impozitare crescuta care sa tina prostii in saracie perpetua si sa-i forteze ca consume alimente proaste si chimizate, prin consum crescut de turun si de alcool, prin liberalizarea consumului drogurilor inclusiv a celor ieftine sintetice si extrem de daunatoare si toxice, prin LGBTQ+, etc. nu prin lagare de exterminare si nici prin ploi cu bombe.
        Bernard Arnault este considerat a fi unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta. Te-ai intrebat cum a ajuns in situatia asta, de ce ar fi de acord sa-i extermine pe aia care l-au imbogatit, sau de ce ar fi de acord sa traiasca printre ruine sau intr-un bunker? Este un non sens!

        https://youtu.be/FGDB22dpmwk

        https://youtu.be/nf7dBh7JqWw

        https://youtu.be/g0UQgrFNExc

        https://youtu.be/UzJQiqhldXo

        etc.

        Mergi la vot si voteaza masiv cu SOS si AUR. Sa obtina astia cat mai multe voturi si mai vedem pe urma ce va mai fi. Tine cont de faptul ca niciunde nici politicienii si nici oamenii avuti nu vor sa isi taie creanga de sub picioare atat pentru ei cat si pentru familiile lor. Din contra, vor cat mai multe privilegii, beneficii si oportunitati.

        Reply
        • nu mai zic decât un mic mare amănunt despre BIG PICTURE; eu gândesc aproape mereu în scenarii posibile şi m-am obişnuit să filtrez orice decizie prin prisma scenariului optim; la pachet cu scenariul optim, abordez ulterior variantele prin prisma celor mai catastrofale scenarii posibile; astfel am ajuns să am un apetit la risc foarte mare, deoarece de cele mai multe ori, cele mai catastrofale scenarii posibile nu sunt chiar atât de negre, dacă le gândim la rece, obiectiv, raţional, fără patimă; trebuie să dau credit acestui proces Maicii Siluana, prietena mea care o bună perioadă am colaborat şi care acum sper că se roagă pentru mine în cer

          cred că cu privire la UE avem 2 scenarii extreme, fie bopoarele se trezesc, fie nu se trezesc; faza e că chiar dacă popoarele europene nu se trezesc dar noi ne trezim, degeaba ne trezim; de aia zic că 100% naţionalişti parlamentari europeni români înseamnă 4,67%; cum ar fi la noi, dacă doar 4,67 din parlamentari ar fi cum trebuie? nici nu ar intra în parlament! şi chiar dacă ar intra, nu ar putea face nimic!

          DAR, dacă ne rupem, 100% naţionalişti şi o Românie independentă, oferă cu totul alte oportunităţi

          pe de altă parte, pe scenariul pozitiv, în care europenii se trezesc şi trimit în parlament ce trebuie, dacă noi am trage spre ROEXIT şi am lucra în această direcţie, nu ar strica cu nimic procesului de reformare din UE; rămânerea în schimb, pe lângă riscul existenţial al diluaţiei culturale, avem la pachet şi garanţia dezastrului economic

          realist, UE este evident într-un proces ireversibil în care decuplarea de Asia va fi din ce în ce mai mare; practic, în prezent, realist, UE se luptă pentru locul 4 cu America Latină şi cu Africa; de departe locul 1 e Asia, locul 2 SUA, locul 3 Australia; chiar unele ţări din Africa sunt mult mai interesante decât Europa; realist, totodată, pentru cetăţeni, riscul de război nuclear în care vedem că e trasă UE, face ca cel puţin vârful din America Latină să fie cu mult peste UE ca speranţă de viaţă şi nivel de trai în viitorul apropiat şi mediu

          sincer, gândind la rece, nu văd ce anume poate scoate UE din rahat şi poate mişca economic ceva, ca să nu mai zicem că invazia năvălitorilor pare o problemă atât de mare încât nu văd nici un switch de 100% ce poate face? căci singura variantă logic fesabilă ar fi închiderea graniţelor şi împuşcarea celor care încearcă să vină pe mare (deoarece altfel nu pot fi opriţi) la pachet cu deportarea celor care au venit deja; ori, dacă ne uităm, nimeni nu discută despre aşa ceva, lumea doar mocneşte în linişte precum un foc care se stinge, precum o cenuşă care mai are ascunse pe ici pe colo câte un cărbune care mai arde

          Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.